Акита
Публикувано: 28 October 2012 - 03:10 PM
Как сте тука, че нямам физическото време да ви обърна внимание (и да се отям на някой

Поръчах си Йосерата, и дойде. От понеделник-вторник започвам захранка с нея, да се надяваме, че ще я хареса, макар че Хачи е изключително "добро прасе" и не отказва на качествена гранула. Черната нутра си я зобим, ама ми прави впечатление, че малце му писна. Последно я смесвах с една бразилска (убийте ме не се сещам името) и плющеше като за световно!!!
НИЕ СМЕ ДОБРЕ!!! Само си разцепихме пръста до възглавничката онази вечер. Но днес вече е почти затворило. Промиваме с Йодасепт и мажем с Йодасепт и слагаме чорап, като ходим навън.
Dog's Friend: marinov мен вече ме "разстреля" с автомат и аз от будна кома ви пиша тук...

Петя, та тъй и не пусна снимки на Химерка, като не я видях на живо, поне тук да я видя отново!!! И кой каза, че не е ЯПОНСКА акита!? Тя е БЯЛА ЯПОНСКА АКИТА! За сведение - филмът от 1985г., оригиналът - японският е сниман ТОЧНО С БЯЛА АКИТА!!! Поне части от него, там, където професорът се къпе с кучето...

Сори, току-що осъзнах, че може би третата снимка е на ХИМЕРА... УНИКАЛНА Е, просто!!!

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 28 October 2012 - 03:12 PM
The Dogs friend, в 26 October 2012 - 10:40 AM, написа:

Без мъже - СТАВА! Но не и без вас - собственици на изключително уникални Акити! Ееех...мъже...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 28 October 2012 - 04:17 PM
desi79, в 24 October 2012 - 07:43 PM, написа:
Петя Кръстева, в 24 October 2012 - 02:52 PM, написа:

Надявам се, че съм била полезна

Поздрави!
Р.S. И само да допълня - родословието на кучето не винаги гарантира качество

Чудесно е,че има хора ,които мислят какво би дало неговото куче на породата и популацията в България,че имат ясни цели и идеи и са готови да се лишат от някое кучило в името на подобрението на дадена порода.
Петя ,

Ето затова и аз не мисля да размножавам моя страхливец!!! Не искам други хора да патят от моите проблеми с породата!!! Защото агресията се наследява ГЕНЕТИЧНО.

Публикувано: 28 October 2012 - 06:34 PM
Ето малко снимки от мен

Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото време - благодаря и на Господ, че ме дари с тези прекрасни същества - щастлива и горда съм, че ги имам..........
Kamiko

Kazumi

Himera

Kirei

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 30 October 2012 - 03:06 PM
Публикувано: 30 October 2012 - 03:24 PM
LG9, в 30 October 2012 - 01:06 PM, написа:
Супер е, но нещо не мога да определя цвета по снимката - прилича ми на "сусам"

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 03 November 2012 - 04:54 PM
А Кирчо-Японеца е просто ВЕЗДЕСЪЩ- брях това животно има уникален гръден кош!!! Хачи не е такъв - той си е смол-смол-отгледан в апартамент!!!

Като цяло - не мога да се оплача. Животното усети, че не върви в правилната за мен посока, и се коригира. Което му прави чест, защото е БЕЗКРАЙНО УМНО. Пък и на мен прави чест, защото се успокоих и сега не съм истерична СТОПАНКА, а съм просто КАЧЕСТВЕН ВОДАЧ!
Хора, ако очаквате от акитите си да се подчиняват безпрекословно като немската овчарка - далеч сте от истината, но в същото време те са готови да се подчинят на стопанина си, само и единствено поради безумната любов и вярност, които изпитват към него. Възползвайте се от любовта и верността им, за да ги направите послушни. Иначе - но уей.

Повечето от кучетата отгледани на свобода развиват широк гръден кош и мускули, които "апартаментските" кучета няма откъде да придобият. Повечето кучета, отгледани на широк двор, в свободно пространство, даже нямат агресия- ама говорим за други кучета - при акитата това е НЕВЪЗМОЖНО, независимо къде е отгледано. Хайде да направим една групова молба към Сизър Милан и да го помолим да дойде да озапти една акита...щото аз такова куче в неговото предаване не съм видяла досега....и такова куче в неговото "ранчо" няма как да влезе, щот ще изтрепе всички останали животни...Хайде, и да не ги изтрепе, ще ги подчини...

http://www.poslushen.com/team.php
Когато аз заведох Хачи за първи път на тренировка Гретел (или Грета) от този сайт беше едва 3-годишна. Но продължаваше да бъде, и ще си бъде безпрецедентна НЕМСКА ОВЧАРКА, обучена до мозъка на костите!!!

Почасово обучение на куче за представяне на екстериорни изложби – индивидуална тренировка в рамките на 1 астрономически час- това е част от програмата им, по-долният линк изяснява друго нещо.
http://www.poslushen.com/faq.php#et1
И не че ще се хваля, но там ще видите моя Хачи с още клепналото ухо, подлежащ на всякакви манипулации...

И не си мислете, че моят "подпис" е нещо случайно. Специално съм го избрала за форума!

Публикувано: 04 November 2012 - 09:43 AM

Днес към 14,30 на поляната зад Хилтън, ако не завали ще запознаем Ками с Хачи и Лили....Ако някой има път натам и е свободен може да ни се обади да се видим и запознаем.
Поздрави!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева