Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#3421 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 April 2007 - 08:59 AM

1super Ване, остави малките неща и бъди над тях както досега, тъй като и със и без тях работата си върви. Само ако знаеш какви изложби направиха хората във Варна и Добрич ще се изкефиш максимално! А какво развитие е получило овчарското куче в тоя регион не е за вярване. Пък нека си плюят хората ! Кучето си лае кервана си върви. bgflag 94 оценителни листа във Варна и 88 такива в Добрич при неочаквано висока конкуренция дори и от оптимист като мен ! Като ти свърши сезона ще те заведа ако искаш по някои райони и смятам че ще харесаш много неща. Само в Пазарджик имам на две места по 40 кучета и това че някай пляка като развалена латерна не бива да ни достига. Трябва да се знае че съм в състояние да покажа неочаквано голям брой кучета във всички райони с които работи Националния клуб, който не е загубил по никакъв начин първенството в тази дейност, а и създаде другите алтернативи. Това че и те имат успехи е добре, защото са създадени от нас, а това означава че добре сме работили. Поздрав bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3422 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 01:51 PM

Цитат

Националния клуб, който не е загубил по никакъв начин първенството в тази дейност, а и създаде другите алтернативи. Това че и те имат успехи е добре, защото са създадени от нас, а това означава че добре сме работили. Поздрав bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag

Г-н. Попов, това че има други алтернативи едва ли е за хвалба - пък били те и създадени от вас - не е ли редно всеки един да се замисли - защо това се случи - и не е ли по-добре всеки да си признае грешките да седнете и да решите какво ще е бъдещето на породата и на клубовете.

Говоря за НКБОК и БКК за БОК - то е ясно че с латерните от МАКК трудно ще може да се води диалог, пък и те нали собствена порода правят.

Все си мисля че различията неможе да са толкова непреодолими.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#3423 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 07:47 PM

шЯУОТЕ=Стефан Попов - председател НКБОК,Апр 23 2007, 08:59 АМщ 1супер Ване, остави малките неща и бъди над тях както досега................. Пък нека си плюят хората ! Кучето си лае кервана си върви.

ш/ЯУОТЕщ
Гн.Попов мога да ъдавя с плуинки ване банско(.....мохамеданско маи)
ще оставите ли кервана да си вървиили чакате аз да го почна пък вие мен?

ване не ми викаи моля те просто не ти отива ,лаеш като ,бок не пускан цял живот от клетката и ми вика моля ,прост може би си ти защото на петко устата му отдава всекиму дължимото,жена ,дете ,развъдчик,мъжкар като теб,ъчен ,прецедател,търговец,все ми е тая
ако не ме обидил не го обиждам и аз и аз обиди ли ме чакам малко да го модерират,не го ли модерират съм на принципа, око за две зъб за чене б)

.....пп в банско много тежък диалект имате,да почна ли от нашия краи?........или тва ти е българския?
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#3424 Потребителят е офлайн   myai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 08:10 PM

кучетоми спря да се храни както обикновенно без видими причини за това възможно ли е затоплянето на времето да е причина предварително благодаря на отговорили те ми

#3425 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 08:42 PM

Цитат

кучетоми спря да се храни както обикновенно без видими причини за това възможно ли е затоплянето на времето да е причина предварително благодаря на отговорили те ми

100% е от жегите.

#3426 Потребителят е офлайн   myai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:33 PM

ето тази госпожица се мръщи на храната

Прикачени файлове

#3427 Потребителят е офлайн   myai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:39 PM

не можахме да отидем на изложба да покажем още една снимка

Прикачени файлове

#3428 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:40 PM

Цитат

Ами те у София бяха само Авюпчета и Катевчита и дви- три Пловдивски.Общо 160 по каталоа на Аврам.Ама дали бяха толкова незнам. Е имаше от Лом и всички околности на Северозападна България;но нямаше от другите участници отминалата изложба от с.Варвара или и те излязоха мелези? Или Баи Кольо-Божинката не ще да играе по ваща гаида?

tova imame tova pokazvame a ti kvo imaw da doida da vida. as sam dinko katev

#3429 Потребителят е офлайн   myai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:42 PM

м r)

Прикачени файлове

#3430 Потребителят е офлайн   mimmos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:51 PM

Dinko това куче ваше ли е

Прикачени файлове

#3431 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:51 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Ами те у София бяха само Авюпчета и Катевчита и дви- три Пловдивски.Общо 160 по каталоа на Аврам.Ама дали бяха толкова незнам. Е имаше от Лом и всички околности на Северозападна България;но нямаше от другите участници отминалата изложба от с.Варвара или и те излязоха мелези?                                                                                                                         Или Баи Кольо-Божинката не ще да играе по ваща гаида?

Е имаше и някое и друго куче от софийско, от Банкя, Габрово, от Памидово - ама те не се броят b)

Е нищо де сега във Варна и Добрич пък ще има кучета от източните части на България b)

Немога да ви разбера какво само се дрънкате, делите, наши, ваши, попови, аврамови, катеви и какви ли не. Вместо всеки да помага с каквото може да се развива и популяризира породата вие се чудите как само да се карате.

Явно жаждата за власт е вродена у българина, а ако я получи тази власт се "оаква" - примери колкото искаш в нашата история.

bravoS Много точно казано,vano

ПП: към "taro": изявления като последното ти,не пречат на хората от БКК за БОК да работят за породата,само те правят смешен. Приятен ден.

Да преча на хоата от БКК за БОК ? Не знам по какъв начин мога да им попреча да работят по породата но изявленията на Динко определено по никакъв начин не помагат. п.п Orlandopg:не го приемаи толкова лично това си е мое мнение с което не искам да ангажирам никои. Въпроса е някои хора да се осетят ида разберат че говорим за едно исъщо нещо а не да се показват кои е по по най.

moite iziavlenia sa za takiva kato tebe koito samo govoriat a za men govoriat ky4etata mi

#3432 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:53 PM

Цитат

Dinko това куче ваше ли е

moee zawto xaresva i ti

#3433 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 09:58 PM

Цитат

Добре дошъл г-н Коцаков.

victoryVVV cheers

vanee too popov 4e te zeme v azia bok xa xaaa

#3434 Потребителят е офлайн   mimmos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:00 PM

Най-доброто на 31.03.07 много сърцато куче.искам да пусна моята Зара .Имали някакво поколение?Ти нали си от Разлог.

Прикачени файлове

#3435 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:16 PM

Цитат

Хайде, хайде тези неща го разказвайте на новичките фенове дето наскоро видяха куче. Пред тях думите ви ще хванат дикиш, но не и при мен. Съжалявам, но нещата за които говоря с базирани на лични наблюдения, а не на преразкази. И ако по него време в Новозагорско на кучетата с овце сте им казвали "овчарски" то това не се отнася за регионите на Родопите, Рила, Пирин, където каракачанското куче бе най-таченият пазач на стадата.

Поздрави! И дано отново откриете пътя на истината.

vnawia krai rila pirin i rodopite as sam ot razlog se nari4axa iowte se nari4at 4 o b a n s k i

#3436 Потребителят е офлайн   taro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:16 PM

Цитат

Цитат

Ами те у София бяха само Авюпчета и Катевчита и дви- три Пловдивски.Общо 160 по каталоа на Аврам.Ама дали бяха толкова незнам. Е имаше от Лом и всички околности на Северозападна България;но нямаше от другите участници отминалата изложба от с.Варвара или и те излязоха мелези?                                                                                                                        Или Баи Кольо-Божинката не ще да играе по ваща гаида?

Ами заповядаи в Добрич и ще видиш какво имам .Септември пак ще има изложба чувстваи се поканен г_н Катев.

#3437 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:19 PM

Цитат

Най-доброто на 31.03.07 много сърцато куче.искам да пусна моята Зара .Имали някакво поколение?Ти нали си от Разлог.

da ot razog sam i k4eto ima pokolenie a ti koi si i ot kade si

#3438 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:22 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ами те у София бяха само Авюпчета и Катевчита и дви- три Пловдивски.Общо 160 по каталоа на Аврам.Ама дали бяха толкова незнам. Е имаше от Лом и всички околности на Северозападна България;но нямаше от другите участници отминалата изложба от с.Варвара или и те излязоха мелези?                                                                                                                         Или Баи Кольо-Божинката не ще да играе по ваща гаида?

Ами заповядаи в Добрич и ще видиш какво имам .Септември пак ще има изложба чувстваи се поканен г_н Катев.

mersi za pokanata ti znaew li 4e parvata izlojba v dobri4 bewe s moi ky4eta popitai popov vie togava niamate 4obanski ky4eta

#3439 Потребителят е офлайн   mimmos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:27 PM

аз сам от с.Розино Карловско но на изложбата в Пловдив сам представител на Габровския клуб.Имам приатели от Разлог(Краси DJ който има музикален магазин в Разлог) значи като се разгони мога да те търся да я срешна с този дивак b) пък дано се харесат.Напълно ми сурцето на 31ви имаш ли някоя снимка на синчетата му b)

#3440 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2007 - 10:29 PM

Цитат

Цитат

Цитат

i drygo da ti kaja pi4 pove4etovi ky4eta vav vawia krai sega sa ot men ako iskaw moga da ti dokaja vodia si belejki na koi koga i ot kadee sam dal ky4e

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни