Българско овчарско куче
Публикувано: 08 November 2007 - 11:12 PM
Да са ви живи и здрави вълкодавите, пред които и ирландския вълкодав би изглеждал лилипут.
В Цариброд са респектирали шарпланинци, след някоя и друга година ще респектират кавказци и азиатци, а до три четири мечки и слонове.
Просто се вижда, че хора като мен (които много разпитват) са излишни в тази тема.
Виждам че постепенно се събирате всички дружки, така че ако трябва да говорим по темата "Да има ли форум Българско овчарско куче?" - ами явно трябва, защото иначе непредубеденият читател няма откъде да прочете хвалбите на вождовете, да разбере как прекрасно се развива породата, как скоро ще бъде приета в МФК - неща в които и аз самият вярвах в началото когато започнах да чета този форум и неща които в момента са си абсолютна химера.
Жалко за българското овчарско куче и всички онези които през вековете са успяли да го запазят, за да дойде началото на 21 век, когато вместо да се радваме на всепризната по целият свят порода имам клубове, клубчета, организацийки, вождове (кой от кой по-велик) и 3-4 породи овчарски кучета.
Тъжна картинка.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 08 November 2007 - 11:13 PM
Цитат
Цитат
ДРУГАРЮ ПОПОВ НА шАРО ГЛАВАТА Е КАТО НА МЕЧОК ПОЗДРАВИ

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 08 November 2007 - 11:18 PM
Публикувано: 08 November 2007 - 11:38 PM
Цитат
Да са ви живи и здрави вълкодавите, пред които и ирландския вълкодав би изглеждал лилипут.
В Цариброд са респектирали шарпланинци, след някоя и друга година ще респектират кавказци и азиатци, а до три четири мечки и слонове.
Просто се вижда, че хора като мен (които много разпитват) са излишни в тази тема.
Виждам че постепенно се събирате всички дружки, така че ако трябва да говорим по темата "Да има ли форум Българско овчарско куче?" - ами явно трябва, защото иначе непредубеденият читател няма откъде да прочете хвалбите на вождовете, да разбере как прекрасно се развива породата, как скоро ще бъде приета в МФК - неща в които и аз самият вярвах в началото когато започнах да чета този форум и неща които в момента са си абсолютна химера.
Жалко за българското овчарско куче и всички онези които през вековете са успяли да го запазят, за да дойде началото на 21 век, когато вместо да се радваме на всепризната по целият свят порода имам клубове, клубчета, организацийки, вождове (кой от кой по-велик) и 3-4 породи овчарски кучета.
Тъжна картинка.
Публикувано: 08 November 2007 - 11:43 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ДРУГАРЮ ПОПОВ НА шАРО ГЛАВАТА Е КАТО НА МЕЧОК ПОЗДРАВИ
Публикувано: 08 November 2007 - 11:56 PM
Цитат
Цитат
Тъжна картинка.
М,нее....тъжното е че нищо не се променя. Тук отново ще има само медени приказки и оди в стил "О,АЗ" и подминаване на наболели въпроси и теми по "терлички" от власт имащите в момента. А всичко останало което не ги аплодира ще се игнорира. И единствения потърпевш наистина ще е прекрасната ни порода.
От мен всичко най на редовите любители и истински влюбени в породата и работещи за нея хора,аз съм до тук с форумното присъствие.
Публикувано: 09 February 2008 - 12:03 PM
Цитат

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 12 February 2008 - 09:42 PM
Цитат
Цитат
Тренират кучетата по 40-50 км марш на скок подир овцете под контрола на една изявена съфорумка. ;D ;D ;D
Да ама тази съфорумка Ви постави в поза партер майче с този Беловец???? :yahoo:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 12 February 2008 - 10:00 PM
Цитат
Нас никои не може да ни поставя в тази стоика със снимки на кучета,като го хване повода и го поведе в ринга за сравнение може да говорим. Нали знаеш не отиваи на прехвелени ягоди с голяма кошница. Ти маи забрави как от прехвален дамазлък получи куче с обратна захапка :'( :'( :'(