Публикувано: 09 January 2006 - 02:41 PM
цитирам ХАН,"
За непросветените, мога твърдо да заявя, че в развъдната дейност водена в МАКК, не се използват кучета с непроверено минало, има си начини да се разбере историята на дадено куче! Истината винаги излиза наяве, колкото и да се крие! И в МАКК, за нищо на света не се прави компромис с чистопородността на кучетата! Никога не е използван разплодник с доказано чужд елемент в кръвта му!
За разлика от НКБОК, където явно и напълно съзнателно се използваха разплодници за които със сигурност се знае че са Х! Питам тогава, къде отидоха потомците на тези кучета, и веднага отговарям - дадоха или продадоха се на хора , на които беше обяснено че това са потомци на легендарни изворни кучета и хората на доверие, без да си направят труда да проверят истинността на тази "евтина реклама", се втурнаха да правят развъдници, и смело да развъждат тези Х потомци и вече краят е отдавна изпуснат! Това всъщност е проблема! Хората, купили или притежаващи такива кучета, разбира се нямат вина или ако имат то тя се изразява в това че просто са били впечатлени от силни думи и са приели всичко на юнашко доверие! Нищо лично! "
Драги ми ХАн,всичко което си написал мога да го кажа и аз по абсолютно същият начин за хората зад вас./каракачани/.
Вие не можахте л и да разберете най-накрая че БОК и КК са едни и същи.За мен както и многото хора тук единствено едно ни дразни -че вие се опитвате по какъв ли не начин да убеждавате хората че КК и БОК са различни.Че каракачанските кучета са по-хубави от БОК.И как да стане тая ми ти работа.Е от това по големи глупости няма и всички -повтарям всички в България-деца,млади,големи и бабите и дядовците вече го разбраха.То смисъл за бабите и дядовците друга истина няма щото те си ги знаят като "чобански кучета".И освем това ако започнете точно тези ми ти нещица да ги говорите на стар човек "ще ви се посмее доста в лицето"

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"