"или,не го глезете толкова тоз Хачи ,ni poco ni mucho :). Да му слагат в чинията на неговото си място.Той пак ще го оцени подобаващо. Дядовците са трудни за превъзпитание ама ти дръж на твоето. Иначе добре изглежда там на масата."
Благодаря ти, Деси! Наистина продължава да изглежда добре (и надявам се се чувства добре), но когато в къщата са възрастните, с тях не мож се пребори

От друга страна - аз съм необозпокоена, чувствам се тотален леш...и мързелувам... тъй като има кой да ме отмени в отглеждането му.

Ех, сега след месец нещата ще се променят...пак ще почна да тичам, ще отслабна (слава-богу) и ще се притеснявам непрестанно...и няма да има кой да ме отмени, така че ще си почна пак - готвене на куче, чистене на куче, разходка на куче, чешане на куче...лелее детето съвсем го забравих...
Лоши неща се случват тук като цяло. Но да видим докъде ще ни доведе българската простотия!!! Силно се надявам да не се отрази на простичкия народ като мен... Щот иначе мойта средностатистическа класа просто ще изчезне....А пък за къде сте без мен!?!?