Мод и Админ, събудете се... Първа страница е фул с боклуци...поизтрийте нещо...
Публикувано: 31 October 2012 - 11:53 PM
Публикувано: 01 November 2012 - 12:46 AM
Мисля, че нещо го е обидило дълбоко и е много разочарован, идеалите му са разбити на пух и прах, така да се каже.
Човекът просто няма вече тази вяра и идеализъм, за да поддържа нивото на форума.
Аз лично не мога да му се сърдя - не ни е длъжен, всичко си зависи от него и неговото желание. Ако желание да прави нещо по въпроса се появи, ще предприеме мерки. Ако не - няма.
По никакъв начин не можем да изискваме от него да прави каквото и да е било, макар и да сме потребители.
Този форум си е негова доброволна инициатива, доброволен негов труд и средства.
Когато човекът няма повече желание и мотивация - няма и това е.
Той ще си реши, ние не можем да налагаме и изискваме каквото и да е било.
Можем единствено да предлагаме, най-вече помощ, доброволна, ако има нужда и ако е склонен да я приеме.
Публикувано: 01 November 2012 - 09:32 AM
Според мен dog.bg не трябва да се предава и да позволява един добре структуриран, работещ форум през годините да бъде съсипан. А нещата на там отиват, ако не се вземат спешни мерки. И най-посещаваната тема като "сибирско хъски" например вече няма посещаемост....
Поздрави !

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 01 November 2012 - 01:03 PM

Че има периодично масирани атаки от ботове ... аз просто си плъзгам погледът , и ги пропускам.До 1-2 дена така и така ги разчистват , по- бързо не реагират дори линейките на Бърза помощ.
Не виждам защо човек от това трябва да се превъзбужда

Абс . не считам , че модове , или който и да е ми е длъжен , дори малко .
За мен Форумът си плува като "Големият кораб"

Считам форумът за най- добрият форум за кучета ... и котки .
Публикувано: 01 November 2012 - 05:00 PM
agalina, в 31 October 2012 - 05:28 PM, написа:
Модът тук не е платен ,че да зареже всичко и денонощно да трие бълваща машина?
Айде съберете пари за мод и тогава му скачайте по главата.
Айде няма нужда....
Написах го по повод, написаното от друг, че "безплатен обяд няма"...
Как до сега не беше потънало всичко в спам....?
Публикувано: 01 November 2012 - 06:11 PM
Danyto, в 01 November 2012 - 05:00 PM, написа:
agalina, в 31 October 2012 - 05:28 PM, написа:
Модът тук не е платен ,че да зареже всичко и денонощно да трие бълваща машина?
Айде съберете пари за мод и тогава му скачайте по главата.
Айде няма нужда....
Написах го по повод, написаното от друг, че "безплатен обяд няма"...
Как до сега не беше потънало всичко в спам....?
Не е потънал защото е имало кой да трие и да ъпдейтва форума сега очевидно няма... Наясно ли сте колко струва един форум като IPB отделно хоста и времето което е нужно за да се поддържа?
Публикувано: 01 November 2012 - 08:38 PM
Какво да им обяснаваме?
Че за поддръжка по обновяване трябват пари, че за админите на един реален сайт и форум требе се плаща, което тук е абсурд? Или че за преподновяване на базата по ключови думи също има опция за защита от ботове, че допълните опции на по-нови вариции пак се заплаща?
дог.бг е остарял като сайт, като формат, но не и катто идея. Който не го изнася да си ходи във ФейсБук, мир да има.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 01 November 2012 - 09:39 PM
Furia_S, в 01 November 2012 - 07:38 PM, написа:
Какво да им обяснаваме?
дог.бг е остарял като сайт, като формат, но не и катто идея. Който не го изнася да си ходи във ФейсБук, мир да има.
+1

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 01 November 2012 - 09:58 PM

Публикувано: 01 November 2012 - 10:13 PM
marin4eto, в 01 November 2012 - 08:58 PM, написа:

Иска ми се ей така спонтанно да се поинтересувам Ти примерно, като не си съгласна с нещо , какво предприемаш и по какъв начин изказваш позициите си?!Така ли...и ...какъв отговор би получила според теб?!
Иначе споко не се притеснявай за Danyto, чак толко...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 02 November 2012 - 02:29 PM
А така няма и да се затрие сцената за изява на разните му там истерясали компетентни по всичко тетки...

пп освен Фейсбук има и бг.мама...

Публикувано: 02 November 2012 - 06:06 PM

Danyto, в 02 November 2012 - 02:29 PM, написа:
А така няма и да се затрие сцената за изява на разните му там истерясали компетентни по всичко тетки...

Публикувано: 02 November 2012 - 06:08 PM
Danyto, в 02 November 2012 - 12:29 PM, написа:

Наистина ли ?
Просто примижвам и си представям как събирате парички за платени модове.....
Всеки си търка пръстите тук - и тетки и скучаещи, и истерясали, и ....секви. Ма само ми посочете друг сайт за животни с такава посещаемост. И с такава полезна дейност. Ми няма.
През толкова години имаше един тон обидени ,недоразбрани, недонещоси. Повечето ги няма отдавна . Даже и никой не ги помни вече.Сайтът си го има обаче, такъв онакъв . И Данито пише в него :)

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 November 2012 - 10:04 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 November 2012 - 12:47 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 November 2012 - 10:40 AM
agalina, в 02 November 2012 - 05:08 PM, написа:
Именно Агалина...за това нямам нищо против да си плащам за да го ползвам. В момента в който реша, че вече не ми е полезен ще спра....Не съдете по себеси за хората. Това че някой не иска да плаща, не означава, че другите няма....Току-виж сме поотсяли ненужните.... :)
Бушка, давай предложи цена. Направете го платен и на драго сърце ще си внеса таксата.
Нещо повече, щом един мод може да трие спама от поверения му раздел, значи и друг трябва да може...Нали?
И да обяснението го разбрахме идеално...както се вижда, вече не питаме защо...

Публикувано: 03 November 2012 - 11:10 AM
bushkata, в 03 November 2012 - 12:47 AM, написа:
Аз разбрах, че пари няма, обаче на първа страница от часове седи обява за продажба на малки "хъскита" по 80 лв, та така....някой безплатно няма ли да я изтрие, че вече става абсурдно положението с форума? Опитах се два пъти да "докладвам" на модератор, не мога. Не се ли опорочава така цялата му идея? Не искам да се превърне в битпазар за животни от ферми а Вие?
Публикувано: 03 November 2012 - 11:19 AM
И аз така да запитам, като толкова ви тежи това, че не ви се заплаща за труда, защо изобщо сте се съгласили? Не е готино нон-стоп да натяквате как вършите доброволческа работа...Ще се повторя - човек трябва да прави нещата или както трябва или изобщо да не ги прави

Обяснението на Waikiki ми беше достатъчно, недейте да обръщате нещата както на Вас Ви изнася. Тя за разлика от други обясни съвсем спокойно и културно откъде идват проблемите и защо не се разрешават.
Ако се налага да си плащаме, за да бъде свършена работата като хората, няма проблем

Публикувано: 03 November 2012 - 11:57 AM
Да,това е доброволчески труд и никой не стои денонощно пред компютъра.Не може да се свари да се трие това,което бълва машината.
Аз влизам веднъж дневно,макс 2 пъти-за този 1 път има нацвъкани хиляди такива спамове.Докато вляза утре стават още повече.Хората ги виждат и започват да се оплакват как не се трият.
Как да стане ,колкото и да триеш на другия ден те е заляло още по-голямо количество.А какво остава когато не успея да вляза във форума за 1-2 дена.
Не е толкова в заплащането,даже изобщо,но всеки работи,има си куп задължения и се опитва да помага и тук.
Ще кажеш като не можеш не се захващай-повярвай ми няма опашки за модератори.
Пийс