Цитат
Цитат
Никой не оспорва направеното от Вас,но за мен цитираните думи са меко казано нагли!...Въпреки аплодисментите които ще получите за поста си.
"Ограбване"? Според мен е обида към хора също дали и даващи изключително много на породата и които поне аз уважавам много,а колкото до членския внос лично съм плащал такъв като член на Монтанския клуб,тогава към НКБОК,и то три години преди да имам собствено куче,така че моля Ви!
Уважаеми, колега Орландо убеден съм че сте си плащали членския внос и Вие и другите редови членове от Монтана, но този внос не бе получен последните две години от членството на монтанския клуб в касата на НК БОК за където беше предназначен. А клуба в Разлог, който лично съм учредявал за цялото си членство нито един път не е внесъл лев. Нямам никакви упреци нито към Вас защото не Ви познавам, нито към редовите членове на новосъздадената алтернатива и съм склонен да вярвам като човек позитивист, че по-голямата част от хората са радетели и любители, които са далеч от калпазанлъците, които направиха виновните за разкола и няма да си подволя лукса да се конфронтирам с хора обичащи овчарското куче и нямащи никаква вина за проблеми, създадени от други и без тяхно знание. И още нещо: смятам да работя с всички развъдчици от алтернативата на принципа на взаимното уважение още повече заради интереса от произхода на кучетата Ви, които до едно водят началото си от мен. Имам една лична молба към Вас колега. Останете насаме със себеси и се опитайте да се поставите на мое място. Подарих маса кучета на Аврам и Монтана. Дадах му такива на 50% от приплодите и съм взел само две кутрета, които също са отдадени безплатно на други клубове, а му дадох доста кучки и му ги заплодих, а кутретата той започна да ми продава. За да спася кръвта и труда си аз бях принуден да купувам и то на по-високи цени от който и да било собствената си кръв. Да не говорим за кучетата, които уж изчезваха и умираха, а после разбирах че са живи и дават приплоди. Да не говорим за откраднатите от мен кучета, които търсех с години и нещеш ли ги откривах при същия този Аврам, който много добре знаеше за тях. Организирах му клуб. Дадох му документи, правила и механизъм, с който да работи . Направих му изложби с мои пари и организация. На никого не съм помагал колкото на него, а той за благодарност пиян като задник по телефона ме псува на майка, пред целия си клуб и много още хора в Асеновград, а като се видяхме на живо на другия ден в Пловдив мълчи като п......а и излъга целия клуб монтана че аз не ги пускам да участват на изложбата . И много, много още такива към всички от УС. на НК БОК и редови членове.