Каква е разликата между американски стафордшир териер и питбул
Публикувано: 13 July 2014 - 11:38 PM
И защо не четеш какво ти пишат абсолютно не познати помежду си хора? По-умен ли се имаш от всички останали събеседници?
И за гейма защо не отговори - ямата, ролиране и контрактни мачове ли са задължителни за питове, за да не се изродят като порода?

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 14 July 2014 - 12:05 AM
Ти за по умна ли се имаш ,че човек 100-пъти да повтори и да ти го болдне пак няма да го видиш?!Не правиш разлика между сухо леко куче с клиновидна глава и от другата страна тежко обемно мусколесто куче с изразен стоп....100-пъти го повторих.....хайде по сериозно вече.....да ти го болдна искаш ли или пак ще питаш повтореното 10 пъти?! :D
ПП Аз мъжки стаф в кондиция на 20 22 кила и на 53/4 сантима в холката не съм виждал!!.....пък нека конят да е магаре за тебе....
Публикувано: 14 July 2014 - 08:42 AM
Теглото на Трет е 33 кг)))) Това че ти не си виждал такива кучета не значи че ги няма, не ми прилича на тюлен никак даже.

Публикувано: 14 July 2014 - 09:12 AM
Аз като не чак толкова редовен посетител на сайта на който не му дреме за колко време ще бъде баннат ще кажа нещатата в прав текст.
Основното качество по което са се развъждали и се развъждат питовете е гейма.
За проверка на гейм служи само и единствено ямата.
Един стафърдшир може да виси с часове на кожата , да скача след топка или да тича с километри това няма общо с гейма.
Един такъв натрениран стаф вкарн в ринга ще спре за 15 мин.
ТОВА Е РЗЛИКАТА.

Публикувано: 14 July 2014 - 12:52 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 14 July 2014 - 01:34 PM
20 до 22 кила скъпа.....дали видя....м?
ПП LilTed Смешки ли ни разказваш?! :)
Публикувано: 14 July 2014 - 01:39 PM
pa4anga, в 29 January 2013 - 06:26 PM, написа:
Пинпонг, в 29 January 2013 - 06:51 PM, написа:
Освен това има питове с клиновидна глава , има и такива с квадратна . Така че доводите ти издишат.

Я ни открехни кои са точно тези 32 килограмови питове-в кондиция,а не угоени тюлени.Още нещо ,открехни ни ако обичаш в процентно съотношение тея тежките минават ли 1%?!

И не на последно място държа примерите да са известни кучета а не нови линии негърски комплекси!
И там веднага ти беше отговорено с имената на животните, както че питове има и с клиновидна и с квадратна глава.
това в кондиция не си виждал, онова не си виждал, ама кучета си ги има и не им пречи)))
Ся па ново двайсе - да е на еди какви си кила, на еди кой си ръст. Ми ако от бързорастящи и късносъзряващи линии? На ръст дръпват бързо, но на кила ще заякват и доузряват до две-тригодишна възраст? (примерно го казвам, хипотетично, защото тук вече наистина навлизаме в някакви твои предположения и фантазии). То всъщност за това е форума - лаф да става.

Публикувано: 14 July 2014 - 01:49 PM
Пингпонг горе каза че е само в гейма, каза го точно и ясно.

Публикувано: 14 July 2014 - 01:56 PM
Публикувано: 14 July 2014 - 02:06 PM
ИЗЛОЖБА
Първата изложба 4-6 месеца CWDS
Първата изложба 12-18 месеца Křivonoska 2012
Първата изложба PIT BULL SHOW Вроцлав 2012
Първата изложба CWDS 2012
2-ро място в изложба на Хендел PBSS SK
1-во място PIT BULL DOG SHOW 2013 кръсточовка
BEST SEX противоположния кръсточовка 2013
1-во място PIT BULL DOG SHOW 2013 WROCLA
BEST IN SHOW PIT BULL SHOW WROCLAW 2013
1-во място PIT BULL DOG NEZAMYSLICE 2013
BEST IN SHOW PIT BULL SHOW NEZAMYSLICE 2013
1-во място ИЗЛОЖБА CWDS 2013
BEST IN SHOW CWDS 2013
1-во място PIT BULL DOG SHOW 2014 кръсточовка
СПОРТНИ ПОСТИЖЕНИЯ
3-то място ТЕГЛО PULL XBBA булдог SHOW 2012
3-то място стена за катерене Křivonoska 2012
2-ро място HIGHT JUMP кръсточовка 2013
3-то място HIGHT JUMP 2013 УНГАРИЯ
1-во място стена за катерене УНГАРИЯ 2013
3-то място HIGHT JUMP PIT BULL SHOW WROCLAW 2013
2-ро място HIGHT JUMP Bully ЗВУЧИ 2013
3-то място Bully стена за катерене GAMES 2013
Първа HJ BULL SHOW NEZAMYSLICE 2013
3-то място WC 2013 NEZAMYSLICE
Първа HJ CWDS 2013
Трето WP CWDS 2013
ПП Кажи ми ако обичаш на тез двата мои снимки разлика не виждаш нали ? :D
Публикувано: 14 July 2014 - 02:14 PM
Да, не разбирам, и го признах. И от години съм се отказала да обсъждам кучета по снимки, поради простата причина, че животно по снимка не можеш да го прецениш, който твърди обратното е шарлатанин. Кучето дори в движение на клипа можеш доста предпазливо да го оценяваш, другото трябва да е на живо, това е според мен.
Има по разтегнати, по олекотени стафове и питове, които фенотипично страшно се приличат. това е. А пак за народа на улиците това пък съвсем тъмна Индия. Ще ти извадят нещо си с атрактивна окраска и ще ти обявят за пит. Иди се оправяй. Кажи ми, това не е ли факт?
ПС: В една стойка можеш както си искаш да изгърбиш всяко едно куче.
За мен обяснението на пингпонг е приемливо и изчерпателно: едните се въдят по гейм-признак, другите не. Ъгли,у килограми, глави, тинтири-минтири, за какво е това цялото въртене и сукане когато отговора бе точен и без лицемерие?

Публикувано: 14 July 2014 - 02:22 PM
така и не прие че обикновен страничен човек извън породата АПБТ и АСТ ще разбере единствено от твоите обяснения че АСТ 54 см и 20 кг няма, нищо повече няма да запомни.
Мисли какво пишеш, нали си фен на породата си? Е, помогни на хората да разберат къде е разликата?

Публикувано: 14 July 2014 - 02:30 PM
но ти така на един страничен човек не му обясняваш нищо. Там е работа бре човек - никой няма да те разбере ако не му обясниш за гейм, яма мач и ролиране. Страничен човек тези физики и глави просто няма как да ги види, и това е нормално, ей има цяла тема за смешни и абсурдни описания на експертите "И кучета ни се смеят", а искаш бай Иван-Петкан-Драган от Горно-Нанадолнище да виждат разликата и да са анатомисти. Е, няма как да стане. като те питат къде е пит, и къде е стаф не можеш да му кажеш "Чети стандарт", хората просто няма да те разберат. Пример за това е БПК с техните размножавани животни.