Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#3581 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 May 2007 - 08:04 AM

Цитат

Цитат

...Същите тези хора нито веднъж не си платиха членския внос и не написаха нито един ред за произхода на кучетата си . Добре че поставих началото и на тази дейност, която по-късно бе йезуитски ограбена от Националния клуб от алтернативата и възстановихме изключително трудно и болезнено. Същите тези момченца, които в двора си съсипваха породата, безценни кучета от, от която получиха на готово и от които абсолютно нищо стойностно не запазиха, сега реват като вдовица за.....

Никой не оспорва направеното от Вас,но за мен цитираните думи са меко казано нагли!...Въпреки аплодисментите които ще получите за поста си.
"Ограбване"? Според мен е обида към хора също дали и даващи изключително много на породата и които поне аз уважавам много,а колкото до членския внос лично съм плащал такъв като член на Монтанския клуб,тогава към НКБОК,и то три години преди да имам собствено куче,така че моля Ви!

Уважаеми, колега Орландо убеден съм че сте си плащали членския внос и Вие и другите редови членове от Монтана, но този внос не бе получен последните две години от членството на монтанския клуб в касата на НК БОК за където беше предназначен. А клуба в Разлог, който лично съм учредявал за цялото си членство нито един път не е внесъл лев. Нямам никакви упреци нито към Вас защото не Ви познавам, нито към редовите членове на новосъздадената алтернатива и съм склонен да вярвам като човек позитивист, че по-голямата част от хората са радетели и любители, които са далеч от калпазанлъците, които направиха виновните за разкола и няма да си подволя лукса да се конфронтирам с хора обичащи овчарското куче и нямащи никаква вина за проблеми, създадени от други и без тяхно знание. И още нещо: смятам да работя с всички развъдчици от алтернативата на принципа на взаимното уважение още повече заради интереса от произхода на кучетата Ви, които до едно водят началото си от мен. Имам една лична молба към Вас колега. Останете насаме със себеси и се опитайте да се поставите на мое място. Подарих маса кучета на Аврам и Монтана. Дадах му такива на 50% от приплодите и съм взел само две кутрета, които също са отдадени безплатно на други клубове, а му дадох доста кучки и му ги заплодих, а кутретата той започна да ми продава. За да спася кръвта и труда си аз бях принуден да купувам и то на по-високи цени от който и да било собствената си кръв. Да не говорим за кучетата, които уж изчезваха и умираха, а после разбирах че са живи и дават приплоди. Да не говорим за откраднатите от мен кучета, които търсех с години и нещеш ли ги откривах при същия този Аврам, който много добре знаеше за тях. Организирах му клуб. Дадох му документи, правила и механизъм, с който да работи . Направих му изложби с мои пари и организация. На никого не съм помагал колкото на него, а той за благодарност пиян като задник по телефона ме псува на майка, пред целия си клуб и много още хора в Асеновград, а като се видяхме на живо на другия ден в Пловдив мълчи като п......а и излъга целия клуб монтана че аз не ги пускам да участват на изложбата . И много, много още такива към всички от УС. на НК БОК и редови членове.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3582 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 22 May 2007 - 09:08 AM

d)

#3583 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 22 May 2007 - 12:23 PM

bash или fow
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3584 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2007 - 02:32 PM

Искам да задам следните въпроси. Кога станахте член на тази организация? Какви са изискванията за признаване на порода от нея и самата процедура?
Какви документи представихте?

#3585 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2007 - 03:00 PM

За кой ли път - UCI - не !

Решете си нещата между вас, но по форуми !

#3586 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 22 May 2007 - 04:10 PM

Стефан йорданов,за не ни закрият форума моля те ,както теб така и другите пишещи не намесвайте вече стари и " забранени " теми.
Именно за да не ни закрият форума !!! s)
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#3587 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2007 - 05:30 PM

Цитат

За кой ли път - UCI - не !

Решете си нещата между вас, но по форуми !

DOG BG ОТНОООООВО Е ПРАВ cheers
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#3588 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2007 - 06:50 AM

То едни организации признаха и някакво каракачанско куче, но така е, когато мисленето е : По-добре първи на село отколкото последен в града. Който отиде в UCI веднага го правят някакъв защото това е задния двор на кинологията и е една малобройна алтернатива, в която отиват такива като Аврам с "високото" си ниво. А FCI е много стара, авторитетна организация, с научна комисия каквато UCI няма. Там работят много хабилитирани научни работници, професори, доктори и др. За тези, които искат да знаят FCI e най-голямата организация в света по-голяма дори от Международния Олимпийски Комитет МОК, с триста трийсет и два милиона членска маса и в кинологията всичко зависи от нея. За това именно всички киноложки структури се стремят към членство и признание именно към нея. Така че алтернативите- нейни и съответно наши нека си дрънкат тъпана, хората рано или късно ще се усетят кое какво е. Жалкото е само за тези любители на овчарското куче и техните кучета, на които се осакатяват много възможности от хора илитерати и абсолютно неграмотни нямчовци с по 40 думи речник, които преследват само лични цели . Разрива обаче е неизбежен когато честните и интелегентни хора започнат да се усещат, а ние от БРФК и НК БОК ще бъдем до тях и ще им помагаме. bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#3589 Потребителят е офлайн   ЧИНАР Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2007 - 08:44 PM

Нйе от МАКК, ако не сме от "честните и интелигентни" хора...........................то кой остана? bgflag bgflag n)

#3590 Потребителят е офлайн   Кунев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2007 - 09:58 PM

Ето един представител на "едните" организации признали някакво Каракачанско куче. bgflag ха ха ха
И вие също сте ходил при тези "организации" г-н Попов, но.................!

Прикачени файлове

#3591 Потребителят е офлайн   ЧИНАР Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 07:55 AM

Някакъв си Попов- пред такива авторитетни организацйи..................................някъв си попов!!

#3592 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 09:44 AM

Не е Попов а цяла организация НАЦИОНАЛЕН КЛУБ БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ 1super
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ bgflag bgflag bgflag bgflag bgflag
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#3593 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 May 2007 - 09:52 AM

Темата стана доста дълга и вече забива за кой ли път. Ще направя нова тема, хем ще се чете по лесно, ако има какво да се чете де ... вие само се карате на тема организации, а кучето остана на заден план.

#3594 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 11:07 AM

Цитат

То едни организации признаха и някакво каракачанско куче, но така е, когато мисленето е : По-добре първи на село отколкото последен в града.  Който отиде в UCI веднага го правят някакъв защото това е задния двор на кинологията и е една малобройна алтернатива, в която отиват такива като Аврам с "високото" си ниво. А FCI е много стара, авторитетна организация, с научна комисия каквато UCI няма. Там работят много хабилитирани научни работници, професори, доктори и др. За тези, които искат да знаят FCI e най-голямата организация в света по-голяма дори от Международния Олимпийски Комитет МОК,  с триста трийсет и два милиона членска маса и в кинологията всичко зависи от нея. За това именно всички киноложки структури се стремят към членство и признание именно към нея. Така че алтернативите- нейни и съответно наши нека си дрънкат тъпана, хората рано или късно ще се усетят кое какво е. Жалкото е само за тези любители на овчарското куче и техните кучета, на които се осакатяват много възможности от хора илитерати и абсолютно неграмотни нямчовци с по 40 думи речник, които преследват само лични цели . Разрива обаче е неизбежен когато честните и интелегентни хора започнат да се усещат, а ние от БРФК и НК БОК ще  бъдем до тях и ще им помагаме. bgflag  bgflag  bgflag  bgflag  bgflag

A бе попов, остави хората да прецениат кои какъв е. И тук се говори за кучета. сори, забрави че ти нямаш такива хааха

#3595 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 11:16 AM

За какво спорите?
За селскостопанско-зеленчукови измислици...?
Това е ИСТИНАТА . И тя е само една:

"Българската овчарка с международен сертификат

Породата българско овчарско куче вече е с международен сертификат. Вчера Бойко Борисов показа документа, за който се е борил 10 г. Неговият Борко е в основата на една от осемте кръвни линии на породата. Именно 8 доказани родословни линии са изискване на Международната организация на киноложките клубове, която издава сертификата. Тази порода е символ на българина - стои здраво на земята, не се плаши от вълци и в същото време е изключително предана и неаграсивна, коментира Борисов."

Хайде мишоците по дупките . И УЦИ-та и зеленчукови измислици!

Честито !

Честито и най - Българския Празник - 24 Май ! Съхранете Българското.

Продажници винаги е имало и ще има, но България винаги ще е над тях !
cheers super best bgflag bgflag bgflag
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#3596 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 11:28 AM

Честит празник!

Както виждам дългогодишните усилия вече са възнаградени.

Дайте малко повече подробности. Защо БРФК и НК БОК мълчат?
Все пак това е голям успех!
Петков ти знаеш ли нещо повече?

dribble

#3597 Потребителят е офлайн   Dinko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 11:30 AM

Цитат

За какво спорите?
За селскостопанско-зеленчукови измислици...?
Това е ИСТИНАТА . И тя е само една:

"Българската овчарка с международен сертификат

Породата българско овчарско куче вече е с международен сертификат. Вчера Бойко Борисов показа документа, за който се е борил 10 г. Неговият Борко е в основата на една от осемте кръвни линии на породата. Именно 8 доказани родословни линии са изискване на Международната организация на киноложките клубове, която издава сертификата. Тази порода е символ на българина - стои здраво на земята, не се плаши от вълци и в същото време е изключително предана и неаграсивна, коментира Борисов."

Хайде мишоците по дупките . И УЦИ-та и зеленчукови измислици!

Честито !

Честито и най - Българския Празник - 24 Май ! Съхранете Българското.

Продажници винаги е имало и ще има, но България винаги ще е над тях !
cheers super best bgflag bgflag bgflag

Ас биах там и носих знамето на UCI и нека хората не се бъркат ПОПОВ ниама ништо обшто с признатата порода

#3598 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 12:02 PM

Цитат

Честит празник!

Както виждам дългогодишните усилия вече са възнаградени.

Дайте малко повече подробности.  Защо БРФК и НК БОК мълчат?
Все пак това е голям успех!
Петков ти знаеш ли нещо повече?

dribble

Не зная повече STARTER.
Снощи го прочетох по новините в НЕТА.
И исках да го поместя тука, но сайта се беше сгъбясал тотално.
Освен да звъня на бат`Бойко и ако не е много ангажиран с политика да
даде инфо b)
bgflag
User's Signature

Изберете Българското !

#3599 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 12:19 PM

То беше поместена и тука информацията още оня ден, ама яко се трие.
Е, сега ще има яко давене между БОК.bravoS

#3600 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2007 - 12:26 PM

Цитат

То беше поместена и тука информацията още оня ден, ама яко се трие.
Е, сега ще има яко давене между БОК.bravoS

Аз се надявам информацията да е за FCI .
Всичко друго е имитация.
Ако не сега, то рано или късно ЩЕ СТАНЕ !
Само е въпрос на време !
А "давене" няма да има. Ако ти спадаш към графата на "нарцис"- систите , давете се помежду си колкото искате.
bgflag
User's Signature

Изберете Българското !

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Последна »