Акита
Публикувано: 30 December 2011 - 10:54 AM

Искам да ви развеселя с някои крилати мисли, които прочетох съвсем скоро и да ви пожелая отново весело изкарване и посрещане на Новата 2012!!!

• Лицето на човек може да каже много. Особено устата...
• Да критикуваш - това значи да обясняваш на някой, че той не прави така, както би направил ти, ако можеше...

• Искам да се запиша на курс за повишаване на работната заплата.
• Автомобилът - това е превозно средство, което помага на човека да закъснява за работа.
• Жената е пълна противоположност на кучето. Кучето разбира всичко, но не може да каже нищо.

• Алкохола убива мозъчните клетки! Но не всички, а само тези, които отказват да пият.
• Младите специалисти не умеят да работят, затова пък опитните умеят да не работят...
• За да работите малко се налага да учите много...
И една прекрасна творба, с която пожелавам на всички ви: МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ!!!
КАКВО Е ЛЮБОВ....
Любов е да помогнеш. Любов е да дадеш:
На гладния - надежда, на сития - копнеж,
На силния - неволя, на слабия - кураж,
На веселия - милост, на тъжния - мираж,
На скромния - посока, на алчния - сърце,
На имащия - радост, на можещия - цел,
На гордия - утеха, на плахия - мечта,
На властника - боязън, на роба - доброта…
ЛЮБОВ е да раздаваш душата си без жал
и мигом да забравяш кому, какво си дал!
Надежда Захариева

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 01 January 2012 - 12:52 AM
Миналата година по това време взех Химера и не предполагах, че благодарение на нея през изминалата вече година ще имам още две прекрастни акити Кирей и Казуми......Породата акита донесе много радост, хармония, щастие и много приятели във ваше лице - това, което символизира акита........Бъщете щастливи и изпълнени с много любов.......Наздраве!

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 01 January 2012 - 11:38 PM

Вижте какви американки от Канада са ми приятели във фейсбука.......за първи път виждам дългокосмести американски акити!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 January 2012 - 01:59 PM

Една молба от мен: Ветеринарите в София са много, но МАЛКО са тези, които разбират от Акита-ину. Аз лично се ангажирам с нашия, който по принцип се занимава с акитите внесени от Нети, да му предам това съобщение. В Софето американски акити няма (или аз поне не съм виждала) така че, ако кученцето се появи тук - моя, а и грижа на всички София-живеещи е да уведомят на посочения телефон. Кученцето е на 1 год. със специфична окраска и лесно ще бъде откроено. Благодаря предварително на всички, предупредили докторите си за евентуалното посещение на такова кученце.

Аз вече се обадих и д-р Велев обеща, че ако има посещение от такова куче ще ме информира! Както и по негова информация - няма такива млади американки в София, а вярвайте ми, той ми е кумир в тва отношение. Имало един възрастен американец (ама бая по-дъртичък), така че...да се надяваме, че ще намерим папуняка...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 03 January 2012 - 02:30 PM
Ще пусна съобщения във фейсбука - пуснете и вие! Да го видят повече хора......Дано се намери момчето!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 January 2012 - 03:23 PM

Публикувано: 03 January 2012 - 09:56 PM
korbac, в 03 January 2012 - 04:30 PM, написа:

Нестава ясно как се е озовала навън. Може да е от бягствата тип Худини. Може и някой да е помагал. Човек виждал и познавал таткото сам ни намери, да ни каже къде е кучето. Всичко завърши по най добрия начин!

Знаех си аз.....

Голяма акита не се краде толкова лесно. Моята Химера /с прякор Йода/ скоро пак ме изуми! Съдра пижамата на малко циганче, което като малка много и се радваше. Та като я видя след Коледа сложи само едни ботуши и както беше избягал по пишама дойде да я погали...."Даааааа, ама неееее..."- много отдавна я е галил или е подушила там нещо..

Мони барбарони, в 03 January 2012 - 07:27 PM, написа:

Ето малко снимки от първата разходка на двете американски акити от Ямбол

Здравейте и добре дошли на американците от Ямбол!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 06 January 2012 - 01:18 PM

Мечешка усмивка за фотографа :Р

Какво криеш там?

Щом се налага...ще позирам.

Дай ми го де!

Публикувано: 09 January 2012 - 05:18 PM

Multi. BIS/BISS Ch. Molnarvölgyi Silver Eagle Absolute Power

Публикувано: 09 January 2012 - 05:24 PM
И моите две съкровища!!! Мама вече си ги има на бюрото в рамка...

Публикувано: 11 January 2012 - 10:01 AM

North face - Майло е готин, има много интересен цвят на козината!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 12 January 2012 - 05:34 PM

Bayo: Кучето ти е СТРАХОТНО!!! Само го пореши малко повечко

Bayo: първата ти снимка е ТОЧНО КАТО ХАЧИКО от едноименния филм в 2009 с Ричард Гиър

Публикувано: 12 January 2012 - 06:43 PM
lilianas, в 12 January 2012 - 03:34 PM, написа:

Bayo: Кучето ти е СТРАХОТНО!!! Само го пореши малко повечко

Bayo: първата ти снимка е ТОЧНО КАТО ХАЧИКО от едноименния филм в 2009 с Ричард Гиър
Ха ,ха ,хаааа.........ако не влизаше тук форумът щеше да е много киноложко-любителски! Разведряваш обстановката....

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева