Пете, няма никакво значение, че е по-тъмна!!! (Първата снимка е просто ВЪРХА!!! Божее, плюшковци!!!) Брат му на Хачи - другия Хачи е по-тъмен, и като че ли по-риж- но е същия, даже по-добре развит, с оглед начина му на гледане. Психологически е абсолютно същия - яде наляво-надясно и не се замисля.

Явно в "Ки-ли" развъдника таквиз кучовци въдят. Макар че нашият доктор (щото е доктор и на двамата), казва, че другия Хачи е по-нисък, по-набит и някакси по-несъразмерен, ама аз не съм експерт, и човек не може да прецени, докато не види наживо другото животно. А аз другия Хачи не съм го виждала от миналата година.
Джаро на Васко пък е доста по-светъл и кремав от другите. И пак си има осанката, стойката и всички необходими качества!
По отношение на храната, за която по-рано споменах: купувала съм и Darling, да размесвам с Nutra-nuggets, защото такива са ми финансовите възможности. И там имаше определено НЕпредпочитание към форма, цвят (и по всяка вероятност вкус). Този чувал Chappi (мисля, че е с пилешко) ми беше подарен, и аз използвам възможността, тъй като Хачи вече е достатъчно голям, и слава богу с качествен стомах, да смеся двете храни. Но пак има една непоносимост към точно определени (като форма, цвят и вкус) гранули, и тях НЕ ГИ ЯДЕ. Е, аз ги сортирам и отделям, защото имам кучета и на друго място, които тотално ще се възползват от неговата ГЛЕЗУРЩИНА.
Искам да попитам някой, който има идея, информация, и евентуално медициски понятия: прокипяли и развалени човешки храни, влияят ли на стомаха на акитата? Защото 1-2 пъти ми се е случвало оризът ми да не е читав, и все се питам дали не съм нанесла някакви поражения. Въпреки че не е имало видим ефект...

Предстои ни инжекция за вътрешно обезпаразитяване другата седмица. Последните 2 пъти въобще нямаше ефекта, който имаше преди това. Тоест - стомахът му явно се е стабилизирал както трябва. Но периодично дрищи и това ме притеснява...