Здравейте!
Както казва Петето: Щом трябва да чака, ще чака...до последно!
И моят Хачи така: Винаги чака ДО ПОСЛЕДНО!!! За манджа, за игра...и за да не те притесни!!!
Честно казано (освен немската овчарка) не познавам друга порода, която да не притеснява стопанина си, освен когато е в належаща нужда!!! Няма равен просто!

Ухапването вече ми минава. Честно казано, на момента ПОБЕСНЯХ от болка и го ударих!!! Но той сам се смачка - показа си вината, въпреки първоначалното ръмжене. До края на деня търсеше как да ми се извини, защото знаеше че сам е виновен!
Този път абсЕлютно НЯМАХ ВИНА ЗА НИЩО!!!
Снощи имахме случайна среща с "брат" му. Кучетата ни като визия са КОРЕННО РАЗЛИЧНИ. Направо да не повярва човек, че са от едни родители...а пък и кой знае, може и да не са...

Но като поведение...пусто да опустее: идентични - не понасят животни...недоверчиви...страховити...аве....едно към едно...ама почти. Стопанката на Хачи2 го води на нагръдник...и се справя перфектно! Тоест - с укротяването и командите. Той има повече свобода, защото през цялото лято е в провинцията, пуснат на свобода в двор, без ограничения от каишки, намордници и водачи...Но характерът му си остава същия...Та така...щом ще ловувам...ще ловувам...щом ще защитавам...ще защитавам....щом ще хапя....ХАПЯ като за последно само непознати! Познатите остават в запас за да дават манджата...и да ме обичат...

Не са ни минали очите все още, тъй като сигурно не съумяваме да слагаме мехлема както трябва, хем го слагаме с намордник... Щот иначе ХАПЕМ...Ушите също не са ни минали на 100%, защото с марля обирам сега един секрет, дето ме плаши. Иначе не се тръскаме и нямаме притеснения като преди месец... Абе, куче да съм в нашта къща, да ви кажа честно... И аз така искам - да ме разходят сутрин, да си поиграят с мен, да ме нахранят, да се наспя, после пак да ме разходят, да ме нахранят, да ме изкъпят....Абе, куче да си у наште къщи....

А пропо...МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА АМЕРИКАНЧЕТАТА...Не виждам обаче korbac да реагира... което е притеснително...сигурно е спрял акаунта си тука...