lilianas, в 09 October 2012 - 10:35 AM, написа:
Хачи е добре.Тази вечер се прибира.
Ухапването е нещо, което човек трябва да преживее пряко, или косвено, за да има адекватно мнение!!!А ухапването от Акитата е особено. То съдържа послание, което други кучета НЕ МОГАТ ДА ИЗПРАТЯТ. Т[b]ези кучета са изключително и само загрижени за стопаните си!!!
Най- накрая нещо по същество

.Много се радвам, че ще направиш опит и ще дадеш шанс...Единственият съвет, който ще си позволя да ти дам(и да не го искаш все тая

) е да прецениш много добре обстановката, желания, възможности и адекватно да вземеш решение...ще се бориш ли да постигнеш нещо по същество или просто ще чакаш и ще се надяваш да няма следващ инцидент?!.Наистина е хубаво да се направи един хубав разбор, кой , какво , дали и как?!Ако дори и минимално се съмняваш , че ще успееш...подари кученце на някой, който ще се справи.Повярвай ми с най- добри чувства ти казвам това.
п.п.Моля те не си мисли, че искам да те заям, захапя или каквото и там негативно можеш да си помислиш, НО много ме развесели с теорията ти, че ухапването от АКИТА е особено и другите кучета не можели да го изпратят

.Ами де АКИТА, де Ротвайлер примерно( или което и да е куче)...все според мен са си особени ухапванията и обикновенно са загрижени за стопаните

.Извини ме, абсолютно уточнявам, че не се сдържах и исках да се пошегувам.

.Искренно и от цялото си сърце(колкото и да не го вярваш) ти пожелавам всичко да се нареди, Хачико да си седне на кучешките екстри спокойно и да ни радваш за в бъдеще с много снимки и положителни разкази свързани с него и семейството като цяло.