Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#891 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 August 2006 - 03:14 PM

Цитат

Цитат

Всеки може да си направи сметка за разходите , които съпътсват раждането и отглеждането на едно кутре:
- обезпаризитяване,
- паспорт,
- ваксини,
- имплантиране на чип - ( влизането ни в Европа е въпрос на месеци ).
- хранене с качествена храна и калция...
- грижите за кутрето...

ХЕХЕХЕХЕХ
добре Петков,само си представям как и кой ще го обясни това на някой помак или стар овчар в планината и най-интересното каква реакция ще направи той и какъв ще е отговорът му.Опитай се да обясниш първо на същият за "чип"и той ще разбере съм сигурен -чеп....

стария овчар явно от годинките няма как да те разбере ,а помака (без значение възраста му)тои,е маи генетично обременен по рождение си е такъв .на мен така ми звучи ."Помашки тип"тая глупост как да я разбирам.
не е нужно да ми се извиняваш но ако идеш в темата "предупреждения и бан ",ще разбереш че от мен по "лют"се е оказал само един ако не запреш ,ще оглавя класациите
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#892 Потребителят е офлайн   ШАРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 03:22 PM

Петко,

Ако не знаеш да ти кажа.В породата има няколко подтипа на нашето куче при което единият от тези в последно време се е запазил при помаците в родопите.Това е мечият тип на нашето куче и ако трябва да го опиша е следният-по ниски набити в същото време широки кучета.По-дълго окосмени са.Имам типичен такъв представител който една от моите гордости.
User's Signature

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"

#893 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 05:15 PM

d)

Прикачени файлове

User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#894 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 05:56 PM

"Петко", обещавам да не ти слагам кавички когато се представиш с истинското си име. И няма какво да се правиш на "голям страшен и лют мъж ",защото с нищо не си го доказал до момента. Вече стана ясно ,че си помак,кажи и останалото.
Първо искам да ти кажа , че е важно какво харесвам , защото съм човек , който държи на мнението си
Второ , не ни брой кучетата в клуба. Важно е качеството а не количеството.
Трето , познавам овчари, сред тях и помаци и не ги игнорирам , защото по-голямата част от тях са читави хора и са го доказали с труда и резултатите си.
Не ме дразните с "Дако" , напротив развеселявате ме с вашите "аргументи" срещу развитието на породата и ФЦИ.
Не сме виновни , че нямаме вълци и мечки по нашия край. Това означава ли ,че нямаме добри кучета? Ще вземем да си внесем от Карпатите , че са ни близо и тогава ще разберем .
Питаш ме за кой ли път кое е стойностно куче. И какво очакваш да ти отговоря? На въпроси с общо известен отговор не отговарям.
със здраве
п.п. Шаро Пепелян какво куче е според теб ако не е Българско?

#895 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 05:59 PM

nikigeen , bok- ruse е страницата на Светльо Цонев от Русе . Той е член на Силистренския клуб. В момента и той има малки.

#896 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 06:10 PM

Цитат

nikigeen,
В момента имам 30 кучета,и малко подрастващи.По късно ще се разбере по web страницата ни от къде са ни кучетата и родословните им дървета.Тези кучета се познават от най-големи специалисти и от БОК и от КК И от овчари,помаци,каракачани/влахи/изобщо от всички които наблюдават кучетата повече от 20-25 год.
Развъдника ни е в София,кв.Горубляне,ул.Виднището 22 -тел мие 0885132973.От скоро кучетата са тук.КОйто иска да заповяда и да гледа .Хубаво е да си говорим но нека го подкрепим с ралност -става още по-добре.Има в момента няколко кучета които се продават -все от хубави известни дамазлъци.Малки имам само две на 4 месеца /сестра и брат които по баща от една страна вървят по Шаро-Тунините, а от друга Рекси- бодровското куче-и от друга по майка вървят пак по Тунина кръв и едно черно помашко куче от Родопите/.Другото малко е мъжко и не се дава.
п.с НЕ малко кучета съм подарил-може да помислим за това в момента в който дойдеш и видиш кучетата.Имам едно две които идват по кръв от ПАйо на КАвлаците който почина в мен но те са трудни кучета и не се пипат, в смисъл не дават да се пипат от човек дори и от мен.

Шаро,
Надявам се да се видим, а и аз имам една работа ,че ми е трудно да се отделям от нея b) .
Дано до тогава не си продал женското.
При първото ми идване в София ще ти се обадя.
С някое от твоите кучета се надявам да натрия носа на нашите кюстендилци wink
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#897 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 06:10 PM

Цитат

Извинявай,не съм искал да те обидя.НЕ подразбра смисъла на думите ми.За "зелка "не могат да отрежат-ела и ми виж първо кучетата а и няма смисъл много да ги гледаш -ще ти кажа откъде идват.Едно от кучетата ми беше от помак до Разлог а пък той го беше взел от Българин-Илия се казва от Разлог.Стефан Йорданов го знае това куче.Мурат се казваше и го обичах много.Сив с рижаво и много малко бяло по гърдите.
Относно овцете в никакъв случай не си мисли че само вие помаците имате овце и сте най-големите овчари.Познаам не малко овчари от Разлог и не един път съм ходил по егреците за дни с по ракийка за да наблщдавам кучетата с един мой приятел-Сашо Изовия .Пределно ясно ми е как работят кучетата.КАто говорим за помашки тип куче -погледни на снимки в страници 17 до 19 какви кучета съм публикувал и пак да обсъждаме и най-вече моето куче Мравка за което Емин Гичмен като го видя и пита 100 пъти от къде е кучето-казах му "от твоя край-бе Емине".

Шаро разбира се , че знам Мурад. За съжаление умря пред мен . Не знам дали е резонно да обяснявам как стана това във форума.

#898 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 06:16 PM

Държа да отбележа , че в кюстендилско няма вече кучета с родословие .

А може и да съм първия.
User's Signature

#899 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 07:09 PM

Стефане,не знам защо влизаш в безкраен диспут с хора, които не знаят какво искат да напишат или да кажат,интилигентен човек си? Ако си обърнал внимание аз два пъти зададох един и същ въпрос на човек от форума ,но никои НЕ ОТГОВАРЯ.Само знаят да спорят и да се плуят кои е НАИ-ПО.Направи си сметка от това колко са кинолози или по обикновено казано кучкари.Поздрав от приятел ,които малко поразбирва от кучета.

Моля, пишете на български !

#900 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 07:50 PM

Цитат

nikigeen , bok- ruse е страницата на Светльо Цонев от Русе . Той е член на Силистренския клуб. В момента и той има малки.

Благодаря .
Ако стигна ,ще се допитам и до там
User's Signature

#901 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2006 - 08:27 PM

Цитат

Стефане,не знам защо влизаш в безкраен диспут с хора, които не знаят какво искат да напишат или да кажат,интилигентен човек си? Ако си обърнал внимание аз два пъти зададох един и същ въпрос на човек от форума ,но никои НЕ ОТГОВАРЯ.Само знаят да спорят и да се плуят кои е НАИ-ПО.Направи си сметка от това колко са кинолози или по обикновено казано кучкари.Поздрав от приятел ,които малко поразбирва от кучета.

Моля, пишете на български !

Извинявай judge! Нали виждаш какво става тук. Някои сигурно са вече на ракия. И то на гладно. Повтори въпроса ако обичаш.
поздрави

#902 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 31 August 2006 - 10:22 AM

Темата е БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ !

Моля, говорете по темата !

#903 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 03:52 PM

Дог.бг , извинявам се на теб и всички във форума. Обявявам най- официално , че няма да отговарям на постовете на "веселяка"Петко.
Сигурно сега ще стане по- скучно.
Поздрави

#904 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 06:26 PM

Здравейте ,
С тези злобни нападки накрая от темата няма да излезе нищо, а защо да става така след като е толкова интересна.
Хем се познавате ,хем се оплювате постоянно
А и по този начин май изгонихте доста от хората ,които могат да кажат нещо по въпроса
User's Signature

#905 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 06:44 PM

Стефан Йорданов,на petko му е скучно,никои не пише в темата каракачанско куче и тои заедно с градския ти ХАН или каракачан създаваше весело настроение в темата БОК.
Спора за името ще е безконечен като това кое е първо яйцето или кокошката,те други хора и в друга тема му казват на petko,че постовете му будят само смях.Petko,нищо лично колега,ние сме овчари с компютри,оставили сме си стадата да ги пазят кучетата горе по пасищата и сме слезли в града да си чатим.
Добре е да има градивна критика и от двата лагера,/все пак това е едно и също куче/,но да се говори само с факти,а не с недоказани нападки.
В темата стана дума и за кражба на това куче,кражба на онова куче,крадци на кучета има и в двата лагера,най - отговорно го заявявам,интересното е ,че едните крадат от другите, а пък някои даже и в клубовете си го правят.

#906 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 07:09 PM

Цитат

Здравейте ,
С тези злобни нападки накрая от темата няма да излезе нищо, а защо да става така след като е толкова интересна.
А и по този начин май изгонихте доста от хората ,които могат да кажат нещо по въпроса

Здравей колега,темата наистина е гореща,никой никого не гони,които му запари под краката бяга,а който има да каже нещо си го казва,никои не може да налага цензура освен админа,така че не мисля ,че има изгонени,просто доводите им увяхнаха ка то п.... мушкато.

#907 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 07:18 PM

Цитат

Цитат

Здравейте ,

Здравей колега,темата наистина е гореща,никой никого не гони,които му запари под краката бяга,а който има да каже нещо си го казва,никои не може да налага цензура освен админа,така че не мисля ,че има изгонени,просто доводите им увяхнаха ка то п.... мушкато.

Здравей,zhel,
не съм попадал на по-дискутирана тема .
Прав си.Особено за тези с увехналите доводи 1super .
Ама все пак има и хора ,много компетентни ,които вече спряха да пишат.
И трябва да ги върнем
User's Signature

#908 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 09:00 PM

http://www.snimka.bg...id=9064&photo=6
User's Signature

#909 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 09:18 PM

Здрасти Жельо, изгуби се в този форум, но се появи, а аз

#910 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 09:22 PM

Здрасти Жельо, изгуби се в този форум, но се появи, а аз си мислех че съм сам. Писал си ми на имейла, но аз го чета доста рядко. Кой краде кучета се знае оттдавна. Ако някой го интересува мога да дам точна информация и за кучета и за хора. d) . Петко постоянно се ядосва и критикува, но всички знаят цялата истина и няма нужда да я дискутираме. Ще стане като при Каракачан. nikigeen като доидеш в Пазарджик и Велинград звъни на телефон 0885777236 и ще те заведа да видиш малкото останали истински кучета с които работим.

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни