И нарочно нов пост- за благодарности

.
Най-напред искам да благодаря на
deni_avr 
.Тя всъщност беше основния двигател на тази тема,тя намери домове за всички и беше координатор за Багра и бебетата.Дени,знам колко ти е натоварено,благодаря че се нагърби и с това
Огромни благодарности на
Мърфи 
Всички кучешки муцуни минаха през нейните ръце и дом,всички ги дундурка,вози насам-натам,посреща,изпраща,...без теб едва ли щяхме да се справим във всеки един аспект.
Благодаря на
DDG за помощта с ваксинирането на бебетата и транспорта им до София.Всички знаем колко животинки обгрижваш,благодаря че намери сили и време и за "моите"
Без дарената храна от
tinati и
Аnimal Hope - Plovdiv ,живота в бебешориума щеше да е много по-труден и безрадостен,Благодаря,момичета ,че ни осигурихте прехраната

Благодаря,че осигурихте места за Дончо и Сноуи за транспорта им до Германия,както и за това че ме изчаквате с плащането на билетчетата им.Благодаря за паричната помощ,без нея едва ли щяхме да се справим.Каквото и да кажа -малко ще е,колкото и шапки да сложа ще са малко,имате освен благодарностите и сърцето ми,цялото
Ако не беше
rodegunda и фондация Шарко,Сивушка можеше и да не е жива вече,тук я бяха отписали докторите като безнадеждна.Благодаря,че подадохте ръка на това паленце и му дадохте възможност да порастне голямо и силно момиче.
Благодаря на
Ma-ti че намери приемен дом за Брита,балгодаря и на приемната и мама
Веска за любовта и грижите
grima ,благодаря,че осигури топли постелки за бебенцата,определено им е било по-топло в студените нощи навън
Сърдечни благодарности за
Esckarina,за редовната редовната парична помощ,радваме се че не ни забравяш
С пари помогнаха и
Наташа Стоянова,janny ,grima,Мърфи, - много много благодаря
Изключително съм благодарна и на паричната помощ от форума- от
Кучкар бутика.Много ми помогнахте,момичета
Благодаря на Лора,че след като 3 поредни автобуса отказаха да качат Бари и Бренда ,въпреки че вече се стъмваше ,ги откара до София .Благодаря на Катя,че два поредни уикенда транспортирахме кучета до София,Пловдив и Мещица.
И не на последно място искам да благодаря на холандската и на немската организации за финансовата помощ и за осигурените домове -приемни и постоянни.Огромни са благодарностите ми за обратната връзка,която имаме,за снимките и писъмцата,това е нещото заради което си струва да минаваш по този нелек път отново и отново въпреки всичко.
Радвам се ,че има толкова много хора на които да благодаря и ужасно се страхувам че съм пропуснала някой.
Темата е чудесен пример за взаимопомощ и отборна работа и за мен е чест че бях един от участниците в нея.