Българско овчарско куче
Публикувано: 11 February 2006 - 06:42 PM
Цитат Мад:
Не мога да повярвам, че стотици хора искат да правят нещо, което да нарекат БЪЛГАРСКО, отричайки БЪЛГАРСКОТО..
Не мога да повярвам.. Толкова време!.. n)
Вие не сте нормални.. cl)
Край на цитата!
Mad,
Незнам кой какво искат да направят и да отрекът БЪЛГАРСКОТО!
Но като говорим за българското..... да ти разкажа една случка:
Запалени кучкари свалили от планината от един помак едно аборигенско куче и го поместили в някое си там списание за кучета и писали отдолу Каракачанско куче.
Помака горкият като видял къде е поместено кучето му и под какво име, се обърнал и казал: Абе аз да не съм каракачанин! Що ме обиждате бе хора! Аз съм помак и кучето ми е помашко, не каракачанско!
А сега кажи кой какво отрича......
Не мога да повярвам, че стотици хора искат да правят нещо, което да нарекат БЪЛГАРСКО, отричайки БЪЛГАРСКОТО..
Не мога да повярвам.. Толкова време!.. n)
Вие не сте нормални.. cl)
Край на цитата!
Mad,
Незнам кой какво искат да направят и да отрекът БЪЛГАРСКОТО!
Но като говорим за българското..... да ти разкажа една случка:
Запалени кучкари свалили от планината от един помак едно аборигенско куче и го поместили в някое си там списание за кучета и писали отдолу Каракачанско куче.
Помака горкият като видял къде е поместено кучето му и под какво име, се обърнал и казал: Абе аз да не съм каракачанин! Що ме обиждате бе хора! Аз съм помак и кучето ми е помашко, не каракачанско!
А сега кажи кой какво отрича......
Публикувано: 11 February 2006 - 06:56 PM
МАд ,само да ти кажа,че снимката на горното куче е на Атанасов.Толкова може-толкова ги гледа,толкова ги развъжда....
Можеш ли да кажеш нещо по въпроса?????за горното куче???
Можеш ли да кажеш нещо по въпроса?????за горното куче???

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 11 February 2006 - 08:15 PM
Специално за теб приятелко МАД и отбор от професори искам да публикувам няколко снимки за да ги видите и след това говорете за разликите между БОК и КК/или сопа и тояга/.,защото аз виждам разлика само в името че едното е турско а другото българско а става въпрос за една и съща порода БЪлгарско куче.От там нататък говорете за кучета/таралежи или костенурки/,или високи стопове или муцуни .Искам да ви чуя мненята а ние ще си пием по една ракийка с Атанасов и Желю през това време и да се посмееме от сърце малко....
хайде от мен cheers

това е кучка:

11месечно кутре:

бащата на кутрето от горната снимка

BEER cheers
хайде от мен cheers
това е кучка:
11месечно кутре:
бащата на кутрето от горната снимка
BEER cheers

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 11 February 2006 - 10:07 PM
Български киноложки клуб за Българско овчарско куче
организира на 25.03.2006 г. на стадион "Септември"- гр.София
|-ви Републикански шампионат за Българско овчарско куче
в памет на Мирослав Арсенов
Откриване на изложбата от 11:00 ч.
Записване в деня на изложбата от 9:30 до 11:00 ч.
Записване за каталог до 20.03.2006 г. на GSM: 0888-328-010 и 0889-653-545.
организира на 25.03.2006 г. на стадион "Септември"- гр.София
|-ви Републикански шампионат за Българско овчарско куче
в памет на Мирослав Арсенов
Откриване на изложбата от 11:00 ч.
Записване в деня на изложбата от 9:30 до 11:00 ч.
Записване за каталог до 20.03.2006 г. на GSM: 0888-328-010 и 0889-653-545.
Публикувано: 11 February 2006 - 11:15 PM
Български Киноложки Клуб за Българско Овчарско Куче
организира на 25 февруари 2006 в гр. Банкя събрание относно учредяването на клуба и приемането на:
1. Устав
2. Правилник за работа на Управителният съвет
3. Правилник за работа на Клубният съвет
4. Правилник за работа на местните клубове към НКК за БОК
5. Правилник за дейността на развъждане и водене на племенен регистър
6. Правилник за работа на клубни съдии
7. Правилник за провеждане на изложби и клубни прегледи
Всички клубове и привърженици на тази порода са добре дошли на това събиране.
За повече информация : тел. 0889653545
организира на 25 февруари 2006 в гр. Банкя събрание относно учредяването на клуба и приемането на:
1. Устав
2. Правилник за работа на Управителният съвет
3. Правилник за работа на Клубният съвет
4. Правилник за работа на местните клубове към НКК за БОК
5. Правилник за дейността на развъждане и водене на племенен регистър
6. Правилник за работа на клубни съдии
7. Правилник за провеждане на изложби и клубни прегледи
Всички клубове и привърженици на тази порода са добре дошли на това събиране.
За повече информация : тел. 0889653545
Публикувано: 11 February 2006 - 11:28 PM
Face,
Han пуска достатачна малко информация и хора като Шаро и мен знаят къде да продължат търсенето :)
Понякога премълчаването на истината е по-безболезнено отколкото признаването на грешките. И тогава е много по-лесно да хулиш кучетата на другите. Много хора които знаят истина, за съжаление незнаят откъде се включва компютъра.
Han пуска достатачна малко информация и хора като Шаро и мен знаят къде да продължат търсенето :)
Понякога премълчаването на истината е по-безболезнено отколкото признаването на грешките. И тогава е много по-лесно да хулиш кучетата на другите. Много хора които знаят истина, за съжаление незнаят откъде се включва компютъра.
Публикувано: 12 February 2006 - 12:21 PM
Bulgariandog,
истината е била и ще си остане винаги една и съща -въпросът е от коя гледна точка е погледната тя/това е също както с библията-споровете са безкрайни/.
истината е била и ще си остане винаги една и съща -въпросът е от коя гледна точка е погледната тя/това е също както с библията-споровете са безкрайни/.

Публикувано: 12 February 2006 - 12:49 PM
Обещаната въпрос -гатанка за един от специалистите в форума -МАД.
Говори се в БГ че в едното куче има силно присъствие на САнбернар а при другото има КАвказка овчарка.Погледнете и преценете кое куче е по-умешанои на кое му личи. Кучето в кафяв мечи цвят има и снимка и в профил,понеже всички останали пък специалисти казват че тези кучета имат високи стопове и силно изразени бразди и високо поставени уши и т.н
моля,
Говори се в БГ че в едното куче има силно присъствие на САнбернар а при другото има КАвказка овчарка.Погледнете и преценете кое куче е по-умешанои на кое му личи. Кучето в кафяв мечи цвят има и снимка и в профил,понеже всички останали пък специалисти казват че тези кучета имат високи стопове и силно изразени бразди и високо поставени уши и т.н
моля,

Публикувано: 12 February 2006 - 01:16 PM
Абе не ми се спори ама някъде беше публикувана снимка на куче от 1920г ако не се лъжа стара снимка със старо куче ако се публикува тука ще видите в кое какво има и какво няма :).
поздрави
поздрави

I am passenger through the desert.From myself i come - to myself i return.