Българско овчарско куче
Публикувано: 03 February 2007 - 09:15 PM
Обичам жена си а мразя властта, а пък е...л съм и двете... b) b) b) b) b) cheers cheers
Ние честните хора от MAKK ще подкрепим твоя "кариелистичен" дух.Напред дерзай нии сме с теб.
Публикувано: 03 February 2007 - 09:39 PM
p.s. какво значение има кой от кога е във форума?
Публикувано: 03 February 2007 - 09:39 PM
Аде на Петков му личи отдалече,той го гони параноята и му се привиждат лапачки и какви ли не глупости, но може би е от възраста , но Стефко на теб пък какво ти стана?
Това , което ти казвам е ИСТИНА и ти го знаеш , но естествено няма как да си признаеш открито.Със Свилен сме приятели и колеги отдавна и можем да си говорим направо - та от него знами това са негови думи-Моята цел е Родо да стане шампион ,той стана и друго по вече не ме интересува.
А Иван Бъчваров се въртеше покрай нас докато дъщеря му влезе в ТУ-Стара Загора , а сега е покрай теб з,защото ти си връзката с Попов.Или може би не си спомняш ,че доскоро нямахте вземане даване, докато му очерняхте кучката.
Иначе , който иска да става шампион или пък съдия- тяхно си прово и нищо против, но отношенията са такива БЕЗПРИНЦИПНИ.
Публикувано: 03 February 2007 - 09:52 PM
Цитат
Не се крийте зад разни бат ицо , чинари , кара , ханове и т. н. Излезте като мъже и открито кажете мнението си. Иначе за мен сте мушмуроци и нямам намерение да ви обръщам внимание!
Публикувано: 03 February 2007 - 09:52 PM
И все пак попътен вятър, жалко наистина , че още едно куче ,което попадна в Петков , което ще бъде претопено и унищожено безвъзвратно.
Публикувано: 03 February 2007 - 10:02 PM
Цитат
Аде на Петков му личи отдалече,той го гони параноята и му се привиждат лапачки и какви ли не глупости, но може би е от възраста , но Стефко на теб пък какво ти стана?
Това , което ти казвам е ИСТИНА и ти го знаеш , но естествено няма как да си признаеш открито.Със Свилен сме приятели и колеги отдавна и можем да си говорим направо - та от него знами това са негови думи-Моята цел е Родо да стане шампион ,той стана и друго по вече не ме интересува.
А Иван Бъчваров се въртеше покрай нас докато дъщеря му влезе в ТУ-Стара Загора , а сега е покрай теб з,защото ти си връзката с Попов.Или може би не си спомняш ,че доскоро нямахте вземане даване, докато му очерняхте кучката.
Иначе , който иска да става шампион или пък съдия- тяхно си прово и нищо против, но отношенията са такива БЕЗПРИНЦИПНИ.
Нямам намерение да ти обяснявам отношенията в РК БОК - Силистра. Кой каквото казал / ако го е казал/ си е за негова сметка. Колкото до това дали съм очернял кучката на Бъчваров ,даже и да е така не забравяй , че аз съм я произвел! И за разлика от теб и много твои колеги съм реалист и посочвам недостатъците които виждам. Това , което пишеш за дъщеря му е гадно и недостойно. Засрами се!
Публикувано: 03 February 2007 - 10:08 PM
Щом е в занаята си овлечен не му тябва даже и юрнек.
На всеки маистор, щом е майстор печен говно му дай-
ще изпече геврек!!!
Умната с констатацийте защото живота е пълен с поезия.
Публикувано: 03 February 2007 - 10:13 PM
Публикувано: 03 February 2007 - 11:50 PM
Иначе , който иска да става безпринципно шампион ...
Хубави думи на кунева, но само думи.
Първо трябва да визирате себе си .
Господата от развъдник "Кавхан и Боил"
представиха на изложбата на МААК в Добрич на 02.04.2006, една кучка която беше пародия на куче-много охранено и трътлесто.
То нямаше походка , а се търкаляше буквално и предизвикваше насмешки сред публиката..
А стандарта на МАКК уж гласи:
Алюри:
Крачката е свободна и широка. Предпочитан алюр е пружиниращия тръс.
Втория недостатък бе че кучето бе много страхливо и стресирано. Куйрука му опашката бе винаги плътно залепена от страх за корема. Къде е вирнатата навита опашка на свободолюбивото , смело и властно куче ?
И пак стандарта на МАКК гласи:
Поведение:
Гордо, властно, недоверчиво към непознати, смело и интелигентно куче. С твърд, уравновесен и независим характер.
По принцип в това няма лошо - ако кучето явило се на изложба по болните амбиции на своя стопанин, поради недостатъци бе дисквалифицирано.
Да ама не .
Хайде познайте!
Кучето бе оценено и получи купа и грамота..защото в МАКК шуробаджанащината е преоритет./ Вижте снимка.- 4 /

Само факти и снимки господа.
Жалко за приплодите от тази кучка бъдещата гордост на каракачаните, жалко за овцете които може да и се наложи да пази тътрейки се страхливо като минджа след хищниците и потенциална мръвка за тях.
Свиневъдството няма нищо общо със кинологията.
Другото тяхно куче-мъжко с което участваха г-дата бе същия страхливец на ринга.:

...само факти.
За кои ли път ще го напиша:
-Не може всички кучета да са отлични.Колкото и да ги обичаме.
-Не може да бъдат перфектни и шампиони.
-Не може да няма и в двата лагера мелези-това е неизбежно. Важното е да бъде сведено до минимум.
-Не може Вашите да са по-по-най от другите господа каракачанчета.Защото кучето е едно и също.
-Не може да си правите своя бизнес с продажбите като оплювате другите.
-Не може едно действие да няма равно по сила и обратно по направление противодействие..Затова си затваряйте балалайките и радиоточките и направете диалога диалог-човечен и стойностен.Това в момента не е нормално общуване на хомо-сапиенс обичащ кучетата си.
Ако не сте в състояние , то тогава си смърдете във вашия форум.
bgflag
Публикувано: 04 February 2007 - 12:05 AM
Цитат
И все пак не ми отговори за полуазиатеца и за МОДАТА!
Къде ме виждаш мене в тая работа Тихомире? Мой ли беше полу-азиатеца? Всеки си носи отговорността за тово което е направил и казал. За каква мода говориш. Ми като си седиш в свинарника няма как да видиш едри, широки а на всичкото отгоре и типични овчарски кучета. Ако ми се помолиш може и да ти покажа няколко макар и на снимки.
Чети внимателно Петков. И му отговори на въпросите ,които поставя.
Публикувано: 04 February 2007 - 12:34 AM
Но ако трябва да сме сериозни ето в тези изреченя се крие истината
-Не може всички кучета да са отлични.Колкото и да ги обичаме.
-Не може да бъдат перфектни и шампиони.
-Не може да няма и в двата лагера мелези-това е неизбежно. Важното е да бъде сведено до минимум.
-Не може Вашите да са по-по-най от другите господа каракачанчета.Защото кучето е едно и също.
-Не може да си правите своя бизнес с продажбите като оплювате другите.
И не ми говорете глупости от сорта как използвате дадено куче, като не му знаете произхода - ами така както го използвате и вие. Така както са го използвали овчарите през всичките тези години когато тези кучета не са отглеждани с цел постигане на еднотипно куче, а единствено са се търсили работните им качества и когато единствения документ за произхода на дадено куче е бил - честната дума на стопанина му. А дали всички са били честни и искрени?
И нещо друго към Кунев - ти като знаеш че показват на Стефан Попов да оценява мелез защо не му каза (според всички закони този който прикрие престъпление е също престъпник) - нали милееш за тази порода. Или така е по-лесно за да има какво да се плюва после.
Преди известно време ви бях задал въпроса - какво направихте господа от МАКК за да предотвратите омелезяването на Българското овчарско куче - НИЩО.
Тогава наистина нямате никакво право да говорите против БОК, да омаловажавате труда на стотиците поддържници на идеята БОК и да обърквате младите любители на овчарското куче с вашето плюене - защото БОК е и ваше творение.
Замислете се и ще видите, че е така.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 04 February 2007 - 02:54 AM
Цитат
Тогава наистина нямате никакво право да говорите против БОК, да омаловажавате труда на стотиците поддържници на идеята БОК и да обърквате младите любители на овчарското куче с вашето плюене - защото БОК е и ваше творение.
Vano, всеки да си сърба супичката дето си е надробил ;)
МАКК си се грижи за своята порода - Каракачанското куче. И има реални постижения в работата си за съхраняването и!
БОК си има тамън няколко клуба. Те да си оправят бакиите с тези кучета. БОК е творение на конкретен кръг от хора, за които външният вид и големината са по важни от произхода. И за това се вливат породи набухватели в тестото. Сега като се наакахте викате МАКК да ви бърше омазаните задници.
Не сте познали !
Пък да взема и аз да ти задам въпросчета в твой стил:
Какво направи ти за да предотвратиш омелезяването на средноазиатската овчарка?
НИЩО.
Какво направи за да предотвратиш омелезяването на Шарпланинеца?
НИЩО.
Какво направи ти господине за да спреш атентатите на 11 септември в Ню Йорк?
НИЩО.
Мога да продължа с още подобни въпроси, но няма смисъл да си губя времето ;)
п.п. В последно време май хич не се замисляте какви ги пишете b)

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 04 February 2007 - 08:21 AM
Не плюите по другите само,кажете нещо за вашите попарки.
Гледам по снимките от изложбата ,нещо и вие сте наблегнали на цветовете бяло и черрно.
Публикувано: 04 February 2007 - 09:24 AM
Чиста каракачанска кучка.
Прикачени файлове
-
post_29_1170573890.jpg (56.75K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 04 February 2007 - 10:41 AM
За кучетата ти си идвал във фермата и знаеш колко са страхливи!
За МОДАТА бяхме няколко човека на маса!- сигулно не ти изнася да го потвърдиш.
Петков ти откога стана РАЗБИРАЧ?
Публикувано: 04 February 2007 - 12:51 PM
Цитат
За кучетата ти си идвал във фермата и знаеш колко са страхливи!
За МОДАТА бяхме няколко човека на маса!- сигулно не ти изнася да го потвърдиш.
Петков ти откога стана РАЗБИРАЧ?
Никога през живота си не съм подскачал като паленце пред някого! Точно обратното , такива като тебе подскачат около мен! Който ме познава знае , че говоря истината.
Аз се запознах със С. Попов във същия ден.
А за страха говорят фактите! Какъвто стопанина такива и кучетата! bash
Публикувано: 04 February 2007 - 02:00 PM
И накрая пусни малко снимки на твои кучета , тяхно поколение, да се види какво си произвел, а не само да философстваш и да обсъждаш чуждите .
Да видим нещо от висшата селекция на БОК!
Публикувано: 04 February 2007 - 02:28 PM
Цитат
Внимавай Тихомире , нагазваш във дълбоки и мътни води! Препоръчвам ти да смениш тона! Нали се сещаш , че може случайно да се срещнем. И тогава не знам дали ще си същия куражлия. А фурнаджийската лопата си ти ,защото не аз а ти мина "на другия бряг". И за каква мода ми повтаряш постоянно? Какво искаш да ти кажа ? Че харесвам високите кучета ли? Ми добре , харесвам ги ! Сега доволен ли си?