Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2241 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 January 2012 - 10:10 AM

Ето малко снимки от вчера, от балкана Качена снимкаПривет :) Много хубав нашийник имате :P Въжето също е яко Качена снимка
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2242 Потребителят е офлайн   korbac Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2012 - 02:20 PM

Прикачена снимка

#2243 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2012 - 02:47 PM

Много ви се радвам на всички :smile: Хачи и Кили са като братя....korbac това ли е момчето беглец? :ab_041:

Прикачена снимка Дядото японец е много готин каква шапка и какви чехлички има самооо :ab_041: а за акитата /Fukusukekou Go Kagya/ нямам думи.... :rc_036:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2244 Потребителят е офлайн   korbac Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2012 - 03:22 PM

Нее, този си е моят. Другия гладиатор от несъбираемата двойка. :fb_183:

#2245 Потребителят е офлайн   светлина Икона

Публикувано: 01 February 2012 - 12:43 PM

Здравейте, имам акита на 3 месеца и 16 дни. Моля Ви, да ми кажете кога ще си вдигни ушичките. И трябва ли да се храни само с гранули, защото моето Баре не иска да ги яде.

#2246 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2012 - 09:36 AM

Показване на мнениетосветлина, в 01 February 2012 - 10:43 AM, написа:

Здравейте, имам акита на 3 месеца и 16 дни. Моля Ви, да ми кажете кога ще си вдигни ушичките. И трябва ли да се храни само с гранули, защото моето Баре не иска да ги яде.

Здравейте и добре дошли!
Добре е в акитивния разтеж бебето да се храни с качествена суха храна /Роял Канин/, защото е балансирана и обагатена с калций и витамини. Химера също имаше период около четвъртия месец в който не искаше суха храна, тогава много обичаше варено бяло пилешко месо със ориз и зеленчуци, овесени ядки. В този период и давах и хранилна добавка "Топ 10", защото това хранене не е най-доброто за растящия организъм. Но в никакъв случай гледайте да не го отказвате от сухата храна - може да я добавите към нея малко бяло месо и больон, в момента така храня Кирей и Казуми и изглеждат много добре - даже са малко пълнички :ab_041: Но в този студ навън според мен не става само със суха храна, добре е храната да е топла и течна.......Относно ушичките върни няколко страници назад в темата и ще намериш отговор :smile:
Пусни малко снимки да видим Баре :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2247 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2012 - 09:46 AM

Петя, защо препоръчваш само Роял Канин? Има и още 5-6 марки също високи класове хубава гранула.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#2248 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2012 - 10:37 AM

Показване на мнениетоLetty, в 02 February 2012 - 07:46 AM, написа:

Петя, защо препоръчваш само Роял Канин? Има и още 5-6 марки също високи класове хубава гранула.

Защото ползвам само такава и съм много доволна! Разбира се, че има и други добри марки, но за тях нищо не мога да кажа, освен "Раял Канин" съм давала и Pro Plan Puppy Sensitive със сьомга и ориз за всички породи, но нея не всички кучета я харесват.....Ако вие имате впечатления просто споделете...
А е много важно според мен в началните месеци да се храни с качествено храна - то е ясно, че живота е много скъп и не всеки може да си го позволи..... :dh_188:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2249 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2012 - 12:17 PM

светлина, здравейте и сложете снимки на кученцето да го видим :) Моя ги вдигна на 4-я месец, през две седмици. Колкото до храната, аз направих няколко опита преди да разбера, че Канина е най-добрата за Кили. И не го казвам заради рекламата. Смених Екуануба, ПроПлан, Хепи Дог, Фризкис и накрая опитах с Роял Канин. Нея я ядеше с най-голям апетит. Съветвам ви, ако желаете, имате финансите и времето, направете същото с храните с малки разфасовки. Така ще разберете кое то желае и кое не :) Последния вариант е да го държите 1 ден гладен и да опитате на ново :)

User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2250 Потребителят е офлайн   светлина Икона

Публикувано: 02 February 2012 - 05:33 PM

Благодаря за съветите. Сега опитвам с Екуануба,. Пробвах Хепи Дог, Фризкис но не ги харесва. Снимки ще помоля да качи брат ми, защото аз незная как.

#2251 Потребителят е офлайн   dvass Икона

Публикувано: 03 February 2012 - 08:24 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 02 February 2012 - 10:37 AM, написа:

Показване на мнениетоLetty, в 02 February 2012 - 07:46 AM, написа:

Защото ползвам само такава и съм много доволна! Разбира се, че има и други добри марки, но за тях нищо не мога да кажа, освен "Раял Канин" съм давала и Pro Plan Puppy Sensitive със сьомга и ориз за всички породи, но нея не всички кучета я харесват.....Ако вие имате впечатления просто споделете...
А е много важно според мен в началните месеци да се храни с качествено храна - то е ясно, че живота е много скъп и не всеки може да си го позволи..... :dh_188:

Да съгласен съм за Рояла ... но единствената храна в която винамините не са минали термична обраборка т.е не са загубили част от своите качества е храната на VIRBAC. Aз минах на схемата 50 % Роял и 50% Вирбак и съм много доволен ... :af_089:

Поздрави на Всички Акити

#2252 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2012 - 04:14 PM

Привет на всички Акитковци!!

1. По отношение на Роял Канин и Юкануба и каквато и да било там гранулирана храна - на вкус и цвет товарищ нет!!! Тоест: Каквото му харесва на кучо, това да яде!!! :ba_025:
2. Всеки си има ветеринаря, съветите от приятели и бюджет. Т.е. всеки предполага с каквото разполага.
3. Аз храних Хачи като бебе с някаква марка, дето ми беше препоръчана от дофтора, и даже не я помня!! :ab_041:
Какво е важното в случая?!
1. Бебето ви да расте както трябва
2. Бебето ви да се изхожда нормално
3. Бебето ви да има здравословни навици
4. Бебето ви да е ОБГРИЖВАНО С ЛЮБОВ, ДОВЕРИЕ И НАСТАВНИЧЕСТВО!

Светлина, пуснете малко снимчици, ако е удобно. И не забравяйте, че акитата е ТВЪРД характер! :wub:

Петенце, не завиждай на чехлите на японеца...сигурна съм че имаш по-хубави... :ab_041:

Аз лично (тъй като моето животно вече е завършило физическия си растеж) храня Хачи с Nutra Nuggets и Flatazor - в смеска, или поединично, зависи какво има в момента в магазина. Това обаче пак са висок клас храни, нищо че са от по-евтините. :re_037:
Поздрави от нас, живеем задушевно, истерясваме бавно, но се радваме на живота! :be_107:

BAYO, това не е нашийник....това са ни ШИПОВЕТЕ, които си купих от треньорката...а поводът е подобие на тренировъчния, просто купих нов материал и го уших, защото стария на три пъти го скъса, беше доста износен вече...разказвала съм ви за тия случаи...Гледам, че твоя е на телескопична връвчица... как се справяш не знам... :ae_085:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2253 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2012 - 07:15 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 03 February 2012 - 02:14 PM, написа:

Привет на всички Акитковци!!

1. По отношение на Роял Канин и Юкануба и каквато и да било там гранулирана храна - на вкус и цвет товарищ нет!!! Тоест: Каквото му харесва на кучо, това да яде!!! :ba_025:
2. Всеки си има ветеринаря, съветите от приятели и бюджет. Т.е. всеки предполага с каквото разполага.
3. Аз храних Хачи като бебе с някаква марка, дето ми беше препоръчана от дофтора, и даже не я помня!! :ab_041:
Какво е важното в случая?!
1. Бебето ви да расте както трябва
2. Бебето ви да се изхожда нормално
3. Бебето ви да има здравословни навици
4. Бебето ви да е ОБГРИЖВАНО С ЛЮБОВ, ДОВЕРИЕ И НАСТАВНИЧЕСТВО!

Светлина, пуснете малко снимчици, ако е удобно. И не забравяйте, че акитата е ТВЪРД характер! :wub:

Петенце, не завиждай на чехлите на японеца...сигурна съм че имаш по-хубави... :ab_041:

Аз лично (тъй като моето животно вече е завършило физическия си растеж) храня Хачи с Nutra Nuggets и Flatazor - в смеска, или поединично, зависи какво има в момента в магазина. Това обаче пак са висок клас храни, нищо че са от по-евтините. :re_037:
Поздрави от нас, живеем задушевно, истерясваме бавно, но се радваме на живота! :be_107:

BAYO, това не е нашийник....това са ни ШИПОВЕТЕ, които си купих от треньорката...а поводът е подобие на тренировъчния, просто купих нов материал и го уших, защото стария на три пъти го скъса, беше доста износен вече...разказвала съм ви за тия случаи...Гледам, че твоя е на телескопична връвчица... как се справяш не знам... :ae_085:

Лилиииии, :ab_041: :ab_041: :ab_041: много ме кефиш ::ac_007: :ag_204: :ag_204: луда си да знаеш - в добрия смисъл на думата - като тежката артилерия си :ua_028: :id_145: :ua_028: Някои потребители тук не пишат заради теб, но всичко се чете подробно!
Да знаеш японеца се оказа кореец, за чехличките не му завиждам, защото докато Норта беше по-малка моите бяха по-атрактивни :ab_041: Иначе акитата е доста по-добра от моят Киро.......

Тези дни, живот и здраве ще ставам кучешка баба от хъскито ми Норта! Дано всичко мине нормално!
Пуснала съм запазено име за развъдник - спрях се на KENTA в превод от японски значи велик, здрав, силен......Името е кратко, бързо се помни и отговаря много добре на породата акита ину! Другото име е KATSU KENTA от японски победа на по-силния. Ще бъде удобрено едно от двете предполагам!
Поздрави от нас!

Лили, щом живеете щастливо и задушевно истерясването ви е простено.... :zz_223: :zz_223: :zz_223:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2254 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2012 - 07:19 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 03 February 2012 - 04:14 PM, написа:

Идеален ми е на мене, аз съм здраво момче, а и Кили си свикна така от малък. В началото на разходката го държа из късо, щото много дърпа, иска да души всичко, но вече като отидем в парка се шири на 5м. свобода Качена снимкаКачена снимка

User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2255 Потребителят е офлайн   stefan:) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2012 - 12:30 AM

Извинявам се, че ви отклонявам малко от темата, но не се сдържах и реших да пусна тези невероятни картини на акита ину :)
Качена снимка
Качена снимка

#2256 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2012 - 04:28 PM

Здравейте Акитовци.До сега нашия любимец живееше вътре в къщата,защото чакахме да минат 2 седмици от третата ваксина.На вън си има помещение,обезпатазитено,чакащо новия си стопанин.Разходихме Хачо за пръв път на вън извън къщата,всичко точно до момента когато влезе в новото си помещение:изходи много рядко изпръжнение(два,три пъти).Трябва ли да се притеснява ме,или това се дължи на първата дълга разходка и новия дом?Благодаря предварително :re_037:

#2257 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2012 - 06:26 PM

Показване на мнениетоstronger69, в 05 February 2012 - 02:28 PM, написа:

Здравейте Акитовци.До сега нашия любимец живееше вътре в къщата,защото чакахме да минат 2 седмици от третата ваксина.На вън си има помещение,обезпатазитено,чакащо новия си стопанин.Разходихме Хачо за пръв път на вън извън къщата,всичко точно до момента когато влезе в новото си помещение:изходи много рядко изпръжнение(два,три пъти).Трябва ли да се притеснява ме,или това се дължи на първата дълга разходка и новия дом?Благодаря предварително :re_037:

Разтройството при малко куче винаги ме изправя "на нокти", защото причините за него може да са както смяна на храна или хапване на боклуци, така и много сериозно вирусно заболяване, а признаците са едни и същи! Затова го наблюдавай тези нощ и ако продължи веднага сутринта го заведи на лекар и поискай тест за парвовироза! Колкото по навреме се постави правилна диагноза толкова шансовете за излекуване са по-големи! Повръща ли? Дано да е само временно неразположение!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2258 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2012 - 06:59 PM

Тази сутрин и на обяд никакви проблеми.За сега не повръща,не бих казал,че има разстройство а по рядко.Имах преди години овчарка,която почина от парвовероза и знам какво изживяхме.За сега признаците са по различни.Дано да е нещо безобидно.Благодаря за вниманието.

#2259 Потребителят е офлайн   piron45 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2012 - 07:20 PM

Сварете му ориз, помага при такива случаи. На мойта Тара след един такъв случай и няколко дневно хапване на ориз и стана основната храна. Сега почти не яде кучешка храна, а предпочита ориз с месо или кайма. Стигнах до там че да не ми застояват сухите гранули ги смесвам с ориза за да бъдат изядени.
User's Signature

Качена снимка

#2260 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2012 - 07:23 PM

Днес всичко е точно,никакви проблеми.Перфектни изпражнения.въртим опашка,играем,храним се и така.Оня ден го забелязах,че гризе някакво цвете и сега си мисля,че временното неразположение е точно от това.Явно стомасите им са много чуствителни :re_037:

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни