Българско овчарско куче
Публикувано: 24 March 2006 - 10:40 AM
Цитат
Пожелавам на всички успешно представяне на утрешната изложба в памет на Мирослав .
ще се видим там...
Здравей, Шаро!
Прави повечко снимки ако имаш възможност , за да се почувстваме и ние там след това. Да усетим атмосферата.
А ето и Бора-II. Ксероксно копие на Вашата. w) Изпраща ти много поздрави!
Бора и КараБок

Публикувано: 24 March 2006 - 02:50 PM
Разбрах че си видял Вихра. Радвам се че е в добри ръце и че тя и собствениците й са щастливи. Тя е дундичка и трябва да й се намали дажбада малко. Но ако й дават качествена храна в която има всичко, няма смисъл от екстра калций. Да не я прекалцират само.......
Публикувано: 24 March 2006 - 05:01 PM
Цитат
Ама тя е направо едно към едно с нашата Боричка w) w)
Нея ще я водят за първи път на изложба в неделя и вече нямам търпение да ми изпратят снимки. b)
Как са твоите бомбони? Ваксинира ли малките?
Да, Ваксинацията върви по реда си.
А за приликата с Бора - да .
Трудно беше само да притворим капака на копирната машина. Хе-хе.
Като не ми я давате минах по трудния път- клетки, яйцеклетки, клониране ... бременност-раждане. Почти на 100% еднакви b) . Един косъм имаме на опашката по малко . cheers
Успех в София ! И ние на Ранчото ще го празнуваме. BEER
Публикувано: 25 March 2006 - 08:31 PM
очакваме още! victoryVVV
Публикувано: 25 March 2006 - 08:37 PM
Цитат
очакваме още! victoryVVV
Постоянно ми правят забележки, че превръщам форумите във фотогалерии. Няма да има повече. Поне за момента.
Само като допълнение: Малко преди да започне изложбата броят на записаните кучета наближаваше 180, колко записаха до започването - не успях да разбера.
Едно мероприятие, организирано много добре и най-важното - с голям ентусиазъм от страна на всички.
Публикувано: 25 March 2006 - 09:01 PM
А аз очаквах да видя късокосмести високи над метър зверове с увиснали до коленете бърни. Хе хе. d)
Единственната разлика , която веднага се набива на очи е че в БОК любимците са по-добре гледани, с поддържана козина ...изобщо по човешко отношение. w)
Г-н Атанасов, първата снимка с Нашия трибагренник много ме кефи.
Да се знае за какво иде реч! victoryVVV
Изберете Българското
Публикувано: 25 March 2006 - 09:11 PM
Цитат
А аз очаквах да видя късокосмести високи над метър зверове с увиснали до коленете бърни. Хе хе. d)
Единственната разлика , която веднага се набива на очи е че в БОК любимците са по-добре гледани, с поддържана козина ...изобщо по човешко отношение. w)
Г-н Атанасов, първата снимка с Нашия трибагренник много ме кефи.
Да се знае за какво иде реч! victoryVVV
Изберете Българското
Да Знамето, българското е показател и критерий, ако не за друго поне да се знае кой какъв е. Могат ли някои други да направят изложба и да вдигнат българското знаме ?
Всъщност, защо пък да не могат. То, когато човек си е плюл на очите, всичко може.
Публикувано: 25 March 2006 - 09:16 PM
Цитат
Българите, като една от най-древните народности винаги са се славили с високия си стремеж към чистота и спретнатост, нещо неприсъщо за скитащите, национално не обединени номади.
Макар че изключения има навсякъде. Някъде ставаше дума, че не е важно какви са клетките, а какво има в тях. Да, много вярно. И в най-богатия дворец може да има боклук, но в нито един боклук не живеят принцове.
Публикувано: 25 March 2006 - 09:23 PM
А нашият приятел г-н Янакиев беше ли там?
Варненци имаше ли?
Изберете Българското!
Публикувано: 25 March 2006 - 09:28 PM
Цитат
А нашият приятел г-н Янакиев беше ли там?
Варненци имаше ли?
Изберете Българското!
Янакиев не беше. позвъних му, но се оказа, че е извън София. Не разбрах за варненци, макар че всяка група влезе в стадиона с табела (нещо като начален парад на участващите кучета).
И хайде от мене да мине, още една снимка:

Публикувано: 25 March 2006 - 09:31 PM
Публикувано: 25 March 2006 - 09:35 PM

Едно изморено, дремещо бебе на 5 месеца, неучастващо в изложбата, свалено директно от планината, за да бъде показано на един човек, който проявява интерес. Но най-интересното е друго (хайде пак интрига !). Това кученце е искано да бъде купено от хора, развъждащи "каракачански кучета", при условие, че собственикът казва, че гледа български овчарски кучета.
Абе долу горе като моята работа, моите кучета и техния развъдчик.