Каква е разликата между американски стафордшир териер и питбул
Публикувано: 03 July 2014 - 11:55 AM
Май напече?
Публикувано: 03 July 2014 - 09:18 PM
Ама си простичък. Дори словоред не знаеш какво е.
"пра баба" или "прабаба" ?

Публикувано: 03 July 2014 - 09:24 PM
Ползвай думата пачавра в което решиш изречение у вас !!.....за слвореда домашен да подскажа....клоуне
Недупостимо е Димчо, човек въдещ стафове да твърди ,че стафа е пит през 2014 г. пък и думата "пачавра" да му е в словореда :D ...капиш?......Затова за мен и не само си клоун и смешник и хайде да кажем,че и доооста простичък и не ти е простено,щото пари изкарваш уж с стафове пък те питове били!
Публикувано: 03 July 2014 - 10:45 PM
Отново си в грешка! От другаде си вадя хляба и салама.

Пий си ракията и не се обаждай неподготвен!
Публикувано: 04 July 2014 - 11:54 AM

Публикувано: 13 July 2014 - 09:58 AM
Публикувано: 13 July 2014 - 01:29 PM
ПП Кажи ми ,че ми е любопитно....ти питове ли въдиш и продаваш ,палячо?!
Публикувано: 13 July 2014 - 02:13 PM
ПП Моето мнение не е на обратно Весела....то е рационалното и логичното....хайде кажи сега ти АБПТ ли въдиш ...отговори качествено и после дай игнор ,м?И после казвай ,че съм агресивен индивид :D ...само подхвърляте тук писания и цитати от преди 100 години и това са вашите доводи......Срамота е това вашето и безочие.
Публикувано: 13 July 2014 - 02:18 PM
Ако бъркам - поправи ме, но обосновано и без обиди)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 13 July 2014 - 02:28 PM
ПП Furia_S не може хора които развъждат и продават кучета да си позволяват да пропагандират глупости,срамота е!За сравнение ползвай само -питът е сухо ,леко ,атлетично куче.agalina е писала в началото на темата ,поогледай и там,ще се позабавляваш на нашите стаф фенове.
ПП Как да не се чуди човек на някои български качества Furia_S.
Публикувано: 13 July 2014 - 03:07 PM
Обаче - пак ме поправи, ако бъркам - питовете имат страхотно разхвърлен стандарт, извинявай, това не е ли така? И по UKC последната актуализация на стандарта май беше преди десет години - 2004-та. Десет години актуализация на стандарта в една свръх популярна порода също е достатъчен период да се омотат вътре окраски-килограми и другите тям важни неща, на които първоначално на страничен наблюдател или човек, тръгнал да запложда, не му правят впечатление.
Без да се засягаш, че тук взехте да се изпокарвате: аз като страничен човек, който е далеч и от двете породи разлика не виждам.
Чета стандарта на пит, и нещо не виждам единно и однотипно посочване - може да тежат 18 кг, ама може и към 30. Брей, как така? Нерде Ямбол, нерде Стамбол. И окраските също ме озадачават - позволени са всякакви. Е, как? Ми латентен ген? Ми бялото? Ама с Мерле (М) какво правим??? А изабеловите? Как са нещата там, психика, здраве?
Докато при стафове поне тези ориентири ги виждам - не се допуска еди кой си процент от бялата окраска, препоръчва се еди каква си пигментация. Тоест там ми е по - лесно да схвана аджеба за каква идея иде реч. Има стандарт - чета стандарта. Ако стандарта е размит, то всеки може да хване от кофите за боклук всяко едно нещо и после да ти го продаде за питбулче.
До тук правилно ли схванах?
ПС: ЛЕКО куче въобще не означава "Тюлен" който да не може да виси на фигуранта. Говорим за структура, а не за ръст и тегло. Руска хрътка Борзой, например е в пъти по-висока от питбули.
ППС: А колко хората хванати от улицата четат стандарти на двете породи???????? Виж, погледни какво става навън, питай един всеки случаен минувач дали той по две снимки на пит и стаф ще направи разлика, особено ако са с приблизително еднакви окраски? И виж дали ще познае. Най-много да ти отговори "Това е куче" или да ти посочи животното, което е излязало най-добре на снимката.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 13 July 2014 - 03:54 PM
ПП За хората от улицата не говорим и не спориме с тях,говориме си тук с наши бриидъри на стафове.Разликата я схващаш предполагам.
ПП Караме се щото те твърдят ,че въдят стафове но в същото време се оказва ,че това били АДБА питове -сухи леки атлетични....а не едри,тежки ,мусколести ,квадратни кучета....коня и магарето едно и също били.