Много си в грешка хлапе/младеж

Няма да ти измъкна потенциалните клиенти - отдавна не ми е интересно да работя с чужди кучета.
Така че се успокой!
На едно куче говоря на ти, на две - на вие. Не ми трябват позволенията ти и дефинициите ти. И избягвяй пряката заповед, защото може да ядосаш някого.
Не съм се обидила, няма и за какво.
Не си ме срещал в темите "обучение, възпитание, спорт", защото с куче се работи индивидуално, а аз нямам интерес да работя с чужди кучета

Отдавна няма нищо ново, което да ме кара да работя с каквото и да било куче. Но се съмнявам, че разбираш написаното...
Постиженията ми относно каквито и да било научни "наблюдения" са отразени където трябва, т.е. в реферирани списания
Ти си търсиш клиенти, вероятно работиш правилно и клиентите са доволни - чудесно. Ако е така. Ако не - не е моя работа.
На вие ще ти пиша, когато има за какво - PhD тезис или поне качествена дипломна работа.
До тогава ще гледам на теб като на амбициозно и обидчиво хлапе
Хубаво е, че смяташ, че работиш правилно! Чудесно е, че виждаш смисъл в това, което правиш и в това, че има други хора, които те оценяват.
От сърце ти пожелавам никога да не загубиш чувството на удовлетвореност от своята работа! И никога да не преставаш да се учиш!
Дано ме разбра този път ...