Българско овчарско куче
Публикувано: 19 January 2007 - 01:37 AM
Едно куче, което е тежало 94 кг. може ли да бъде 65 - 70 см. високо?На какво основание определяш тези стандарти, при положение, че си добре запознат с ръста на нашите кучета?[
Публикувано: 19 January 2007 - 10:26 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 19 January 2007 - 10:38 AM
Публикувано: 19 January 2007 - 10:44 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 19 January 2007 - 12:10 PM
След няколко дни ще ти изпратим други снимки на тези кучета от различни гледни точки.След като получиш нашите пбликувани нови снимки, ще очакваме да им дадеш оценка.
Не мога да ти кажа, кога точно, но в близките няколко дни бихме могли да ти изпратим и едни от старите снимки на бански кучета.Тези кучета за които ти говоря, са били едни от най - добрите на Банско.Ти можеби ще се досетиш кои е бил техният собственик.
Прикачени файлове
-
post_29_1169201417.jpg (25.71K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 19 January 2007 - 12:11 PM
Прикачени файлове
-
lazar_021.jpg (66.15K)
Брой сваляния: 83
Публикувано: 19 January 2007 - 12:43 PM
Цитат
Стефан Попов смятате да вдигнете ръста защото се появили конкурентни породи ??? това е нелепо .дане би конкурентните породи да са вдигнали ръста ?С какво конкурират останалите породи бок ?Нима те нападат стадата ,нима овчарското куче е само ръст и сила,санбернара може ли да конкурира бок,или смятата че до сега не сме имали овчарски кучета ,и вече ще ги създаваме ,убеден ли сте че новите ви (уедрените )кучета са по добри,ръста е хубаво нещо ,но тои не е нито единственото нито първото което трябва да притежава едно бок,не е вярно че че са се ценели наи големите кучета ,ценели са се наи силните (има разлика повярваите ми)от друга страна доминатноста им едно голямо куче може да победи всяко друго в глутницата по отделно,но неможе ли да се наложи като водач кръвта му е изгубена ,дори може и да си загуби живота
обяснете ,ако можете,на хората какво е овчарско куче,и те никога няма да изберат голямото ,ще изберат овчарското

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 19 January 2007 - 07:04 PM
За да е ясно на вси4ки Bajur е внук на баи Коле Дур4ов.
Има доста голям архив на стари ку4ета.
Сега ще снимаме още някои ку4ета и ще ви покажем и дано се затворят устите на недоброжелателите на тази порода.
Каним наи-официално и Стефан Попов да доиде и да разгледа ку4етата,които не са показани в този форум.Заповядаи Стефане заедно с г-н Димитров вдигнете се и елате да поразгледате.А ако вие не поканите да видим ваште ку4ета ние ще доидем с удоволствие.
Още един път заповядаите!!!
bgflag bgflag bgflag super best
Публикувано: 20 January 2007 - 10:15 AM
Цитат
За да е ясно на вси4ки Bajur е внук на баи Коле Дур4ов.
Има доста голям архив на стари ку4ета.
Сега ще снимаме още някои ку4ета и ще ви покажем и дано се затворят устите на недоброжелателите на тази порода.
Каним наи-официално и Стефан Попов да доиде и да разгледа ку4етата,които не са показани в този форум.Заповядаи Стефане заедно с г-н Димитров вдигнете се и елате да поразгледате.А ако вие не поканите да видим ваште ку4ета ние ще доидем с удоволствие.
Още един път заповядаите!!!
bgflag bgflag bgflag super best
Ване разкажете за тези кучета , сигурен съм че има и други като мен които не знаят за баи Коле и крокодиловите , ще ни бъде интересно все пак този форум не е само да се джафкате cheers bgflag

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !
Публикувано: 20 January 2007 - 01:41 PM
Публикувано: 21 January 2007 - 09:09 AM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 January 2007 - 01:17 PM
Цитат
super best victoryVVV bgflag

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !
Публикувано: 21 January 2007 - 04:48 PM
Цитат
Nikigeen в прикачените файлве ви изпращам, както пожела снимки на кучетата от различна позиция.Надявам се съм удовлетворил желанието ти.Ако те интересува нещо относно възраст и за каквито се сещащ въпроси, стига да бих могъл да ти отговоря.