Dog.bg Форуми : Хранителни добавки за кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Хранителни добавки за кучета Какъв да подобрим общото състояние на най-добрия приятел на човека? Оцени темата: -----

#61 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 January 2013 - 08:05 PM

Уважаеми, хранителните добавки за хора са дни от най-търсените и купувани неща, не само от спортисти. Замислете се, ако бяха толкова вредни и нямаше полза от тях, щяха ли да се купуват толкова много. Щеше ли да ги има във всеки фитнес клуб, както и на всеки ъгъл, както и във всеки хранителен супермаркет, както и в аптеките, в интернет... я се замислете наистина ... :wb_052:
User's Signature

MVP K9 Supplements- Храни за шампиони!
http://mvpk9.bg/
http://www.facebook.com/MVPK9BG
Добавете Здраве, Сила и Енергия за най-добрия си приятел!!!

#62 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 08:09 PM

Това, което са направили производителите на хранителни добавки за кучета е, да адаптират човешките формули така, че да са приложими за кучетата. Това коства дълги години изследвания и опити, а тук някакъв "умник" филосоства и анатемоства изследователи ветеринари и т.н.
Пич, ако хранителните добавки са вредни за кучетата, хайде да ми обясниш как са били регистрирани в агенцията по храните и са внесени в България, която е част и от европейския съюз. Повярвайте, от личен опит знам, колко времеемка и ресурсоемка е цялата тази процедура. През какви проби и сертификати се минава, за да се вкара каквото и да е хранително вещество в рамките на ЕС.
User's Signature

#63 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 08:09 PM

Показване на мнениетоAttila, в 27 January 2013 - 08:56 PM, написа:

Не, гореописаните резултати не могат да се постигнат без храанителни добавки. Избора тук е между добавки от естествен произход и добавки, на хормонална оснота. Вотрите не ги препоръчвам.

Високи резултати в спорта и в боди билдинга в частност, е почти невъзможно да се постигнат без добавки. Попитайте Рони Колман, бат Арни, Константин Паскалев. Ама виждате ли, те са се натъпкали с химии и вече трябваше да са умрели от разрив на сърцето, и само един Бог /и Printon/ знае защо още не се е случило. Като слушам коментарите почвам да си спомням за хората, които ме кълняха преди години, че съм взимал химия, защото съм пиел протеин и амино киселини. :db_046:

Printon започна да разбира и от течения във боди билдинга доколкото виждам, лошо няма :) експертното мнение си е експтертно. Много се чудих кой ще заеме мястото на професор Вучков, след като се пенсионира, но вече не се притеснявам. Има кой! Купона ще продължи! :af_089:
Искам да помоля и г-н Printon, който и да е той, да не представя снимки и тези като доказателства, които са с неясен произход и непотвърдени.

Вие определено все повече нямате какво да кажете и все повече навлизате в сферата на дребнавостта и интригата.

Отново казвам, не правете аналогии между хора и животни.

Не правете аналогия между нормално развиващи се във физическо и интелектуално отношение индивиди с такива, които избиват духовната си немощ с външната показност.

И понеже явно сте останал на ниво „помпане”, без да познавате в исторически план това, с което се занимавате ще ви кажа нещо:

Да сте чували за Стив Рийвс и други от неговото поколение. Знаете ли какви са били техните „добавки” ?

Всъщност това няма никакво значение, защото както много пъти вече писах, тук става дума за кучета и ако милеем за тях, ще ги гледаме именно като кучета – с техните потребности именно като такива.

А колкото до това, което помествам дали е проверено или не – за Вас това няма никакво значение.

Първо, защото сте много далеч от позицията на човек, на когото трябва да доказвам нещо и второ – Вие сте предубеден, защото сте страна по темата и каквото и да ви бъде казано, ще си останете „сляп”.

Не виждам какво още искате. Пожелах Ви успех в бизнеса. Припкайте под слънцето и се радвайте на високи продажби. Желая ви го от сърце!

#64 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 January 2013 - 08:15 PM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 27 January 2013 - 07:44 PM, написа:

Няма нужда да се караме, питам защото се интерсувам кое е най-доброто за моето куче. Но след това което изписахте започвам да имам резерви към добавките. А какво бихте казали за подобен случай - здраво куче, пълноценно хранено, но просто "върви" по-дребно.

Генетика, Младши.
Неслучайно кучетата са плод на целенасочена селекция.
Ако мислиш, че с добавки е възможно да се бият наследствените данни, лъжеш се. Пък и не забравяй, че тази маса скелет я носи.

Тези снимки, дето си ги пуснал - това ли ти е идеалът за щастливо куче? И аз просто питам, не се заяждам.
За мен куче в работна кондиция изглежда другояче.

#65 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 27 January 2013 - 08:23 PM

Принтон, не знам за какви дисциплини говориш. Културистите дават хиляди месечно за добавки и хранителни диети.
User's Signature

Качена снимка

#66 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 08:36 PM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 27 January 2013 - 09:23 PM, написа:

Принтон, не знам за какви дисциплини говориш. Културистите дават хиляди месечно за добавки и хранителни диети.

Опитайте да разберете нещо, което вече не помня колко пъти написах:

Говорим за кучета.
Говорим за нормално развити животни, физически здрави, хранени пълноценно.

Стив Рийвс е културист, легенда в този спорт! И всеки, който се занимава или се е занимавал с този спорт е престъпление, ако не го знае.

По негово време най-концентрираните добавки бяха кокошите яйца.

А ако не знаете Вие и други, които се занимават с бодибилдинг и подобни, до идването на промените в България никой не бе чувал за нещото, наречено "добавки" като такива, каквито в момента ги знаете.

Не искам да се отклоняваме от темата. Говорим за кучета !!!

#67 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 27 January 2013 - 08:41 PM

Е и аз ям по 8 сварени яйца на ден, но не съм се отровил от добавки. Както и да е това го засегнах, тъй като стана дума за бодибилдинга. И ако забележите преди промените българските културисти са доста по-естествени, но не и внушителни каквито са културистите днес.
User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 08:53 PM

Показване на мнениетоmlad6ito, в 27 January 2013 - 09:41 PM, написа:

Е и аз ям по 8 сварени яйца на ден, но не съм се отровил от добавки. Както и да е това го засегнах, тъй като стана дума за бодибилдинга. И ако забележите преди промените българските културисти са доста по-естествени, но не и внушителни каквито са културистите днес.

mlad6ito, говорим за кучета !!!

Предполагам има форуми за бодибилдинг където може да дискутирате свободно темите за яйцата, културистите и т.н.

Ако имате питане или нещо да кажете по отношение храненето на кучетата, можем да говорим, ако не - аз нямам какво да Ви кажа повече от това, което написах до момента.

#69 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 08:56 PM

:flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 09:06 PM

Показване на мнениетоPrinton, в 27 January 2013 - 09:53 PM, написа:

Показване на мнениетоmlad6ito, в 27 January 2013 - 09:41 PM, написа:

mlad6ito, говорим за кучета !!!

Предполагам има форуми за бодибилдинг където може да дискутирате свободно темите за яйцата, културистите и т.н.

Ако имате питане или нещо да кажете по отношение храненето на кучетата, можем да говорим, ако не - аз нямам какво да Ви кажа повече от това, което написах до момента.

Еми престани да си налагаш мнението тогава! Говорим за човешки формули, адаптирани за кучета!
User's Signature

#71 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 09:17 PM

Показване на мнениетоAttila, в 27 January 2013 - 10:06 PM, написа:

Еми престани да си налагаш мнението тогава! Говорим за човешки формули, адаптирани за кучета!

Аз не налагам мнение, а изказвам мнение!

И никого не задължавам да се съобразява с моето мнение.

Който има глава на раменете си да чете, да мисли, да разсъждава и после да решава. Право на личен избор!

#72 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2013 - 09:23 PM

:flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#73 Потребителят е офлайн   spas4o Икона

• Interests:Добермани

Публикувано: 28 January 2013 - 11:54 AM

Нека и аз изкажа скромното си мнение като любител на кучета. Според някои от коментарите излиза, че добавките за кучета са нещо вредно и ненужно. Склонен съм да се съглася, ако става дума за нещо от рода на показаните два питбула на предната страница. Против съм едно куче да бъде натъпкано с какво ли не само и само да изглежда като културист! Но тук става въпрос за необходимостта от добавки за едно куче . Ходил съм по изложби и съм разговарял със стопани на кучета, които използват най-различни добавки за своите любимци, в зависимост от неговата нужда. И честно казано хората са доволни, а и резултатите са налице и бих казал, че съм ЗА използването на такива добавки, стига разбира се да не се прекалява и наистина кучето да има нужда от тях. Иначе не съм съгласен с едно от мненията по горе, че тези изложби се правят само от суета и за медали. Хората там се събират главно за да споделят опит, в което не виждам да има нещо лошо.
Това е засега от мен. Приятен ден ви желая! :ae_085:

#74 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2013 - 02:53 PM

Показване на мнениетоspas4o, в 28 January 2013 - 12:54 PM, написа:

Нека и аз изкажа скромното си мнение като любител на кучета. Според някои от коментарите излиза, че добавките за кучета са нещо вредно и ненужно.

В коментара на кого прочетохте, че добавките са вредни и ненужни ?!

Добавките са полезни и необходими тогава, когато се налага да се добавят. Добавките не са храна !

Изложбите, по начина по който се провеждат нямат развъдна стойност. Те не са нищо повече от една показност, свързана повече със суетността на собствениците, отколкото от нуждата на кучето да участва в такива мероприятия.

#75 Потребителят е офлайн   панайот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 09:33 AM

това с добавките си е чиста търговийка ,няма какво друго да се каже,но няма лошо в това,щом има кой да купува,ще има и някой да продава,независимо дали е смислено или не

#76 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 10:03 AM

Показване на мнениетопанайот, в 29 January 2013 - 10:33 AM, написа:

това с добавките си е чиста търговийка ,няма какво друго да се каже,но няма лошо в това,щом има кой да купува,ще има и някой да продава,независимо дали е смислено или не

Не, не е точно така.

Добавките са необходими, но тогава, когато трябва да се добавят, за да балансират нещо, което е недоимъчно в храненето или във физиологията на кучето.

Няма нищо лошо и в това, че специално в случая става дума за „търговийка”. Проблемът е, както се изрази mil_, че въпросният младеж опитва доста агресивно да се наложи и в момента, в който се появява контра на твърденията му, благият тон изчезва и проличава слабостта на аргументите, подкрепени с безсмислени думи, прекрачващи нормата от съществено към личното.

#77 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 10:04 AM

Извън темата, ще си позволя да направя един коментар, като магистър икономист и специалист с голям опитв в продажбите:
"Единствено търговията е акт, от който имат полза както
търговеца, така и купувача, така и цялото общество". Изгодата при покупко-продажбата е взаимна, а не едностранна!

Тези, които не могат да осмислят това изречение, нека се зачета малко в специализирана литература. Ще им предоставя индекс с препоръчителна литература, при това безплатно!
Уважаеми, престанете със злобните и завистливи коментари. Ако нямате какво да кажете по темата, не хабете пространство и не дрскайте бръщолевеници. :ea_103:
User's Signature

#78 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 January 2013 - 10:15 AM

Да, бе.
То тва от производството, науката, изкуството, образованието, медицината - никой няма полза, само от Търговията с главна буква.
Аман от търговци-месии.

#79 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 10:47 AM

Показване на мнениетоmil_, в 29 January 2013 - 11:15 AM, написа:

Да, бе.
То тва от производството, науката, изкуството, образованието, медицината - никой няма полза, само от Търговията с главна буква.
Аман от търговци-месии.

Момчето е защитило магистратура по икономика.

Ако бе Магистър по хранене на домашни любимци и не бе се захванал с търговия, предполагам щеше по съвсем друг начин да разсъждава.

#80 Потребителят е офлайн   Attila Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2013 - 10:37 PM

На някои хора май не им стига умствения багаж, че да схванат смисъла в изречението. Или и образование им липсва...? И възпитание, това вече стана очевадно за всички.

Направете си отделна тема, ако искате да си отправяме лични нападки и да си спорим на воля. Стига сте спамили тук!
User's Signature

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни