Dog.bg Форуми : Пъпита - да им дадем шанс

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (7 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пъпита - да им дадем шанс много им се живее-търсят помощ за ваксини

#101 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 07 November 2012 - 12:27 PM

Хотела е по 20 лв/ден за цялото семейство.Платен е до вчера,ще се натрупат още няколко дена.
По- тревожното е че трябва да се ваксинират бебетата за да могат да заминат- 8 бебета по 18 лв ваксината- 144 лв ни трябват за ваксини.Билетчетата на Дончо и Сноуи също не са платени :wa_048: ,изобщо нуждата е голяма...
Моля за помощ ,ако не се ваксинират няма да може да заминат :uc_029:
User's Signature

Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2012 - 04:51 PM

Междувременно Дончо се обади да благодари ,че с дружни усилия го спасихме от веригата.Много му се стягаше душицата,много...Представям си колко е щастлив сега .Имал си собствено място в семейната кола и чисто ново легло.И вскусотийки за гризкане.
Прикачена снимка Прикачена снимка

А пък Бари си имал най-добър приятел- Кевин :wub:
Прикачена снимка

станал е лъскав -лъскав,направо грее
Прикачена снимка

Дай Боже и Багра с бебенцата да успеем да изпратим,,да могат и те да спят спокойно на топличко,че вече застудя много.
User's Signature

Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 November 2012 - 10:54 AM

Ох,този хубав край много тегав ще излезе :dh_188: Датата за пътуване на Багра и малките отново е променена.Казват за 15,дано да е последна промяна наистина,че направо загиваме :dh_188:
Това значи допълнително по 20 лв/ден за 8 дена :dh_188:
По-тревожното обаче е ,че няма кой да ги закара от Мещица до София на 15 (работен ден)
Затова най-спешно се търси превоз на 15.
Помагайте да успеем да ги изпратим,че нещо хич нямат късмет май.
User's Signature

Качена снимка

#104 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2012 - 11:18 AM

Вчера мама Багра и бебоците най-после заминаха за Холандия. :af_089:
Огромни благодарности на DDG и Мърфи че с комбинирани усилия успяха да закарат семейството до мястото на транспорта. :rc_036: :rc_036: :rc_036:
Сега остава да чакаме вест че всички са пристигнали благополучно .
Пък аз ще седна да направя един финансов отчет,но няма да мога днес ,че ме е налегнала много служебна работа .По груби сметки обаче,въпреки че DDG намери по-евтини ваксини, има да се плащат още около 200 лв за пътните на Дончо и Сноуи,така че темата може да се мести в щастливия край,но нуждата от помощ си остава :dh_188:
Сумата не е чак непосилна и си е моя отговорност,но няма да мога да я изплатя наведнъж колкото и да се напъвам,така че ще съм благодарна на всякаква помощ.Най-вече заради това да мога да изпратя поне и Беба http://forum.dog.bg/...gopid__1079466&
преди зимата
User's Signature

Качена снимка

#105 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 16 November 2012 - 06:52 PM

Желая успех на мъниците и се радвам, че и те най-после поеха към един по-добър живот.

Малко отчетност и тук: Хотелът на мама и бебета, както и пътя им беше изцяло платен от холандската организация (общо 380 лв). Той беше по 20 лв. на ден. Платихме и 30 лв. вътрешно обезпаразитяване на семейството, платихме и 20 лв. хотел престой на Фло за 3 дни. Общо всичко беше 430 лв. Малко повече излезе отколкото бяха изпратили от чужбина, но трябваше да платим, за да изчистим всичко в хотела. Има и касови бележки, които ще кача скоро. Чипове и паспорти също бяха платени от тях, тъй като ние не можехме да си го позволим за цялото семейство. Качвам и тази касова бележка. Пътят на Фло (200 лв) беше поет от немската организация, качвам и една нейна снимка. Последните новини при нея са, че най-сетне се е научила без страх да слиза по стълби. Започнали са лазерна терапия на крачето, но заради пренасянето на тежестта на другия крак, той също е получил леки увреждания. Засега няма да я оперират още. Нейните тестове за т.нар.средиземноморски болести също бяха платени от немската организация. В касовата бележка е отразена сумата за тестовете на Фло и Бъфи заедно.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#106 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 November 2012 - 11:28 PM

Ето и от мен отчет за "бебешориума" към момента

Приходи -1388.58.

В синьо са описани даренията получени чрез форумската сметка,а в жълто тези получени по лична сметка или с пощенски запис.Дано не съм пропуснала някое дарение,предварително се извинявам ако е така и моля ако някой е пропуснат да ми пише ,за да коригирам.Всички дарения които съм получила са чрез форума dog.bg,а по фейсбук -линия имам получено чувалче гранули РК за майката.

Разходи -1768.31.

Не съм описвала ежедневни дребни разходи,като пътни ( по 2 лв/ден),каишки и поводи,санитарни м-ли...даже не съм ги и смятала,няма смисъл..Храната бе осигурена от tinati и Аnimal Hope - Plovdiv ,купувала съм само хляб и малко консерви.
Хотела на Дончо и Сноуи- 10 дена бе поет от Мърфи,както и лекарството за Сноуи.

Прикачени файлове

User's Signature

Качена снимка

#107 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 November 2012 - 01:11 AM

И нарочно нов пост- за благодарности :hc_184: .
Най-напред искам да благодаря на deni_avr :rc_036: .Тя всъщност беше основния двигател на тази тема,тя намери домове за всички и беше координатор за Багра и бебетата.Дени,знам колко ти е натоварено,благодаря че се нагърби и с това :rc_036:
Огромни благодарности на Мърфи :rc_036: Всички кучешки муцуни минаха през нейните ръце и дом,всички ги дундурка,вози насам-натам,посреща,изпраща,...без теб едва ли щяхме да се справим във всеки един аспект. :hb_027:
Благодаря на DDG за помощта с ваксинирането на бебетата и транспорта им до София.Всички знаем колко животинки обгрижваш,благодаря че намери сили и време и за "моите"
Без дарената храна от tinati и Аnimal Hope - Plovdiv ,живота в бебешориума щеше да е много по-труден и безрадостен,Благодаря,момичета ,че ни осигурихте прехраната :rc_036: Благодаря,че осигурихте места за Дончо и Сноуи за транспорта им до Германия,както и за това че ме изчаквате с плащането на билетчетата им.Благодаря за паричната помощ,без нея едва ли щяхме да се справим.Каквото и да кажа -малко ще е,колкото и шапки да сложа ще са малко,имате освен благодарностите и сърцето ми,цялото :ha_081:
Ако не беше rodegunda и фондация Шарко,Сивушка можеше и да не е жива вече,тук я бяха отписали докторите като безнадеждна.Благодаря,че подадохте ръка на това паленце и му дадохте възможност да порастне голямо и силно момиче. :vb_024:
Благодаря на Ma-ti че намери приемен дом за Брита,балгодаря и на приемната и мама Веска за любовта и грижите :rc_036:
grima ,благодаря,че осигури топли постелки за бебенцата,определено им е било по-топло в студените нощи навън :rc_036:
Сърдечни благодарности за Esckarina,за редовната редовната парична помощ,радваме се че не ни забравяш :rc_036:
С пари помогнаха и Наташа Стоянова,janny ,grima,Мърфи, - много много благодаря :rc_036:
Изключително съм благодарна и на паричната помощ от форума- от Кучкар бутика.Много ми помогнахте,момичета :hb_027:
Благодаря на Лора,че след като 3 поредни автобуса отказаха да качат Бари и Бренда ,въпреки че вече се стъмваше ,ги откара до София .Благодаря на Катя,че два поредни уикенда транспортирахме кучета до София,Пловдив и Мещица. :rc_036:
И не на последно място искам да благодаря на холандската и на немската организации за финансовата помощ и за осигурените домове -приемни и постоянни.Огромни са благодарностите ми за обратната връзка,която имаме,за снимките и писъмцата,това е нещото заради което си струва да минаваш по този нелек път отново и отново въпреки всичко.
Радвам се ,че има толкова много хора на които да благодаря и ужасно се страхувам че съм пропуснала някой.
Темата е чудесен пример за взаимопомощ и отборна работа и за мен е чест че бях един от участниците в нея. :fe_079:
User's Signature

Качена снимка

#108 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 November 2012 - 08:58 AM

Много се радвам за всички малки и големи, които намериха своя път към едно щастливо бъдеще и същевременно тъжно, че при нас самите, в България, много по-рядко се намират свестни домове за безпородни. Чери, голям отбор сте заформили и то все от чудесни хора! Но пък диванетата никога не биха потеглили, ако нямаше кой да се ангажира с тях на място, защото всяка една хубава приказка има начало :)
Мога само да си представя колко сложна и трудна е била организацията, докато стигне до "Щастлив край".
Невероятни сте!
User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#109 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 November 2012 - 09:47 AM

Така е,GAG,всяка приказка има начало,но края на приказката зависи в голяма степен от героите в нея.
Тази приказка започна с едни изхвърлени бебенца и първата подадена ръка беше на Elizd :rc_036: под формата на сухо мляко и морална подкрепа.Знаех си че съм пропуснала някой,знаех си :bo_014: ,ама баш пък нея да пропусна е непростимо.Нито късния час в който писах,нито умората,нито бавния нет и скапания компютър могат да ме извинят :bm_008: ,Ели,изинявай,да знаеш цяла нощ не съм спала и ми беше адски чоглаво,ама компютъра е в стаята на щерката,а тя е с лек сън и учи снощи до никое време,сърце не ми даде да я будя по-рано....Пропуснала съм да благодаря и на Асар за транспорта на храната от дарението до бебешориума.Още някой има ,сигурна съм,посипвам си главата с пепел,защото може да съм всякаква но не и неблагодарна.Ще добавям в движение,защото няма време,утре Бебка http://forum.dog.bg/...81/page__st__80
ще лети за Германия... :zz_224: ..ще трябва някакси да се доберем с нея утре до летището.....ЮПИИИИИ.... :vh_178: ..ама бягам че има хиляди неща да се свършат до тогава :zz_223:
User's Signature

Качена снимка

#110 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 17 November 2012 - 11:31 AM

За Дончо и Сноуи съвсем забравих...:( Мърфи наистина помогна особено много в тяхната подготовка :rc_036:
Сноуи е перфектна, Дончо има леки адаптации в живота като домашно куче, но то е нормално.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 November 2012 - 08:37 PM

Много хубаво се разви тази тема, наистина нещата се получиха чудесно!
Всичките деца заминаха! От всички на мен ми бяха любимци Бренда и Дончо!

Разбрах, че Бренда си има вече исктински стопанин, който е и кучешки треньор,= :db_046: , много добре да се чувства там й желая!

Дончо е принц и малко се е качил на главите на хората, но пък е хубаво, че са млади и енергични, а и Дончо е такъв! Ще си свикнат един с друг, ама то като го глезкат така, как няма да се възползва! Пак за Дончо ми бяха казали още тук в хотела, че е невероятно умен и схватлив! Абе хубавец!

Багра и бебетата бяха много добри и послушни! Барга е доста яка, едвам я удържах, а хич не съм слабичка даже! Дано да попадне на правилните хора, при нея твърда ръка си трябва, май! Багра си пазеше бебетата и доста поръмжаваше на другите кучета! Но е едно много борбено куче, оцеляваща! Накърми бебетата, хапна, пийна и хоп в клетката към новия си дом!

Ето единствените снимки от заминаването на Багра и бебета, които направих, преди да ми свърши батерията на телефона!

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

#112 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2012 - 04:52 PM

Ето и снимки от Холандия.
Две от бебетата( момченца) вече са осиновени,а Багра е в приемен дом,отделно от бебетата,за да я поохранят малко,че била доста слаба.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#113 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2012 - 09:43 PM

Боже как се радвам, най-накрая са там и всичко е наред!:wub: :wub: :wub:

Чери, направо :rc_036: :rc_036: :rc_036: , велика си, толкова кучета успяха да се спасят! Браво, браво!:beer:

#114 Потребителят е офлайн   Мъни Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2012 - 10:05 PM

:rc_036: :rc_036: :rc_036:
User's Signature

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...

Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...

#115 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2012 - 12:21 AM

С Багра беше тегавичко...във всеки един аспект..... и откровено си признавам- без нейните три феи (Дени :rc_036: ,Ради :rc_036: и Диди :rc_036:) едва ли ще можеше да се добере и тя до диванче. Благодаря,момичета :wub:

Ама пък и отива ,нали.... със тази стойка на аристократка :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 23 November 2012 - 12:16 PM

Ау как се е нахилила:-) Пу-пу, как обичам да ги виждам по дивани :wub:
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#117 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2012 - 01:26 PM

Показване на мнениетоDDG, в 23 November 2012 - 12:16 PM, написа:

Ау как се е нахилила:-) Пу-пу, как обичам да ги виждам по дивани :wub:

И аз и аз :af_089:
Ето още за гледане :tb_195:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 December 2012 - 07:04 AM

Дончо вече в коледно настроение!

Прикачена снимка

#119 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 December 2012 - 11:40 AM

Ха,ха ...много весела снимка :wub:
Тоз Дончо излезе голям късметлия в крайна сметка :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#120 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 December 2012 - 02:57 PM

Ооо, гледат го, като писано яйце него особено, но и Сноуи също много е добре и на Фло треперят много (ходи на рехабилитация), приемната мама много й се притеснява и я обгрижва!

• (7 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни