BAYO, в 18 January 2012 - 06:42 PM, написа:
Иначе аз видях какво що и защо, и Кили е от развъдник близо до Войводина, Сръбско. Собственичката оная вечер ме докопа изненадващо във ФБ и почна да ме разпитва за Кили :) Веднага си позна, че идва от нейния развъдник. Общо взето това е от мен за сега :) Снимки нови има, ама съм на работа и в момента няма как да кача.
BAYO, във Войводина има над десет развъдника за акита ину, а добри са само два - другите са тип ферма така, че много трябва да се внимава, когато се купува куче от Сърбия.......Развъдник Ki-li не е собственост на дамата, която ти писа - тя разпозна нейната лилия в твоя Кили ! А това е in.champ.Sugay Nicky Necky на снимката по-долу, който фигурира като предци в твоето родословие. Това е най-доброта акита в Сърбия, заради нея си взех Казуми.....При Казуми дори има имбридинг т.е. това куче фигурира в родословието на двамата и родители /Арис и Хера/, което е предположение за добро поколение. Нямам снимки на другите братя и сестри на Казуми освен Кори за да преценя как изглеждат, но Казуми е прекрасна.....Получих доста запитвания за нея от много развъдници за акита ину от други страни и смятам, че изборът ми е много добър.....Така, че BAYO имаш куче, което може, ако имаш желание да водиш на изложби.
Лили, ако искаш пусни ми на лични предците на Хачи , от толкова проучвания знам всички добри акити в Сърбия, Румъния, Гърция...Понеже съм виждала Хачи на живо ви казвам, че снимките не винаги дават реална представа за кучето - Хачи също е страхотен!