Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3341 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 March 2013 - 07:22 PM

Ми аз никъде не видях Тату в ухото, сори, или снимката дето си я публикувала не е читава, или аз съм сляпа... Видях акитата, ама тя може и сибирска лайка да е...въпреки цвета.... Щот някак си ми се струва НЕАДЕКВАТНО да има такъв екземпляр в Богров...извини ме...:dh_188:
Установих, че чая от лайка помага повече за очите от изписания от ветеринарите мехлем. Изписаха го...как да ви кажа... "Ами той ще ни позволи ли да му ОБЪРНЕМ КЛЕПАЧИТЕ?" . Естествено, казах че няма да им позволи- съответно пристъпихме към НАШЕТО ОБРЪЩАНЕ НА КЛЕПАЧИ, ама.... вече на НИКОЙ ВЕТЕРИНАР НЕ ВЯРВАААМ. Ухото (дясното - клепналото) продължава да го дразни, продължава да има гаден секрет, обърсан от нас само с една марля, без да навлизаме в каналите и в подробности!!! ПИСНА МИ ОТ ВЕЗДЕСЪЩИ, писна ми от хора, които претендират, че могат да лекуват кучетата ни...но в същото време гледах един криминален филм, който показа СВЕТА на КУЧКАРИТЕ, и ТОЙ НАПРАВО МЕ ПЛАШИ!!!:dh_188:Явно няма ветеринар, който наистина се интересува от кучето ти и проблемите му. Явно няма и хора, които гледат кучета и ги водят по изложби, само заради самите кучета!!! Стресирана съм! По тази причина няма да търся контакт доста време, за да не стресирам и вас! Надявам се силно вашите любимци да са добре и да ви радват!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3342 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 March 2013 - 08:18 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 27 March 2013 - 05:22 PM, написа:

Ми аз никъде не видях Тату в ухото, сори, или снимката дето си я публикувала не е читава, или аз съм сляпа... Видях акитата, ама тя може и сибирска лайка да е...въпреки цвета.... Щот някак си ми се струва НЕАДЕКВАТНО да има такъв екземпляр в Богров...извини ме...:dh_188:

Лили само цитирам това,което пише на сайта на АРС :ae_085:
Не твърдя нищо все пак Вие сте стопаните на Акити.Но пък и не ми се струва да лъжат,че има тату щом го пишат значи са го видяли...знам ли.
Може би вече кучо не е там.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3343 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2013 - 09:10 PM

Съжалявам, ако с нещо съм те обидила, не съм чела 2-3 страници може би. Не разбирам за какво иде реч. Кучето наистина СТРАШНО МЯЗА на акита, но поне по снимките не виждам татуировка. А и не е ясно явно какво се случва с него, по всяка вероятност не е там, както казваш. Само че, има други стопани на акита, които предлагат кучетата си на улицата, както казах в един предишен пост, и считам ЧЕ ТОВА Е СМРАДЛИВО, ГАДНО и ДОЛНОКАЧЕСТВЕНО!!! Защото тази порода НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДЛАГА ОТ този на онзи и от Онзи на този!!! Тя трябва да се предлага от Качествени развъдници, на стопани, които могат да се справят с нея...
Лично мое мнение, естествено. Аз не бих си пуснала кучето навън, аз, както и преди съм казвала по-скоро бих го умъртвила, отколкото да го оставя да се скита!!! Това не е порода, която да направиш помияр!!!:rc_036:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3344 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2013 - 01:39 PM

Цитат

Тя трябва да се предлага от Качествени развъдници, на стопани, които могат да се справят с нея...

Напълно съм съгласна :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3345 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2013 - 07:51 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 24 March 2013 - 10:16 PM, написа:

В приют Богров има мъжка 6-7 год кафява акита с тату в ухото.
Дали някой би могъл да помогне на момчето?
http://arsofia.com/b...dogs-bg/page/3/

ПС:Сега виждам,че са публикували информацията края на декември.
Може би кучето вече не е там.

Кучето наистина е родословна американска акита, на 8 години е и се казва Акико. Днес се върнах от Испания и прочетох постовете. Разбрах, че собственикът му е починал малко преди Нова Година и навярно оттогава е безпризорно. Бих го прибрал, но имам шест мъжки кучета от едри породи и няма как...

#3346 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2013 - 02:36 PM

Акико е още в Боров, намерен е по сигнал на жена за скитаща акита близо до училището в кв."Младост"4. Не се знае от колко време е скитал, защото не е позволил дори да бъде погален. Акико просто е чакал стопанина си на мястото, където е разхождан най-често. Трябвало е да бъде упоен от Екоравновесие за да бъде хванат. След издирването на развъдника от който произхожда и стопанина му се разбира, че е безпризорен, защото неговия човек е починал........

Акико е още в Богров вече 5-ти месец и както вървят нещата може да си остане там за постоянно...... Изолиран е в отделна клетка, защото се бие с други кучета (като всяка акита) и много, много тъжен.....Върви величествено на повод, явно е обучаван на това, има изградени хигиенни навици.
Акико не е харесван от желаещите поситители за осиновяване - познайте защо? Защото не позволява да бъде погален от никой - никой човек не желае да допусне до себе си.....Не е агресивен към хора, просто не им вярва! А и ние хората явно забравяме, че любовта е нещо специално, тя е магия, но понякога за любовта трябва и да се воюва, трябва и да бъде спечелена. Затова на всички, които са се отказали от него искам да кажа АКИТА Е СПЕЦИАЛНО КУЧЕ, ГОРДО И ЛОЯЛНО СЪЩЕСТВО! ЩЕ ВИ СЕ ДОВЕРИ ТОГАВА КОГАТО ВИ УСЕТИ, ЧЕ СТЕ ГО ЗАСЛУЖИЛИ. ПОРОДАТА АКИТА НЕ Е ЗА ХОРА, КОИТО СЕ ОТКАЗВАТ ТОЛКОВА ЛЕСНО ОТ КАКВОТО И ДА Е.....ТЯ Е ГОРД ВОЙН, КАКТО ЗА ЛИДЕРСТВО КЪМ СЕБЕПОДОБНИ, ТАКА ВОЮВА И ЗА ЛЮБОВТА СИ.....

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3347 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2013 - 06:22 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 29 March 2013 - 01:36 PM, написа:

Акико е още в Боров, намерен е по сигнал на жена за скитаща акита близо до училището в кв."Младост"4. Не се знае от колко време е скитал, защото не е позволил дори да бъде погален. Акико просто е чакал стопанина си на мястото, където е разхождан най-често. Трябвало е да бъде упоен от Екоравновесие за да бъде хванат. След издирването на развъдника от който произхожда и стопанина му се разбира, че е безпризорен, защото неговия човек е починал........

Акико е още в Богров вече 5-ти месец и както вървят нещата може да си остане там за постоянно...... Изолиран е в отделна клетка, защото се бие с други кучета (като всяка акита) и много, много тъжен.....Върви величествено на повод, явно е обучаван на това, има изградени хигиенни навици.
Акико не е харесван от желаещите поситители за осиновяване - познайте защо? Защото не позволява да бъде погален от никой - никой човек не желае да допусне до себе си.....Не е агресивен към хора, просто не им вярва! А и ние хората явно забравяме, че любовта е нещо специално, тя е магия, но понякога за любовта трябва и да се воюва, трябва и да бъде спечелена. Затова на всички, които са се отказали от него искам да кажа АКИТА Е СПЕЦИАЛНО КУЧЕ, ГОРДО И ЛОЯЛНО СЪЩЕСТВО! ЩЕ ВИ СЕ ДОВЕРИ ТОГАВА КОГАТО ВИ УСЕТИ, ЧЕ СТЕ ГО ЗАСЛУЖИЛИ. ПОРОДАТА АКИТА НЕ Е ЗА ХОРА, КОИТО СЕ ОТКАЗВАТ ТОЛКОВА ЛЕСНО ОТ КАКВОТО И ДА Е.....ТЯ Е ГОРД ВОЙН, КАКТО ЗА ЛИДЕРСТВО КЪМ СЕБЕПОДОБНИ, ТАКА ВОЮВА И ЗА ЛЮБОВТА СИ.....
Само да добавя, че Акико не е мое развъждане, а от развъдчика, който е произвел моята Буена, и който съща почина преди 7 години. Стопанинът му го обичаше много, но... СЪДБА. Акико никога не е хапал хора, просто сега сигурно е станал недоверчив. Между другото, родословието му е при мен, а кучето е и шампион на България и Сърбия. Дано някой го осинови...
Прикачен файл AMERIKANSKA AKITA.jpg

#3348 Потребителят е офлайн   XauMaHaTa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2013 - 12:51 PM

Дано някой оцени какъв е Акико по-скоро!

Петя, разбрах, че унгарчето е пристигнало. Кога ще се включат гордите му собственици във форума с повече снимки и инфо.?

#3349 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2013 - 01:45 PM

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 30 March 2013 - 10:51 AM, написа:

Дано някой оцени какъв е Акико по-скоро!

Петя, разбрах, че унгарчето е пристигнало. Кога ще се включат гордите му собственици във форума с повече снимки и инфо.?

Привет!

Нали знаеш повечето се включват в четенето, а не в писането :ab_041: Различните развъдници имат различен начин на работа :ab_041: Надявам се да пишат тук в бъдеще :smile:

lilianas, спомена по-горе за криминален филм, който си гледала за СВЕТА НА КУЧКАРИТЕ - сподели ми го :smile: може и на лични :ab_041: Искам и аз да видя дали ще се изплаша, или ще открия себе си :ab_041: :ab_041: :ab_041: Всъщност отговора го знам - не е нито едното, нито другото....
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3350 Потребителят е офлайн   simona623 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2013 - 11:55 PM

Да не сте гледали "Касъл" 4 сезон, 13 епизод? http://www.imdb.com/title/tt2122569/ Съжалявам за спама, но не се сдържах.:smile:
User's Signature

Качена снимка

#3351 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2013 - 11:40 AM

Показване на мнениетоsimona623, в 30 March 2013 - 09:55 PM, написа:

Да не сте гледали "Касъл" 4 сезон, 13 епизод? http://www.imdb.com/title/tt2122569/ Съжалявам за спама, но не се сдържах.:smile:

Благодаря за предложението :smile: след малко ще си го изтегля :smile:

Попаднах на едно клипче на бащата на Imari ( Мара -циганчето) и съм удивена от визуалната им прилика с баща си като цвят, маска, излъчване. Само и липсва достолепното мъжкарско излъчване :ab_041: :ab_041: :ab_041: но го компенсира с непукизъм, пакостливост и общителност, която е рядко срещана при акитите. Еххх....тази Мара :hb_027: :hb_027: :hb_027: още не мога да повярвам, че дъщерята на едно от най-добрите акити в света е в къщата ми :hb_027:

http://www.youtube.c...h?v=Krx15IospUU

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3352 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2013 - 01:22 AM

Едно голямо,послушно момче,което е било осиновено.

User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3353 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2013 - 09:52 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 31 March 2013 - 11:22 PM, написа:

Едно голямо,послушно момче,което е било осиновено.

Страхотен е!!! Мноооого величествени кучета са :wub:

Погледнах му краищата на ушите, които са леко заоблени. Късното лято имах проблеми с нахапване на ушите от мухи на акитите ми, които живеят навън. Нищо не помагаше като обезпаразитяване от тези нахални същества. Интересното е, че двете ми хъскита нямаха този проблем - хапеха само акитите. Имате ли някаква предложения как да ги предпазя?
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3354 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2013 - 12:49 PM

Чудно ми е как такова куче може да бъде рескю.. Много е красив, прекрасен!:re_037:
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#3355 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 April 2013 - 06:41 PM

Моя още от сега са го емнали някакви дребни мушици.Клати си главата,ужас няма оправия.Мажа го с Ектолуцил:действа срещу мухи,комари,въшки,ларви и др. акари.Акитата я нахапват вътре в ухото,а немската ми овчарка отвън.Върви ги разбери!

#3356 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2013 - 10:11 PM

Показване на мнениетоstronger69, в 01 April 2013 - 04:41 PM, написа:

Моя още от сега са го емнали някакви дребни мушици.Клати си главата,ужас няма оправия.Мажа го с Ектолуцил:действа срещу мухи,комари,въшки,ларви и др. акари.Акитата я нахапват вътре в ухото,а немската ми овчарка отвън.Върви ги разбери!

Благодаря ти, не съм го пробвала :smile: Не е ли рано още за тези гадинки?!?! Ектолуцил го използват предимно при ушна краста, не знам доколко ще изгони мухите....

Ето малко снимки от днешната ни първа изложба на Мара, Ками и Хачи :wub

Прикачена снимкаПрикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3357 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2013 - 11:47 PM

Мдаа, моят продължава да си "клати ушите", тоест тръска се яко. Водила съм го на 2-ма лекари. Лекувала съм го и с изписани медикаменти, и със забъркани - ефектът е НУЛЕВ!!!
Между другото - Петя, много се радвам, че пишеш. Как е Норта, какво стана??? Щом пишеш, или си обнадеждена, или просто намираш утеха в това да пишеш... И ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ С ПЪРВАТА ТИ ИЗЛОЖБА!!! КУЧЕТАТА ИЗГЛЕЖДАТ ПРЕВЪЗХОДНО!!! НО ТЕ СА СИ МИ СЛАБОСТ, ОСОБЕНО КАМИ!!!
В интерес на истината май беше "От местопрестъплението: Ню Йорк" сериала, но не помня коя точно серия. Сигурно от по-раншните, че май го гледах в късните часове... Със сигурност НЕ Е КАСЪЛ!!! И както ти самата споменаваш, може би не е необходимо да го гледаш, имала си допир с тези среди...нямаш нужда от онагледяване, за разлика от нас! :ab_041:
Хачи е добре, в момента не се скубе неистово, но не иска да се разхожда когато вали...не понася дъжда... другата седмица ще му давам хапчетата за вътрешно обезпаразитяване, но с какво се сблъсках за първи път:
През януари, след операцията и антибиотиците, естествено ни закъсня годишната ваксина и вътрешното обезпаразитяване. По принцип за тези инжекции си го водя при Боби Велев - неговия доктор. Този път физически не можех да присъствам, и в един момент се сещам, след 2-дневно разстройство, че това животно има нужда от вътрешно обезпаразитяване ОТНОВО. :ab_041: Брех, старост-нерадост. И реших да погледна в паспорта, за да видя колко съм закъсняла... Ми, не съм закъсняла извобще, другата седмица ще да е, НО.... На предишната ваксина, всичко което му е сложил докторът му го има на стикера - КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД: НЕ САМО ИМЕТО НА ЛЕКАРСТВОТО, има надпис за какви болести се прилага!!! И това лекарство му се слага за първи път! През януари, естествено, не сега!!! Но СЕ ВПЕЧАТЛИХ!!! ДОРИ ЗА НЕЗНАЮЩИТЕ И ПРОСТИТЕ КАТО МЕН, ИМА ИНФОРМАЦИЯ!!!
БЛАГОДАРЯ НА ТАКИВА ДОКТОРИ БЕЗМЕРНО!!! А ако някой успее да ме насочи към кучешки доктор, специалист по ушите, ще съм му благодарна!!! Досега нищо не даде резултат!!! Продължаваме да имаме черно-кафяв секрет, НЕ ОБИЛЕН, но достатъчен, и то специално от дясното (клепналото) ухо!
User's Signature

Качена снимка

#3358 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 April 2013 - 12:07 AM

Лили,не спирай да търсиш разрешение на проблема.От наблюдения само тук във форума бих те посъветвала да отидеш в клиника в която се занимават ежедневно с бездомни животни ,тъй като това е чест проблем при тях.Например в "Добро хрумване". На моите кучета в такава ситуация са им слагали инжекции.Трудно ми е по 4/5 пъти на ден да чистя усърдно ушите на четири кучета и инжекциите са ми били по-удобни.
При най-младото ми куче даже това беше причина да не може да вдигне едното ухо.
Успех
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3359 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2013 - 02:29 PM

Здравейте,

Лили, не пиша за Норта, защото не е порода акита, пък и да не досаждам :smile: Както преди време споменах в пост до BAYO Норта е с много тежка анемия. Лекуващия и лекар ме изпрати при негов колега д-р Кирилов от "Добро хрумване", за повторна диагноза. Неговата беше левкимия! Причините за това състояние са все още неизвестни - такава тежка анемия се причинява от отравяне с токсични вещества и минерали, кръвозагуба, бактериална инфекция предизвикана от кърлежи и нещо, което не знаех до този момент консумацията на лук и чесън може да предизвика също апластична анемия. Апластичната анемия е болестно състояние в резултат на което костният мозък не произвежда червени кръвни телца. На Норта и се направи кръвопреливане, като кръводарител стана немската овчарка Чавдар, която е изоставена и се отглежда в клиниката. Не знам дали знаете, но при кучетата има около 14 кръвни групи и кръвопреливането е много рисковано. Повторните изследвания на всички вътрешни органи според лекарите от "Добро хрумване" не дават основание да се мисли за левкимия. Въпреки всичко личният лекар на Норта д-р Румен Стоянов продължава да поддържа неговата си диагноза с предложение да бъде приспана. Много е гадно, защото тя е много специално куче за цялото семейство. На мен се падна тежката задача да подготвя децата /които отдавна не са деца/ за най-лошото....
Реших , обаче да продължа лечението и с хранителни добавки и витамини, които и слагам инжекционно. Напоследък е доста по-активна, има апетит започна да си възвръща килограмите, което ми дава някаква надежда.

Как ли е Кили на BAYO?

Относно ушите на Хачи е добре да се установи каква е причината за този секрет. Вземете му секрет за изследване иначе се работи на "сляпо".

Благодаря за поздравленията от изложбата :smile: Участвахме с 4 кучета две от които бяха в клас подрастващи. Естествено не се се справихме блестящо - кучетата са ни още много млади, пък и характера име е един.... :ab_041: Бъркането в устата и пипането на тестисите от съдията беше фатално за тяхното послушание и заставане в стойка :ab_041: :ab_041: :ab_041: Ками и Хачи са кучета, които се гледат в домашна среда в контакт с други кучета за да са социализирани, въпреки всичко са много недоверчиви към непознати. Определено има какво да се желае и тепърва има още какво да се учи. Нищо не става от раз - за всичко си има време и място. Политиката но моят развъдник е да има кучета и за българският пазар, както имаме кучета, които са и с чиста японска кръв, но са още малки за представяне :smile: Тепърва ще се прави и нов внос, докато не се постигне това качество, което искам :smile: Имам наблюдения върху работата на много развъдни навън - знам за какво става въпрос :smile:
Скоро случайно върнах темата по-назад във времето и установих, че за изминалите две години /които са нищо време/ за развъдна дейност за породата акита е направена една голяма стъпка напред, за което и аз имам не малка заслуга, колкото и нескромно да звучи :ab_041:
И само да добавя - на изложбата участваха две големи акити от Русия и Rammar от Хачимантай, които е много красива акита :wub: Наистина е добре такъв развъдник като Хачимантай да е на територията на БГ, защото колкото и голяма да е летвата, която те са поставили в развъждането на акити е добре да се знае, че качеството има и своята цена :smile:

Поздрави :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3360 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2013 - 09:07 PM

Привет Качена снимка Чета ви редовно, въпреки че не пиша често. Петя, много се радвам за твоите кучета. Изключително красиви са и повярвай ми, ако си бях в България, със сигурност на 100% щях да си взема от теб куче, за да е другарче на Кили, защото според мен, той е самотен от към животински мигове. Не се среща с други животни, брат ми го разхожда, макар и не редовно, но пък двора е голям и всеки ден се разхожда в него с часове (понякога и цял ден).
За Кили знам само това, което майка ми ми споменава понякога, докато си пишем във Фейсбук. Това е от днеска:

Цитат

Kilito e dobre,lapka si igra e si,,,e sega ne moga da go puskam zaradi remonta ama si se kroti v ku6tata! Pie si antibiotika, sled 2 sedmici kato mu svur6i ima o6te 2 injekcii i pak isledvaniq

User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема