- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Трагедия на Black Sea Winner
Публикувано: 18 July 2012 - 06:30 PM
http://perrosdehoy.c...en-el-mar-negro
www.facebook.com/l.php?u=http://chicchoix.com/blog/?p=523&h=FAQHrVPR2AQEfKaCiqr4h01a5ox3WOB0MhN75A5xWwC6wpw&enc=AZNvusUxiz_M9zh6Qtb6u5P73xwdTjvv-oKuC_PO9502amdgumZPCjE6xguh-rO11FPfJnwHC0IKwVhvIihli_Sr8Ee9VEULstjIFQAdmCfpEA

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 18 July 2012 - 07:23 PM
desi79, в 18 July 2012 - 06:30 PM, написа:
http://perrosdehoy.c...en-el-mar-negro
www.facebook.com/l.php?u=http://chicchoix.com/blog/?p=523&h=FAQHrVPR2AQEfKaCiqr4h01a5ox3WOB0MhN75A5xWwC6wpw&enc=AZNvusUxiz_M9zh6Qtb6u5P73xwdTjvv-oKuC_PO9502amdgumZPCjE6xguh-rO11FPfJnwHC0IKwVhvIihli_Sr8Ee9VEULstjIFQAdmCfpEA
Деди Камен това хич не го интересува - от смъртта пари прави!
Публикувано: 18 July 2012 - 09:43 PM
Цитат
Това е ужасно!

Публикувано: 20 July 2012 - 10:43 AM
Публикувано: 20 July 2012 - 10:51 AM
Цитат
И ти като една видна купувачка на титли като поредния адвокатстващ лайновоз ли се явяваш тук? Фактите са си факти, няма как да си затварят хората очите за тях ...и да, организаторът (в случая БРФК) винаги е отговорен за случващото се...
Публикувано: 20 July 2012 - 10:55 AM
IA---, в 20 July 2012 - 10:43 AM, написа:
ОХ, ама много ли ти е смешничко...чакай и ние да се посмеем

Публикувано: 20 July 2012 - 11:10 AM
IA---, в 20 July 2012 - 10:43 AM, написа:
На мен пък ми е много смешно като видя поредния адвокат. Четете ли въобще какво съм написал или "чукча не читател"?!
Да съм обвинил федерацията? Но пък в този ред на мисли кое е смешно? Че се плаща по 40 Евро на куче? Това не е ли правене на пари? Или да кажем моето клубно куче да се запише с гордост за следното:
"С голяма радост съобщаваме, че БРФК има подписан договор с Филипинския Кенел Клуб за провеждане на две изложби с ранг САС в рамките на BLACK SEA WINNER - VARNA 2012!"
Лошо няма да се правят пари, да не ме разберете погрешно. Ама въпросът е после за какво се харчат? Все пак, щом са дарения, за какво даряваме? Кого даряваме? Къде е ДОКУМЕНТЪТ за дарението ми?
Аз, като уважаващ себе си, интелигентен човек, НИКОГА няма да се запиша на подобно мероприятие. От друга страна, докато има балъци, ще има и тарикати. Щом някой е толкова наивен да си мисли, че стойността на кучето му се вдига от титла, взета в един ден, без конкуренция, към държава на хиляди километри - ОК! Винаги ще има и някой усмихат отсреща да му вземе парите.
То тези нашите титли, станаха като диплома от ПУ. Абсолютно нерентабилен атестат за качество. После защо хората развъждали извън клуба? Ами защото им е ПИСНАЛО!

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!
Публикувано: 20 July 2012 - 12:07 PM
Публикувано: 20 July 2012 - 02:32 PM
KaiZen, в 20 July 2012 - 02:22 PM, написа:
Та, за какво точно мнение иде реч?

Доколкото знам, на това му казват "английска система на оценяване" и съществува като официална възможност . Прилага се когато има особени условия - много кучета, силен дъжд, високи температури и т.н. Мнението го чуваш директно в ринга от съдията, но не е длъжен да ти го казва. Въпрос на лична преценка дали искаш такъв тип оценяване. Не знам дали организатора трябва да съобщи предварително това. Обикновено не се прави.
п.п. - Мои познати, участници на изложбата, не знаят да има починали кучета. Разбира се, не е сигурно. Просто те не са разбрали за такъв инцидент.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 20 July 2012 - 02:34 PM
И една малка подробност-в Испания изложби с ранг C.A.C.I.B. през юли и август не се организират.Голям процент от останалите се организират на закрито,да не кажа всички.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 20 July 2012 - 02:44 PM
DessyD, в 20 July 2012 - 02:32 PM, написа:
п.п. - Мои познати, участници на изложбата, не знаят да има починали кучета. Разбира се, не е сигурно. Просто те не са разбрали за такъв инцидент.
На мен пък ми звучи като отбиване на номера.
2020 БРФК.
Сертификат за Шампион получава всяко куче, чийто стопанин изпрати съответната сума и копие от родословието на адреса на дружеството. Сумите са както следва:
България - 200 лв
Македония - 150 лв
Филипини - 100 лв
Кюрдистан 50 лв
Джибути - дава се като бонус при закупени 2 или повече титли.

Гореизложеното е лично мое мнение и не ангажирам никого с него!
Публикувано: 20 July 2012 - 03:10 PM
KaiZen, в 20 July 2012 - 02:44 PM, написа:
На теб може да ти звучи както си искаш. Факт е, че съществува такава система и се прилага официално. Тези, които участват на Крафтс могат да споделят впечатления относно това дали са си купили нещо там или са отбивали номера...
Не искам да влизам в спор относно необходимостта от такива изложби. Личното ми решение е да не изтезавам кучетата си по този начин. Взела съм това решение след изложбите в Кранево преди няколко години и не защото съм била недоволна от съдийството или защото съм се почувствала ощетена или ограбена. Напротив, имахме добра конкуренция и бях доволна от гледна точка на изложбените прояви. Просто това е доста голямо натоварване за мен и за кучетата ми. Ако някой си мисли, че може да съчетае почивка и изложби - ок, аз очевидно не можах и реших, че няма да си го причинявам нито на себе си, нито на кучетата ми.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 20 July 2012 - 08:06 PM
Публикувано: 20 July 2012 - 08:51 PM
IA---, в 20 July 2012 - 08:06 PM, написа:
Всички носят вина федерацията най-голяма, когато температурите не позволяват провеждането на едно мероприятие то то трябва да се отмени от организатора или ветеринарните власти, или от ФЦИ! Има умрели животни ( I know for sure that my friend dog died over there ) от тук http://www.facebook....f_t=share_reply , има и лапачи от други федерации защитаващи деди, пазещи собствената си далавера!
(горките животни)
10 дни маратон в жегите, дано не умрат още! И от защита на животните да вземат мерки, че тези варненски ветеринари явно са надарени под масата от Деди

Очаквах с нетърпение новината за "неверните и зловредни" слухове да излезе на англ. език, но уви Деди заблуждава само българите!
http://www.brfk.org/en
Публикувано: 20 July 2012 - 09:19 PM

Публикувано: 20 July 2012 - 10:14 PM
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »