Българско овчарско куче
Публикувано: 21 February 2008 - 08:51 PM
С само да допълня още нещо към горният си пост.
Когато взех от една сая (така им викаха на овчарниците в нашето село) първото си овчарско през 1986 г. никой в овчарника не ми каза, че вие сте го произвели.
Но нали всички са ваша кръв така че най-вероятно и аз съм гледал ваши кучета:)
Когато взех от една сая (така им викаха на овчарниците в нашето село) първото си овчарско през 1986 г. никой в овчарника не ми каза, че вие сте го произвели.
Но нали всички са ваша кръв така че най-вероятно и аз съм гледал ваши кучета:)

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 February 2008 - 10:54 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Текста по статията изготвен лично от г-н Стефан Попов:
Свързах се с г-жа Радостина Тонева, която изключително любезно ми заяви, че Редакцията на списание "Моят Приятел Кучето" поправя единствено граматически и пунктоационни грешки на подадените готови авторски статии, но СМИСЛОВО те никога не са били изменяни. Потвърди, че статията ви е публикувана така, както сте я подал. Също така добави, че никога след тази публикация не сте се свързвал с нея, за да я обвинявате в подобни неща. Остана разочарована.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 February 2008 - 11:01 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Гледам, че господин Попов пише във форуа, та реших да му задам един въпрос - пък той ако иска да отговори.
Преди време твърдяхте, че Бабаня от Хасково е дал две нетипични кучета (Белка и Стрелка) на Аврам и так се е изчистил от тях, скоро твърдите, че единственото кучило от Санбернар и овчарско куче в Банско е изчистено в Разлог и на Седефчеви.
Първо колко кучета е било това кучило, че е имало за Разлог, за Седефчеви, а и за Попа от Караджилово, че чак къща да построи с продадените кучета в Гърция - или ги е продажал по 10-15000 еуро (или марки тогава). Но това е друг въпрос.
Та основният който искам да попитам е Аврам и хората в Разлог знаеха ли че си чистите мелезите и нетипичните кучета като им ги давате. Или когато бяхте една организация тези кучета бяха елитни, а сега станаха мелези?
Преди време твърдяхте, че Бабаня от Хасково е дал две нетипични кучета (Белка и Стрелка) на Аврам и так се е изчистил от тях, скоро твърдите, че единственото кучило от Санбернар и овчарско куче в Банско е изчистено в Разлог и на Седефчеви.
Първо колко кучета е било това кучило, че е имало за Разлог, за Седефчеви, а и за Попа от Караджилово, че чак къща да построи с продадените кучета в Гърция - или ги е продажал по 10-15000 еуро (или марки тогава). Но това е друг въпрос.
Та основният който искам да попитам е Аврам и хората в Разлог знаеха ли че си чистите мелезите и нетипичните кучета като им ги давате. Или когато бяхте една организация тези кучета бяха елитни, а сега станаха мелези?
Ми аз съм ви се представял, даже и на лични сме си комуникирали, ама нали сам си лаик и задавам наивни въпроси просто няма какво толкова да ви отнемам от времето и да ви занимавам с моята некомпетентност. Все пак съм на един петък служб в породата.
Но за да сте спокоен ще ви кажа че не членувам ни в БКК за БОК, ни в МАКК.
Просто се интересувам от овчарските кучета и се надявам че помията в която се намира породата в момента, някога ще стане поне рядка супа, а дай боже и хубава манджа, ама се съмнявам.
Повече няма да отправям конкретни въпроси към вас.
А иначе се казвам Иван Панайотов, но спокойно, анонимник съм в кучешките среди ;D

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 22 February 2008 - 12:47 PM
Цитат
Цитат
Гледам, че господин Попов пише във форуа, та реших да му задам един въпрос - пък той ако иска да отговори.
Публикувано: 23 February 2008 - 05:38 PM
Цитат
вано кажи нещо за това куче чакам КОМПЕТЕНТНИЯ ти отговор
Първо - никога не съм твърдял, че съм компетентен и второ не виждам кой ще коментира нещо по тази размазана снимка, при положение че и по ясни снимки не трябва да се правят коментари.

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 23 February 2008 - 05:39 PM
Цитат
Цитат
вано кажи нещо за това куче чакам КОМПЕТЕНТНИЯ ти отговор
Първо - никога не съм твърдял, че съм компетентен и второ не виждам кой ще коментира нещо по тази размазана снимка, при положение че и по ясни снимки не трябва да се правят коментари.
Публикувано: 23 February 2008 - 10:33 PM
Цитат
кучето е шибил трябва да е при аврам даи ни малко инфо за него
А защо си останал с впечетление че аз знам какви кучета им апри Аврам. Аз Аврам лично не го познавам познавам други хора от БКК за БОК. Но ако много искаш мога да разпитам за това куче, ама нали знаеш че вероятноста това което се води официално да е истина не е много голяма - сам виждаш, че почти няма куче, за произхода на което да не се водят спорове.
А лично Шибил не съм го виждал иначе бих ко коментирал, макар и НЕКОМПЕТЕНТНО :) Ако съм го виждал значи с нищо не ме е впечатлил - иначе щях да знам поне името му.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 23 February 2008 - 10:48 PM
Цитат
Цитат
кучето е шибил трябва да е при аврам даи ни малко инфо за него
А защо си останал с впечетление че аз знам какви кучета им апри Аврам. Аз Аврам лично не го познавам познавам други хора от БКК за БОК. Но ако много искаш мога да разпитам за това куче, ама нали знаеш че вероятноста това което се води официално да е истина не е много голяма - сам виждаш, че почти няма куче, за произхода на което да не се водят спорове.
А лично Шибил не съм го виждал иначе бих ко коментирал, макар и НЕКОМПЕТЕНТНО :) Ако съм го виждал значи с нищо не ме е впечатлил - иначе щях да знам поне името му.