Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5761 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 July 2008 - 07:03 AM

Цитат

:->)Киноложки клуб гр Хасково с секция БОК с платен редовен членски внос не беше поканен на това събрание
Ами как да ви поканят като несте послушници и щяхте да развалите моабета ;D
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#5762 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 07:47 AM

Цитат

B)Изглежда и другите киноложки клубове не са  присъствали на това събрание а са били поканени изглежда само свои хора
barsa и другите кажете кои не са присъствали още,ако знаете.
User's Signature

#5763 Потребителят е офлайн   W.A.S.P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 07:54 AM

Цитат

:'(ЗДРАСТИ БАЛЧЕВ изглежда шушу-мушу къща разваля тя на нашата май основите и се клатят Румян май саго избрали в управителния съвет
Ами Румян не да се кара един месец с Балчев във форума и да им четем простотийте,а да застане като мъж и да каже какво е било не да се крие в кучи.....

#5764 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 08:47 AM

Явно новото ръководство е дало обет за мълчание.

Дано поне като не приказват започнат повече да работят - ама дано улучат и правилната посока
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5765 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 08:51 AM

Цитат

Мен специално ме интересува,кои е ГОРД ,и кои е ГЕС на клуба. Питам,защото това са двете ключови длъжности в клуба,от тях зависи цялата работа.

Ами той отговора беше даден отдавна ;D ;D ;D

Цитат

Обслужването на развъдната дейност на породата Българско овчарско куче в България, минава към Служба Племенна книга на БРФК, където се поема и неговата организация.

Ама г-н. Попов не пожела да разтълкува написаното  ;D 
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5766 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 09:17 AM

Цитат

jolyp къде се скри скъпа,защо не вземеш отношение по въпроса.Май си в новия управителен съвет ;).Ами от Силистра защо мълчат и там има едно девойче.Вожда май не ви дава да говорите,а забравих за авторитета Руми Начева,май и от Добрич имало някой ;DС две думи карамия като през комунизма всичко нагласено.Ходим по къщите да агитираме членовете.Няма оправия.
Г-н Тигър 6-от Добрич-обръщението което сте използвали към мен не е подходящо за човек когото не познавате-мога да Ви отговоря но няма да го направя -И занапред ще Ви препоръчам да не използвате това обръщение към мен-А на въпросите които Ви вълнуват мисля че не аз съм човека който трябва да отговори-дано сте ме разбрал :palec:Не очаквам да ми се извините-но ако сте МЪЖ-ще е добре да го направите :izcherven:

#5767 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 09:30 AM

Цитат

Цитат

:'(ЗДРАСТИ БАЛЧЕВ изглежда шушу-мушу къща разваля тя на нашата май основите и се клатят Румян май саго избрали в управителния съвет
Ами Румян не да се кара един месец с Балчев във форума и да им четем простотийте,а да застане като мъж и да каже какво е било не да се крие в кучи.....

Като са простотии що ги четете? 2.Пред кого да застана като мъж? 3.Кой какво ме е питал и аз не съм отговорил?
    4.Кое Ви е дало основание да си мислите,че не съм мъж? Ако  е косата коато нося на опашка ще згрешите.!!!
                                                                  ;D  :yahoo:  ;)
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#5768 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 09:40 AM

Не забравяйте за общото събрание на националния клуб, което ще се проведе на 6. 07. тази седмица от 10. 00.ч. в Пазарджик, в зала Маестро Георги Атанасов. Ще присъствуват всички доброжелатели на клуба и породата, а ще гласуват само членовете на НК БОК. Но в работата на събранието могат да вземат участие всички, които са добронамерени към Клуба! Поздрави на всички!

:huh:
Лични покани не сме получавали-Мисля че всеки който не е бил ангажиран в този ден и е имал желание да присъства-беше добре дошъл :OK:

#5769 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 10:06 AM

Цитат

Цитат

:->)Киноложки клуб гр Хасково с секция БОК с платен редовен членски внос не беше поканен на това събрание

Тигре,удовлетворен ли си от отговора на Жоли,щото и аз се канех да ти отговоря по същия начин?
                Барса,да така е,не са те излъгали.Вие нали сте в един клуб със Жоли,или сте в различни краища на града?
                                                                                    :P
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#5770 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 10:32 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Тигре,удовлетворен ли си от отговора на Жоли,щото и аз се канех да ти отговоря по същия начин?
                Барса,да така е,не са те излъгали.Вие нали сте в един клуб със Жоли,или сте в различни краища на града?
Ама то в ХАСКОВО два клуба има май ;),щото единия не играе по свирката на Попов,щосе правите че не знаете :huh:
User's Signature

#5771 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 10:36 AM

Кои са хората които ще управляват? Кратък въпрос-За достойни хора.Кой ще отговори е въпрос на чест и достойнство.
User's Signature

#5772 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 10:43 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Ама то в ХАСКОВО два клуба има май ;),щото единия не играе по свирката на Попов,щосе правите че не знаете :huh:
Извод номер 2:

Ние сме демократична държава и всеки избира ДАЛИ и КЪДЕ да членува.                                                                                                        :blink:   Позволявам си да цитирам г-н Петков-сам си направете извода :palec:

#5773 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 11:11 AM

Петков трябва да го цитирате внимателно!
Че понякога се обижда от думите си! :huh:

И не само него май!
;)

#5774 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 12:33 PM

Явно никой няма да отговори.

Кажете поне преизбрахте ли с мнозинство Попов или си имате нов "вожд"?

Много кратък въпрос, на който би могъл да отговори всеки присъствал на събранието.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#5775 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 02:46 PM

Цитат

Явно никой няма да отговори.

Кажете поне преизбрахте ли с мнозинство Попов или си имате нов "вожд"?

Много кратък въпрос, на който би могъл да отговори всеки присъствал на събранието.

Вано, аз не съм присъствал на събранието,но мога да ти кажа,че твоя въпрос въобще не е стоял на дневен ред на самото събрание. B) B) B)

#5776 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:44 PM

Човек като чете последните няколко страници , не може да не се сети за "теория на конспирацията". Е , няма такова нещо. Няма и сеир както може би очакват някои от пишещите тук.
Разговарях днес със Стефан Попов и той пое ангажимент да направи съобщение от името на НК БОК за провеждането и взетите решения от общото събрание .
В момента е в движение и това е невъзможно.

#5777 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 03:50 PM

Цитат

Вано, аз не съм присъствал на събранието,но мога да ти кажа,че твоя въпрос въобще не е стоял на дневен ред на самото събрание. B) B) B)

Ми то затова беше хубаво когато беше пусната обявата покана за това ОС да беше написан и дневния ред - доколкото знам така се прави - и сега щяхме да знаем поне какво е обсъждано на това събрание.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#5778 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 04:39 PM

Цитат

Не забравяйте за общото събрание на националния клуб, което ще се проведе на 6. 07. тази седмица от 10. 00.ч. в Пазарджик, в зала Маестро Георги Атанасов. Ще присъствуват всички доброжелатели на клуба и породата, а ще гласуват само членовете на НК БОК. Но в работата на събранието могат да вземат участие всички, които са добронамерени към Клуба! Поздрави на всички!

Лични покани не сме получавали-Мисля че всеки който не е бил ангажиран в този ден и е имал желание да присъства-беше добре дошъл :OK:
:huh:Не всички членове разполагат с интерне информация и ти ако не знаеш ще ти кажа при обявяване на събрание националния клуб  първо се свежда информацията до председателите регионалните на клубове а те от своя страна на членовете си и то не става чрез интернет.Хасковския регионален клуб в момента се състои от 18 члена които саси платили членския внос за 2008г и чакат отговори защо не са поканени да присъстват на събранието-или май не сме удобни нали всичко е в името на кучето -за негвото развитие - за признаване на породата-нали затова влагаме средства -време и ядове в името на кучето-а то какво се оказа че правим из. събранийце за спасяването на нечии задници.Изглежда много важни въпроси са решавали ;щом без вожда никой няма право да ни информира много тайни бе това да не събаряте правителството-имам много въпроси но ще ги задам когато му дойде времето

#5779 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 04:54 PM

Цитат

Цитат

:huh:Не всички членове разполагат с интерне информация и ти ако не знаеш ще ти кажа при обявяване на събрание националния клуб  първо се свежда информацията до председателите регионалните на клубове а те от своя страна на членовете си и то не става чрез интернет.Хасковския регионален клуб в момента се състои от 18 члена които саси платили членския внос за 2008г и чакат отговори защо не са поканени да присъстват на събранието-или май не сме удобни нали всичко е в името на кучето -за негвото развитие - за признаване на породата-нали затова влагаме средства -време и ядове в името на кучето-а то какво се оказа че правим из. събранийце за спасяването на нечии задници.Изглежда много важни въпроси са решавали ;щом без вожда никой няма право да ни информира много тайни бе това да не събаряте правителството-имам много въпроси но ще ги задам когато му дойде времето
Въпреки че си отговорил на моя Цитат-не мисля че въпросите ти касаят мен- :huh: Не съм аз човекът който може да ти отговори-За в бъдеще ще е по-добре да се обръщаш лично към този който би могъл да го направи  :blink:Поздрави

#5780 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2008 - 05:28 PM

Ей,чета и се чудя ,как не ви омръзва да пишете едно и също.А отговора е много прост,ръководството ,което е избрано трябва първо да мине през съда и да излезе решение на същия.Чак тогава наистина може да се каже ,ето това е управителния съвет.БРФК също чака,но документи.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни