agalina, в 10 September 2012 - 10:11 PM, написа:
starrkopf, в 08 September 2012 - 08:42 PM, написа:
agalina, в 08 September 2012 - 10:22 PM, написа:
Това , за което от много време мрънкях, вече е факт - крайно необходима е професионална гилдия на треньорите ( даже беше за вчера ). Въпросът е кой пръв поел инициатива, май. Може да се добере до едни добри обществени пари ,а може и да не му се получи.
п.п.Та коя е дамата , която е изготвила проекто-устава?
Госпожо,
Току-що се наканих да пусна мнение и „вече” ме изпреварихте....Ако нямате пряка връзка с повдигнатият въпрос /освен ако на сте треньор/,ще подмина мнението Ви.Не се обиждайте.
Господине , този въпрос е от обществена значимост. Не опира просто до нечий персонален бизнес Поправете ме ако греша.
Продължавам да апелирам за прозрачност по въпроса, господине.
След като въпросът Ви „чака” отговор от 08.09. и такъв няма / а бъдете сигурна –никого не съм спирал да пояснява/,значи че и другите колеги са го сметнали за неуместен.А щом се застъпвате за обществото/макар и да се съмнявам то да Ви е упълн омощило,както и да се интересува/ ,защо във Вашата тема „Обучаващите кучета в България” не съумяхте да накарате същото това „общество”да се размърда?....
И ако колегите си мълчат заради „Не опира просто до нечий персонален бизнес Поправете ме ако греша. „,аз Ви каня да работите с мен .Ще подгатвяте кучета-помощници за глухи,искате ли? И наистина има пари,но само се дават.
Уважавам мнението на всеки /включително и Вашето/ и ако с треньорите постигнем успех,пред всички заявявам – Вие ще сте първият човек научил за това!