Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2611 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2012 - 01:26 PM

korbac, Прав си както винаги!
Пусни малко снимки на твоите американки да им се порадваме и ние :smile:

Вижте каква сладурска американка - извън всякакви стандарти :ab_041: така искам да я нагушкам тази мечка :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2612 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2012 - 10:44 PM

Извинете, но като видя фън-шуй се чувствам грозно, не само, защото съм атеистка, а и защото съм далеч от диети, яхабиби липса на кво да правя, и ВСЯКАКВИ РЕЛИГИИ, та било то и за определяне на личното ми пространство!!! Или просто в случая съм една БЪЛГАРСКА ПРАВОСЛАВНА ПРОСТАЧКА!

Цвети, както винаги си прав!!! В този форум се заформят само междуличностни кавги от персони, несъумяли да преодолеят личните си неприязнени отношения, въпреки фън-шуй, май-чуй, и ти-да-ме-видиш-ела-ми.бе!!! Но, това няма никакво значение в случая на моя коментар. :ab_041:

В случая, моя, естествено, всеки си говори от неговата порта: Изключително е важно как си гледате любимеца, НО.... и как е обучен!!! Значи, лично според мен, агресията се утолява с начина на отглеждане и с културата на отглеждане. Казвам УТОЛЯВА, защото е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРЕКРАТИ!!! Тя си е генетична. Когато навремето попитах треньорката дали да кастрирам Хачи, за да усмъртя агресията, тя ми каза: трябва да го направиш до максимум 9-месечна възраст, но и това не е гаранция! Кастрацията САМО И ЕДИНСТВЕНО НАМАЛЯВА агресията!!! Няма да я превъзмогне!
Ясно е, че мъжко с мъжко не се понася!!! Но когато кучето посегне на Човек, и когато БЕЗПРИЧИННО нападне друго куче - то ясно е, че и кастрацията не би му помогнала!!! Не знам дали се отнася до социализирането и възпитанието. Всички в тази тема (без новодошлите, оправдавам ги и ги благославям!) знаят, че аз Хачи го социализирам от 4-месечен, оставяйки го да се оправя без поводи, каишки и намордници в парка. Там получи стрес от гръмотевици (безумен), там по всяка вероятност и се озлоби, защото страхотно го нахапаха и изядоха, гониха, смачкаха.
Моята треньорка казва, че за доминантните животни като тях, това е полезно, защото малко им смачква самочувствието и не се "опърпват" и "дърлят" постоянно.
Установих, че това е така по един-единствен факт: Хачи УМИРА от страх!!! Поради тази (и сигурно не само поради тази) причина той е толкова агресивен.
Но, знаете ли...към всички ХОРА И ЖИВОТНИ, с които е бил като бебе, е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЮБВЕОБИЛЕН, ВСЕОТДАЕН И ВЕРЕН!!! Неговият приятел Касъл (МЪЖКО ХЪСКИ) е на 3 г. в момента и вече му прави ГРЪБ. А нашият: само свива уши, подскача около него, радва му се, и му отстъпва (въпреки че може да му скърши врата с едно мляскане). :dog: :wub: И ми пълни душата умът му. Неколкократно съм казвала, че това животно е в множество пъти по-умно от всички в къщи взети заедно!!!
За лоялността му няма да говоря. Тя е ОЧЕИЗВАЖДАЩА И НЕИЗМЕННА!!!
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! НЕКА ДА НИ РАДВАТ ПОНЕ ПО 10-15 ГОДИНИ, ДА НЕ ГИ ГУБИМ, ДА НЕ СЕ ОСАКАТЯТ, И ДА СЕ НАДЯВАМЕ НА НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЯХ!!!

Извинете за главните букви, но се разчувствах от филма. Колкото и пъти да го гледам, няма да ми омръзне, защото там виждам МОЕТО куче!!!! :re_037: А, на който не го е гледал, препоръчвам да го гледа и преглежда поне 2-3 пъти на 2 месеца. Не омръзва. Просто напомня какво притежавате ( не че не си го знаете, естествено) :ba_025:

Извинете ме, пак тъп коментар! :ab_041: Просто реших да споделя чувствата си.

Тренингът си е тренинг и личи ДОРИ на хъскито, което е диво и безпрецедентно! Много зависи как се отглежда кучето! Нашият свикна с тренировките до такава степен, че когато го завеждах на тренировъчната поляна, той просто ЗНАЕШЕ, ЧЕ ТОВА Е ДИСЦИП!!! Благодаря, ви, че мислите, че е възпитан... :ab_041: , само че ако в този момент се появи КАКВОТО И ДА БИЛО ЖИВОТНО, НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ГО ОВЛАДЕЕ!!! И въпреки, че нашият е АПАРТАМЕНТЕН, и дори, когато го заведем на двор, прави 2 обиколки и плуе, щот така е свикнал, то той продължава да запазва ЛОВНИЯ СИ ИНСТИНКТ- което си е чисто животинско, естествено!!! Трябва да гоним, ловим, душим, слава богу не да усмъртим!!!
Кучетата, които живеят свободно в двор и не са тренирани, имат друга психология. Тя е - аз съм шефа! Мога да си хвана, а мога и да не си хвана - все ще ме нахранят... Но пак аз си оставам шефа - това е моята територия, това е моят дом, това е моята глутница. Аз съм начело на глутницата!
Ето това не бива да се допуска ОСОБЕНО ПРИ АКИТИТЕ!!! Те са доминанти, и не бива да им се позволява да мислят, че те са начело на глутницата! Те трябва да знаят, че имат водач! Или двама, това няма значение! Те трябва да бъдат приучени да се подчиняват, защото по принцип това не е в кръвта им!!! Аз съм начело на глутницата! може и ТРЯБВА да каже единствено стопанинът им!
Поздрави от мен, извинете, че бях толкова обстоятелствена!!!

Моята треньорка има немска овчарка (женска, което НЕ Е ЗА ПРЕНЕБРЕГВАНЕ). Когато я попитах: "Ех, Кали, кога и моето куче ще слуша като твоето?", тя ми отговори: "Когато си купиш немска овчарка." Ами, това е, чисто и просто, като мен след баня. :ab_041:

И, както винаги, Петя: Твоите екземпляри са възхитителни!!! Не само, дето са били на изложби, не само дето са регистрирани, ами само заради стопанката си, която е готова на всичко за тях!!! Благодаря ти, че те има, мила моя!!! Благодаря ти за твоите ПРЕКРАСНИ кучета, които радват очите ми, и ме карат да се възхищавам на човека, отдал се на отглеждането и разпространяването им в България! :rc_036:

И ето няколко прекрасни японски акити на РУСКА изложба!
http://www.youtube.c...h?v=5AAEBcHwWVY
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2613 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 04:34 PM

Хора, кажете какво да правя. От 2 дни на 2 места имаме гъбички по муцуната, ваксиниран е Март месец, ся ветеринара не иска да му бие инжекции и го мажем с някакви препарати. Отделно от това имаме някакво неконтролируемо изпускане (изакване) според мен, защото пуска по няколко топчета на места, на които досега не се е изхождал. ОТ какво може да е това? Иначе се храним със сурово Лудогорско пиле, Роял Канин и малко от това, което остане от нашата вечеря, кокали, от някоя супа и нещо такова.
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2614 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 09:55 PM

Сори, ама гъбичните са доста упорити. Ще ти трябва доста време да ги преодолееш, и трябва да ги лекуваш, както е казал доктора. СЕГА: Взел ли си второ мнение за тази гъбична инфекция?! И къде така аджеба е хванал гъби??? Направо не е за вярване!!! Какво разбираш под неконтролируемо изпускане??? А освен второ мнение - за гъбички използвай човешки препарат. Каквото действа на нас, действа и на тях!!! :ba_025: Но пак казвам: гъбичните инфекции са упорити (това е лично мое мнение, слава богу с Хачи не съм имала такива проблеми), ако имаш начин потърси второ мнение по въпроса!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2615 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:14 PM

Здравейте!
BAYO, дали това са гъбички? Взеха ли му кожен секрет за изследване? Ако, не си го направил го направи за да не се постови грешна диагноза! Кожнете проблеми хич не са за подценяване.... Норта миналата година имаше някаква мокра екзема - много упорита :dry: А за "изпускането" не знам какво искаш да кажеш?!?!?!

Лили, пусни клипа на Хачи с котката :ab_041:

Ето и от нас едно клипче с подбрани снимки съставен от наш фен Д-р Тихомир Делев :smile: Благодарим за клипа от сърце! :wub:

Katsu Kenta Kennal
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2616 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:16 PM

Показване на мнениетоstronger69, в 18 July 2012 - 06:49 PM, написа:

Нашия Хачо сега по жегите не си дояждаше ганулите,та реших да ги увкося със ориз,риба и зехтин.Страшен ефект,благодарение на съветите от форума :ba_025:

И ще продължи да ги яде, повярвай! Ама само трябва да ги овкусяваш, не да заместваш, щот после...И няма значение с какво ги овкусяваш. Дали с риба в консерва, дали с варени дробчета, шийки или тям подобни вкусотии.... Просто кучо трябва да папка.... :wub:

Петенце, страхотни снимки!!! Виждаш ли бай ти Киро как доминира над Норта? Но твоите снимки с нея са ВЪРХА!!! Както и всички останали в този клип!!! Клипът на Хачи, дето чу котето няма смисъл да го пускам, ама нейсе... Воля свише- :db_046:
User's Signature

Качена снимка

#2617 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:23 PM

Правиха му изследвания, да. Оказа се, че са гъбички, даже и някакви други неща, защото като се сърби с лапата вкарва мръсотия в раната. Това за изпускането, искам да кажа, че ака на пресекулки, малко, но навсякъде, на места, на които досега не го е правил. Дори веднъж горе на етажа, а физиономията, ще я запомня, много виновен се чувстваше, не знам....
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2618 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:36 PM

Показване на мнениетоBAYO, в 26 July 2012 - 09:23 PM, написа:

Правиха му изследвания, да. Оказа се, че са гъбички, даже и някакви други неща, защото като се сърби с лапата вкарва мръсотия в раната. Това за изпускането, искам да кажа, че ака на пресекулки, малко, но навсякъде, на места, на които досега не го е правил. Дори веднъж горе на етажа, а физиономията, ще я запомня, много виновен се чувстваше, не знам....

За "испускането" според мен е от храната - така се изхождат кучета яли кокали! Виж с какво си го хранил и прецени...Може временно да смениш храната! Общо взето няма място за притеснение....

Лили, Киро доминира над всички кучешки същества, а на снимката с Норта така съм се смяла :ab_041: :ab_041: :ab_041: Все едно и казва: "Виж какво, може да спиш в леглото със стопанката, но не си въобразявай, че само ти си в сърцето и!" :wub:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2619 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2012 - 11:53 PM

а според мен "изпускането" идва от коремчето. Там се действа с елементарен въглен на таблети. Нали знаеш как да му даваш таблети? Или не? Ако не знаеш - В зависимост от килограмите на Кили, НО въгленът ти препоръчвам да му дадеш 2 таблети, слагайки ги на дъното на езика. Съжалявам за гъбичките, но както казах и преди това - те са адски упорити, но всичко което действа на кучетата, е изпитано на хората, преди това... :ab_041: Мажи с каквото са ти казали, или давай таблета, каквато са ти казали, тъпо и УПОРИТО!!! Иначе няма начин!!!

Пете, моя Хачи яде кокали всеки ден, но не се изпуска! Не знам какво да кажа за факта, че пръска дардонки. Но той явно се притеснява, а му се ходи, и не иска да го прави на това място!!! Ето и клипа с котката, само дето котката не се вижда...и се чува само за ушите на кучо... :ab_041:
http://www.youtube.c...l8&feature=plcp
User's Signature

Качена снимка

#2620 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2012 - 07:55 PM

Най-якото клипче, което съм гледал от много време насам :)))) Забавлявайте се: https://www.youtube....ayer_embedded#!

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2621 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 July 2012 - 10:29 AM

Показване на мнениетоBAYO, в 28 July 2012 - 05:55 PM, написа:

Най-якото клипче, което съм гледал от много време насам :)))) Забавлявайте се: https://www.youtube....ayer_embedded#!

Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

BAYO, благодаря ти! Зареди ме с много положителни емоций :ab_041: И на мен ми предстоят бебешки емоций.....
По този повод ще ви споделя нещо - решила съм Казуми преди да се "венчае" официално за Кирей да му "кръшне" с друг японец - може и чужденец :ab_041: Какво ще кажете за идеята? :ab_041: Цял един живот ще е "омъжена" за Кирей..... :md_064: И понеже аз ще ги венчавам, в предбрачния договор ще има клаузи за взаимни изневери, когато аз преценя :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Как ви понасят жегите? На моите сладури много зле им се отразява! Скубят се страшно и тримата.....ще започвам хранителните добавки по-рано от обикновенно.
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2622 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2012 - 05:07 PM

BAYO, благодаря за страхотния клип!!! Уникални са, и там се вижда как си налагат доминантния ген.. Как е Кили, оправя ли се???

Петя, ти ме УБИ!!! :ab_041: Включи освен клаузите за изневяра, още нещичко...знам ли и аз какво....например за домашно насилие... :ab_041:

Моят Хачи пък е на инжекции в момента с ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ГОРНИТЕ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА! Горкото ми жувотно. Бодат го, а след утре и хапчета ще има...антибиотици. Щот стопаните му са малоумни затова, ако някой пита - да кажа предварително. Значи, възпалението на ларинкса може да се получи от: много лаене, много пиене на изключително студена вода, и возене на прозореца на колата: ама главата извън прозореца. Ние го направихме по последния начин. 3 дни не иска да яде, 2 от които даже не иска да пие вода, опашката под дупето, лежи и не реагира на нищо, сух нос (по всяка вероятност и температура). Същата вечер - никакво спане - кашляне постоянно, от носа - страхотен секрет, а той не успява да го изкиха - жълто-прозрачен. От вчера е на инжекции - 3 дни, след което хапчета. Антибиотици. На първия ден още обаче му е даден един аналгин и един парацетамол. На втория ден - още 1 парацетамол. Шапка й свалям на мама, че е успяла да му ги набута, това го спаси донякъде. На 3-ия ден го заведохме в клиниката и оттогава го бодат. Още на първата инжекция обаче сополите почти спряха, а кашлицата драстично намаля. Само дишането му остана тежко! Днес бяха вторите 2 инжекции, а утре ще е само 1, щот другата била няква "стероидна". Абе, кво да ви кажа...в къщи баня се прави, майстори, болно куче, в офиса от утре също ремонт и майстори....направо не знам на кой свят се намирам, добре че бяха предните коментари и клипове, та малко да живна! :rc_036:

И вижте как акита може да се подчинява, включително да поздравява по японски:
https://www.youtube....feature=related А ето и един наш клип, в който играем с топка, извинявам се за озвучаването... :ab_041: https://www.youtube....&feature=relmfu
:re_037:

А ТОВА Е НАЙ-ЯКИЯ КЛИП, КОЙТО СЪМ ГЛЕДАЛА ДОСЕГА, НИЩО ЧЕ Е НА ШИБА-ИНУ!!
https://www.youtube....feature=related
User's Signature

Качена снимка

#2623 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2012 - 07:49 AM

Дано, Хачи се възстанови бързо :dh_188: много е лошо в такова топло и тежко време да си болен....

Ето една снимка на Beniko, която расте като гъба :smile: Beni е собственост на моя приятелка, но ще влезе в развъдната програма на Katsu Kenta Kennal :smile:
Живот и здраве скоро ще ви зарадвам и с новини :ab_041:

Прикачена снимка "Оххх..... пак ли ресане" :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2624 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2012 - 06:05 PM

И така...след като 4 сутрини ни биха инжекции, от утре на 12 часа даваме по 2 таблети Synulox (амоксицилин). Хачи е доста по-добре, четох доста за това лекарство, оказва се много добро за ред проблеми. Само че и тук, в друг подфорум прочетох за някакви странични ефекти като "сънливост". Не бих казала, че Хачи е сънлив, но нещо не ще много-много да излиза, а това ме притеснява. Също така, "акото" му стана рядко (не бих казала диарично,но...), което също ме притеснява. Ще даваме таблетите още 3 дни. Уж са овкусени, но утре сутрин ще имам ясна представа ще ги яде ли, или пак ще ги тъпчем в гърлото, като витамините... :ab_041:
Това е засега от нас! Поздрави на всички! Бенико е разкошна!!! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2625 Потребителят е офлайн   Васил Василев Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 August 2012 - 09:27 PM

Здравейте ,

Изследванията на Джаро са много добри ( наистина е било от храната).В момента го храня с Орижен като смесвам гранулите с малко месо от консерва Карино (400гр. консерва ми стига за 30 хранения).Направо много е капризен...пилешки бульон с гранулите точно един ден и повече не иска и да го близне....после варен ориз с гранулите - пак един ден...Засега ще продължавам да ги смесвам докато му се нормализират напълно показателите и тогава ще му мисля.
Притеснява ме малко акото понеже отначало е добре ,а после става леко течно (половината е добре другата половина, която излиза е течна) и не знам на какво се дължи ..мисля си че е заради консервата , но аз му слагам около 13 гр. +120 грама гранули колкото за мирис му иджа консервата :)

П.С.
След малко ще прикача снимки от колибата почти е готова :ae_085:

#2626 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2012 - 10:39 PM

"Къде е храната? Няма да чакам цял ден!!"
Качена снимка
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

#2627 Потребителят е офлайн   Васил Василев Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 August 2012 - 11:58 PM

Ето малко снимки на Джаро и на неговата къща (още не е завършена напълно)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2628 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2012 - 03:40 PM

Васко, ама ти да не си сложил на кучето климатик???? Малеее, жива да не бях!!!! :ab_041:
Стига,ве, то бива,бива втрещяване, ама чак до такава степен???!!! Да не мислиш, че Джаро е роден в Сибир, или на Север, като е Северно куче??? Хора, я се осъзнайте!!! Кое поколение подред се купува от европейски развъдници...тия кучета настиват при по-студен цимент, та камо ли да ги третираме като северна порода тотално... :ea_103: Те са си отгледани на нашия климат. Това, че козината им е такава, каквато би следвало да бъде при една северна порода, не означава, че самото куче е свикнало и обича "сибирския студ"... Това, естествено е мое мнение, не се съмнявам, че ще се явят тук пишещи, които да го оборят, но които живеят на същите климатични условия като нашите... :ab_041:
Ние вече сме добре. Изядохме си антибиотика, живи и здрави, но ни осведомиха, че това е МАСОВ кучешки вирус в момента. Точно като човешкия грип. Гадно е. И се предава по въздушно-капков път. Не, че ще спрем да си извеждаме любимците, но да знаете, че има вероятност да го хване КАКВОТО И ДА БИЛО КУЧЕ. На мойта приятелка хъскито също в момента е на това дередже. Да се надяваме, че Хачи е изградил имунитет. :wub: За ен-ти път се убеждавам, че по-умно и по-достойно куче от тази порода няма!!! Сега няма да разказвам, но ТОЙ Е ПРОСТО УНИКАЛЕН!!!
User's Signature

Качена снимка

#2629 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2012 - 08:21 PM

Привет!

Васко, направил си на Джаро цяло имение :ab_041: Харесва ми, че освен с пари, го правиш и с много любов :hb_027: трудна комбинация в днешно време :ab_041:
И на моите им е много топло, почиват по цял ден под ореховата сянка в двора. На Киро му спря косопада, сега пък Казуми започна....Абе, тези температурни рекорди не понасят добре на никой. Много студена зима имахме, а сега много топло лято....Животните и хората имаме способността да се приспособяваме към климатичните условия :smile: като се променяме - както ние, така и начина ни на живот и хранене. Въпреки това животните го правят много по-добре, защото са първични и не прилагат днешните съвременни технологий :smile: Поради тази причина смятам смяната на козината за естествен процес дължащ се и на климатичния пояс в които живеем....

Лили, ако на Хачи е кучешки грип питай личния му лекар да му сложи ваксина. Норта преди години беше се разболяла и се оправи само със сироп за кашлица. Всички кучета в квартала тогава кашляха. Моят ветеринар ми каза, че с антибиотик ще се оправи за 3 дни, а без антибиотик за 5 :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2630 Потребителят е офлайн   xael Икона

• Perfect Stranger
  • PipPipPip

Публикувано: 07 August 2012 - 01:31 PM

Чико :wub:
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Five exclamation marks, the sure sign of an insane mind.
Sindarin Siberian husky kennel

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема