Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#2101 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 December 2006 - 08:30 PM

Е няма ли кой да пусне някоя снимка БОК в работни условия да им се порадваме

#2102 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 08:35 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Мога да те провокирам и да ти предложа да съпоставим РАБОТНИТЕ качества на БОК и на посочен от теб екземпляр на така нареченото и защитавано от теб куче "незнам-си-откъде-произлязло" и да те видя колко си ГОЛЯМ! Но си толкова елементарен, че въобще няма да ти обърна внимание!  oo

toq puk rabotni kachestwa na shou tip pse ,za borbi li goworish?

aide da naprawim slednia test
ako si pusnem kuchetata w mepoznata obstanovka i ima stado nepoznato i za dvete kakvo shte napravi tvoq bok ............ili she se zdryvchi s moito (i shte umre) ili she izbqga nadaleche da ne mu mirishat ovcete,ili shte napadne tqh nai veroiatno

gn.Atanasov abe Kanli da ne e reshil da socializira kuchetata s vulci bre .......................kangala she sasipqt b) ,a kato umrat gi snima s kucheta(v akcia)

от мода

Я вземи прочети наново какво съм написал, пий една ракия, проумей го, осъзнай го и тогава пак седни да пишеш! Написал съм всичко много ясно и конкретно! Но по-лесно да се изменя смисълът на нещо написано, отколкото да се заемеш да отговориш смислено!

И пиши на кирилица!

??? choveche ne mi govori za rabotni kachestva na bok ?ta she vzemesh i da gi sravnish ,ako izkopash niakoe kuche koe e rodeno w koshara i sled tyiu nabedeno za bok moje inak ,kvo si govorime ?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2103 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 08:41 PM

Цитат

До тук има само на Vanko2 по-назад
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#2104 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 08:41 PM

Еиии браво бе Петко ти си бил много компетентен по вси4ко бе.
Земи си карака4анина щом си толкова убеден в неговите работни ка4ества и ела да го изпробваме.
Аз ще ти покажа ку4е доказало се тука и както ти каза, пускаме стадото и твоия карака4анин,гледаме после пускаме нашто ку4е със стадото и гледаме.
Ще ги откараме горе в гората и ще наблюдаваме твоия карака4анин как ще се държи през ноща,къде ще легне и вси4ко а на другата ве4ер пускаме нашето ку4е и ще видиш сам за какво става въпрос.
Понеже си много компетентен по-вси4ко.

#2105 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 08:43 PM

Цитат

Lagerfeld,

И да те питам - ти притежател ли си на такова куче.Защото ако не си ,съм малко резервиран към хора ,които без да имат пряк поглед върху поведение,работни качества и т.н. и да взимат отношение по темата само на база наблюдение на обиколките на ринга(както сам каза) - ама изобщо не съм съгласен.

Lagerfeld, пак го слагам само за теб ,че може да си го пропуснал.Не се заяждам ,ама държа да ми отговориш
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#2106 Потребителят е офлайн   Lagerfeld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 08:50 PM

Цитат

Цитат

Lagerfeld,

И да те питам - ти притежател ли си на такова куче.Защото ако не си ,съм малко резервиран към хора ,които без да имат пряк поглед върху поведение,работни качества и т.н. и да взимат отношение по темата само на база наблюдение на обиколките на ринга(както сам каза) - ама изобщо не съм съгласен.

Lagerfeld, пак го слагам само за теб ,че може да си го пропуснал.Не се заяждам ,ама държа да ми отговориш

nikigen, отговорът ми няма никакво значение! Ще ти отговоря метафорично!
Най-големите и добри кинокритици критици никога не са стъпвали на снимачната площадка, но от тяхното мнение зависи как ще се продаде филма!

Гледам кучета и мисля, че като българин имам право на мнение по тази тема!

П.П. Виждам, че не се заяждаш и не те и обвинявам за това! А и никъде не съм споменавал, че наблюденията ми са само на ринга!

#2107 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:05 PM

Цитат

Ххахаххахааа не му се сърдете тои е карака4анин за това е така.

bravoS bravoS

bgflag bgflag bgflag

Що ти като си от Банско да не би да си македонец

#2108 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:11 PM

Българин съм ако искаш много да знаеш,и държа на Българското не на Гръцкото Македонското или там незнам какво е.
Ясно ли ти е?? Dandi или там какъвто си??
Само 4е тука те4е доста по-буина кръв от ваште.

bgflag bgflag bgflag

#2109 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:12 PM

Цитат

Цитат

Това малко харесвалити.Тия дни дни ще ходя до овчарника и ще направя някоя снимка.Мой човек си. b)

Прикачени файлове

#2110 Потребителят е офлайн   Lagerfeld Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:14 PM

Цитат

Цитат

bravoS    bravoS

bgflag    bgflag    bgflag

Що ти като си от Банско да не би да си македонец

Айде сега! Врели-некипели!

Ами те и добричлии са добруджанци - това придава ли им някаква етническа принадлежност!

#2111 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:17 PM

Ми Банско да не е в Македония бе а??
Нещо маи се заяждате с мене а??
Такова нещо надушвам ,а DANDI и ПЕТКО???

#2112 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:23 PM

Аз лично не се заяждам с никого.Ти започна

#2113 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:30 PM

Цитат

bravoS bravoS

bgflag bgflag bgflag

koi se zaqjda neznam sam preceni

za kachwaneto w balkana b) te moite ot tam, ne slizat tam se rajdat i tam umirat ,sled izmisleni owcharsko kucheta nai mrazq ,domasni liubimci ot owcharski porodi.

kak se dyrjat mi kaji vane,po towa shte razbera dali rabirash ot owcharski kucheta

chisto karakchansko kuche nqmam ,zashtoto ako si chuwal w stadata naslednicite sa na dominatnite kucheta a Petko mnogo otdavna ima kangali

kangala raboti koreno razlichno ot kk i edva li laik kato teb moje da osmisli deistviqta mu .kamo li da gi sravnqvash s bok

i posle govorq za rodslovno BOK koeto da mi pokaje kak se raboti v planinata
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2114 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:50 PM

Ми ела и ще ти покажа бе отворен.
Тука вси4ки ку4ета са били винаги потомци на доминиращото ку4е на тартора на глутницата.Кутретата наследяват гена на наи-силното ку4е на ку4ето което се е доказало и преборило да бъде баща.А не ваште измислени ска4ки тази женска ще я пуснем на този мъжкар понеже тя е висока и тясна а тои е нисък и набит.И какво дават после,ку4ета без грам работни ка4ества и характер.
Петко ти не ми обясняваи за деиствието на ку4ето в планината.Аз не те познавам и не споря 4е може да има6 ку4ета и овце,но не си единственият които е бил в планината с ку4ета и овце така 4е не се самозабравяи.
А ако искаш ела и ще те разведа да видиш.

bgflag bgflag bgflag

#2115 Потребителят е офлайн   alpin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:54 PM

интересно, защо се криете зад Българското знаме и високопарни слова как сте Българи и прочее, след като не можете да пишете грамотно...

#2116 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 09:57 PM

Не виждам къде има дискриминация и обида ,ако е каракачанин и той го е нарекъл така??Все едно да кажеш на българин ,че е българин и той да се засяга.Не разбирам ,защо ще се за сяга някой на етнос ,има ли значение кой ,какъв е??Е,ако някой го е срам ,че е от някой си етнос проблема си е негов.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2117 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 10:05 PM

vane znaesh li na kakvo mi prilichash na zabogatql na ponqkuv nachin selqnin ,koito izdirva apeshti kucheta i si gi sbira w dvora i kani niako drug da si merqt pishkite ,
predlagash mi kakvo?

mislish li che shte doida ot na raina si maina s ovcharsko kuche (tva ne e tvoito da se vozi i vryzva) da mi pokazvash kakvo
.........se edno da predlojish na taksidjiq da go povozish ,ti wijdal li si kangal kakvo pravi be momche za tri dni shti napravi kuchetata ili na parcaleni kukli ili mastii koito shte urinirat ot strah i shte mu blijat mucunata,zanesh li na kolko hora sum razdal melezi(hibridi) i sa im ebavali maikata na soq im oshte na po godina kucheta ,znam mnogo kangali i wsichkite sa dominirashti w glutnicata w koqto jiweqt
i boinite im kachestva dalech ne sa edinstvenata im silna strana
kaji mi pak te pitam zashtoto ostavqm s vpechatlenieto che si edinstveniq koito tvyrdi che bok e rabotno kuche ,kakvo smqtash da pravim v planinata ako se prukna s ovcharsko kuche ,kak shte mi pokajesh che moito ne stryva a tvoeto e (da ne mi izkarash standarta )
User's Signature

#2118 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 10:20 PM

vane bansko,petko и дори Laikata,май забравихте коя е темата.И аз го правя по някога ,но взимно трябва да си го напомняме .А и alpin е прав.

Хайде vane bansko, да си снимаш кучетата ,та да ги видиме щото май са най-добрите.Много обичам да наблюдавам овчарски кучета ,та било и на снимка
User's Signature

#2119 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 10:23 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Това малко харесвалити.Тия дни дни ще ходя до овчарника и ще направя някоя снимка.Мой човек си. b)

Ееей хайде ,бате .Дай малко да ми се порадва душата.А тоя мечок имаш ли го от друга позиция ,колко е голям ?
Хайде поздрави
User's Signature

#2120 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2006 - 10:32 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Lagerfeld,

nikigen, отговорът ми няма никакво значение! Ще ти отговоря метафорично!
Най-големите и добри кинокритици критици никога не са стъпвали на снимачната площадка, но от тяхното мнение зависи как ще се продаде филма!

Гледам кучета и мисля, че като българин имам право на мнение по тази тема!

П.П. Виждам, че не се заяждаш и не те и обвинявам за това! А и никъде не съм споменавал, че наблюденията ми са само на ринга!

Ми да ти кажа честно ,сравнението нещо много не ми хареса ,ама а'йде.

А щом сравненията не са ти само от ринга е много добре,защото имаше едно определение за група кучета - "шарен балон",което според мен е най-подходящо не толкова за кръстоските ,а за тези кучета които са били само на ринг(изложбен) и после в къщи на веригата в двора.Надявам се да разбереш какво искам да кажа и нека собствениците на такива кучета да не се обиждат,защото не казвам ,че са грозни ,не отговарят на стандарта и т.н.
User's Signature

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни