ДЕМИ, в 28 August 2012 - 11:40 AM, написа:
Ира разбирам ви. Може би съм изказала мнението си, по леко обиден начин, въпреки че не го намирам за такъв. Ако авторката посети тази тема - нека ме извини ако съм я засегнала, не съм целяла това. Просто констатирах. Белинда знам каква е хубава, виждала съм и клипчетата с двете котки. Катеричката ви също е чудесна и нея съм я виждала. Не съм искала да обидя никого за всеки случай, просто споделях мнението си. Извинявам се и на теб.
Но гризачите няма какво да ги намесваме мисля, или поне чинчилите, катерици и подобни - защото наистина няма развъдник за тях.
Защото място на катерица в гора а не в клетка ,за чинчили нищо незнам.Сега пак катерицата ми много зле а няма лекари които могат да кажат че имат много опит с тях.И медицинска помощ трудно да получат ,метаболизма им не като на домашни животни ,те от контакт с хора получават стрес който може направо да ги убие.Лекар ми даде инжекции за вкъщи,да не го стресираме водейки в клиника.Затова мойто мнение- катерица не домашно животно.
И като гледате гризачи ,поглеждайте им от време на време зъби ,ако не ядът твърда храна те порастват и им пробиват ченета.Аз недогледах,и сега само остава да чакам дали ще повлияе лекарство.или ще се наложи оперативна намеса ,къде няма гаранция че той ще издержи упойка.Излях си болка и ми улекна ,с това и вас искам да предупредя.Има толкова поважни неща че просто понякога хубово да затваряме очи на лоши неща и да упитаме да бъдем подобри.И ако сгришим, да можем да го признаем и да го покажем на отстрешна страна.Не съм вярваща ,но май в библия има много неща които хубово да ги признаем за полезни.