Цитат
МОля дог.бг поне последното ми писмо в форума на БОК да не се изтрива или поправя.
здравейте,
Мисля това съобщение да ми е последно в форума на БОК.
Стефане/а и до другите в БОК/,ще се опитам да ти отговоря въпреки че не си струва но карай....
Стефан-"Колкото и нескромно да звучи за куче може и да сгреша, но за човек рядко"
Росен..."Това е форум за кучетата така че хората ги остави,бъркал си много за кучета и продължаваш да бъркаш ,пожелавам ти по-скоро да дойде денят да не бъркаш вече/че вече и годините ти напредват/".
Стефах... "Говориш за разочарованието си от БОК през последните 6 години, за мелези и интриги.
Първо ти не се занимаваше активно с породата до преди 2 години"
Росен.... Стефане занимавам се малко повече от 2 г. -около 6г. с тази порода.През това време през мен минаха повече от 60 кучета и съм произвел докато бях в БОК около 100 мелеза.МОжеш ли да отговориш на другите- ти колко кучета си имал досега -дали са повече от 5 за многогодишният ти опит и колко си произвел? b) Предполагам за 6 г .можеш да видиш резултата от моята работа ,защото за разлика от вас-Бокаджиите -ако вие ги правехте кучетата само по масите на ракия и на другия ден не знаете какво сте говорили-то аз ходех по овчари и търсех истината -ее намерих я"
Стефан..."Второ не познаваш почти никого от БОК а да не говорим за кучетата."
Росен..."познавам много/но да ти кажа и съжалявам много затова/...мога да кажа повече от теб-а да те питам ти освен с ПОПОВ друга дружка имаш ли си?""""
СТЕФАН"""И накрая като как реши ,че твоите кучета са чисти а на другите не?
РОСЕН...Ако и ти малко -по -професионално се занимаваше с породата щеше отдавна да познаваш развъдника ТИТО а за чистотата/и произхода/ на тези кучета можеш да питаш всеки един от големите развъдчици включително и ПОПОВ-товая са кучета мечта за много хора но защо да ти обеснявам неща които ти не можеш да разбереш никога.....
Стефан...."Не ме занимава мисълта дали си по-вече или по-малко Българин , но ако се върнеш назад във форума ще видиш кой най много тръбеше за българското. "
Росен...Казах го и пак ще го кажа.Българин съм и то патриот-обиколих целият свят и се върнах в БЪлгария заради нея и заради кучетата ми.Съжалявам че толкова време съм се заблуждавал при наличието на много БОКОВЕ около мен"ЧОвек може да допусне грешки но приципите му остават завинаги.
Стефан..."Твоят приятел ти е задал много точен въпрос. Само дето ти не си му дал никакъв отговор. Ако имаш кураж отговори тук , във форума.
Кратко и простичко. Какво име трябва да носи нашето куче.
Росен....На моят приятел още тогава му казах"Аз съм за чистото и истинско куче"-като до мен беше и Митко от Браниполе,той довърши мисълта като добави-стига с тия имена,това не е най-важното а кучето.Нека ние дадем от нас което е нужно а като си заминем от тази земя да правят каквото искат.
НА твоят въпрос ще ти отговоря ,няма проблем:
................................................................................
..........................................................................ДО преди няколко месеца бях за БОк но ти знаеш моите впечатления от вас-мелези,интриги и лъжи.БОК според вас е правилното име но вие забравихте кучетата и няма дори и за цяр едно да се покаже.НАиситна нямате и ген. материял откъде да вземете освем да купите някое кутре от КК или да откраднете куче КК.
НА КК не им харесвате името но пък имат КУЧЕТА/чисти и автентични/ при тях...
Е,аз допуснах грешка но принципите си за разлика от вас няма да променя -оставам за истинското и чисто наше КАРАКАЧАНСКО/овчарско/куче на БЪЛГАРИЯ
до Н.АТАНАСОВ
СЪжалявам че така стана но колкото и да се преструвам не мога да бягам от истината-ако и ти обичаш нашите кучета и искаш да ги запазиш колкото мен -ще ме разбереш...
ех хайде от мен,/нали знаеш последните се смеят най-сладко/.....
чао БОКАДЖИИ 1super
Росене , най накрая изплю камъчето. Бравос! Обиколи света и прослави България. После се върна тук да опазиш породата , отначало Българското овчарско а сега , как беше -КАРАКАЧАНСКО / овчарско/ куче на България. Като истински патриот. Че без тебе за къде сме. Ние тука ги забъркахме еднии........
Ще ти припомня далечната 2004 и мейлите които ми пускаше от Холандия. Няма да те цитирам. Ако имаш малко срам .......
Продължавам да твърдя , че си никой в породата. Боравиш с имена и факти за които само си чувал от другите , включително и от мен.
По отношение на възрастта ми. Ще ти кажа един виц дано го схванеш , не е труден.
Плували в реката два портокала. Срещнали едно лайно и започнали да му се подиграват. То обаче се засмяло. Когато го попитали , защо се смее
лайното им отговорило - защото вчера и аз бях портокал.
Имал съм 4 кучета и съм произвел 3 , но си мисля , че съм свършил не малко работа за породата. Няма да ти обяснявам каква.
Колко пъти сме пили ракия с теб? Аз пия рядко и само с приятели. И не се напивам.
Имам си приятели Росене . Имената , които само си чувал са мои приятели.
И С.Попов и Емин Гичмен , Челика , Наско полковника , Зънде , Митко Динката и много други от цяла България.
Кой колко разбира от кучета другите трябва да кажат. За себе си ти сам обясни как за 6? години си произвел 100 мелеза. Без коментар.
Добре , купи развъдник Тито. ПоДчти както казваш ти. Не отговори на въпроса как ще докажеш , че са чисти КАРАКАЧАНСКИ/овчарски/ кучета на България?
Не съм баба Ванга но ще ти предскажа близкото бъдеще. Ще отидеш на 1-2 изложби на каракачаните , ще те класират по- назад и тогава вече ще трябва да правиш нова порода. Предлагам ти име - ВЪРБИНСКИ /овчарски/ кучета на България.
Една и от мен - който стреля пръв се смее последен.
Чао новоизлюпено каракачанче.