Българско овчарско куче
Публикувано: 31 December 2006 - 04:33 PM
1.Стефане ,можеш ли да отговориш пред аудиторията тук-Защо на стадиона на Академик/на cacib/-беше сам самичък с едно твое производство- куче?.При положение ,че едва ли не ти покани всички и от цяла България,независимо от вярата,националноста,независимо от това как наричат кучето си-БОК,КК,ГОРАН и т.н. Би трябвало цяла България да те "обича"за тези дълги години с всичките ти дела за овчарските кучета в БГ. wink
2.Защо при твоите бивши съратници НКК заБОК -на изложбите им има над 200кучета и се събират над 2000човека а при теб"героят и сам пак си е герой"
п.с Направи ми една услуга,отговори кратко и ясно- качествено но не и количествено...мерси bgflag

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 31 December 2006 - 04:52 PM
Цитат
Остави адаш! Няма смисъл да обръщаш внимание на тоя ренегат. И няма смисъл да му обясняваш всеизвестни неща.
Публикувано: 31 December 2006 - 05:06 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 31 December 2006 - 05:38 PM
Я разкажи на останалите пък за /тъкмо се сетих/-КАк направихте нелигитимната изложба в Сс преди време????с адаша ти????,че даже разочаровахте Свилен.
Браво БЪлгари,ха така -е те това е българска работа...
наздраве и живи и здрави. cheers

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 31 December 2006 - 07:24 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 31 December 2006 - 07:26 PM
Цитат
Благодаря , бате Иване. Да ти се връщат тъпкано пожеланията! Колкото до "градския" , берем срам и то голям!
Аз отивам да празнувам.
Поздрави на вси4ки , включително и на Росен! Дано му дойде акъла в главата през новата.
Айде наздраве!!! cheers
Публикувано: 31 December 2006 - 07:37 PM
Така,4е нека си пише кво си иска.
Тоо маи се е осрал навсякаде.Не му обръщаите внимание и толкоз като не му отговаряте тои сам ще спре да пише.Съжалявам само,4е тая информация дето ми я дадоха не я знаех малко по-рано когато се запознахме.
bgflag victoryVVV
Публикувано: 31 December 2006 - 07:51 PM
АЗ СЪМ ОТ ПЕРНИК И ЗА МЕНЕ ПОРОДАТА Е БОК ТИ МАИ ПОВЕЧЕ МУ ЗАВИЖДАШ
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА НОВОГОДИШНАТА НОЩТ И МНОГО УСПЕХИ ПРЕЗ ГОДИНАТА
НА ВСИЧКИ ОТ ,БОК,
Публикувано: 01 January 2007 - 03:34 PM
Отсъствах от България известно време и като влизам сега във форума виждам че така наречения шаро продължава да бълва лъжи тук.
В началото на годината когато общувахме с него по Скейп-а ми направи впечатление ,че той и неговата съпруга - Bulgariandog
неистово мразят Стефан Попов не разбирах защо, като се има впредвид че дори не го познаваха.
Сега на фона на отминалото време се вижда че шаро е просто дребно селско завистливо момченце. На което успехите на другите го дразнят.
Реши да се завърне в България и със припечелените парички /и от продажбата на БОК в Холанд/ да търува с Холандската храна Vobra.
Също прецени, че като се изметне като фурнаджииска лопата и премине към МАКК ще има повече клиенти... Всичко за него е далаверка и финикииски знаци.
Никакъв морал.
Аз съм решил , а и мои познати и приятели - никога да не храним нашите любимци с Vobra.
Не на безочието и наглостта !
bgflag
Публикувано: 01 January 2007 - 03:58 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 01 January 2007 - 06:38 PM
Петков-хехехеххех,ще умра от смях-ти като добър развъдчик на КАрабоци,според приятелството ли определяш с каква храна да храниш.Да подчертая пред теб,незнам кой на кого завижда но четейки те теб става ясно на всички.Престани като малко сополиво дете да подсмърчаш около бизнеса ми.Ако си спомняш все още никога не съм засягал твоя - продажби на билярдни маси и ремонт на същите.Не един път си ни казвал по тел.:.."Ами и без това имам тук таме клиенти по Варна и региона-защо да не въдя кучета ,че да им продавам-някой лев допълнително"..Все още никой от МАКК не си е купил храна от мен-но и никога разбирасе не съм си поставял такива цели-дай боже един ден всички овчарски кучета да се хранят с гранули/не само с нашите/ -това ще е само добре за кучетата.
п.с Как е дамазлъка от ТИТО???пусни една ,две снимки да го видим?????

Публикувано: 01 January 2007 - 06:56 PM
Честита ви Нова година и добре дошли в Европейския съюз!
Дано това ни накара да бъдем малко повече българи!
Публикувано: 01 January 2007 - 09:25 PM
Моето скромно мнение е следното: мисля че тези безмислени спорове около чистопородността на популацийте на БОК и КАРАКАЧАНСКИТЕ КУЧЕТА са напълно безмислени и трябва да се преустановят или поне сведът до минимум.
Защото всеки един ентусиазиран българин или дори чужденец който желае да зърне какво се пише на страниците на този форум ще се сблъска само с клевети и обиди, и нищо съществено около самите БЪЛГАРСКИ КУЧЕТА - били те БОК или КАРАКАЧАНСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да разберете, че вече не е интересно да се плюе този или онзи и да се изявяваме като "интернет кучкари". Кой какво има се вижда на изложбите и само там. На такива места се сбират кучета от различни краища на страната, от различни кръвни линий и съответно разнотипни и интересни животни. Там е местото за сравнение, кои са истински и кои не............................
Поздрави на Стефко Попов, Стефко Йорданов, Иван Димитров, Тихомир Кунев и не на последно място на Росен (ШАРО) с който се познаваме още от времето когато си взе първите кутрета от нашият двор ...............
Кучето на снимката с мен е моят стар Султан, тук той е на една година и нехаеше като какви ще бъдат определяни неговите потомци за вбъдеще, тогава всички кучета бяха едни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прикачени файлове
-
tihomir___sultan.jpg (56.66K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 01 January 2007 - 09:33 PM
bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag
Прикачени файлове
-
post_29_1167679990.jpg (27.3K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 01 January 2007 - 10:36 PM
Публикувано: 01 January 2007 - 10:38 PM