MartinaV, в 13 March 2013 - 02:05 PM, написа:
Лили, каква е това възпаление при Хачи на очето? И преди му се е случвало, така ли?
Нашето кюфте вече почти се възстанови - тези дни махаме конците :) Яде като за световно! Леееекичко ми захапа един пръст докато си играехме, о му го простих. Започва да се опитва да хапе повечко, но ще поработим и с това :) Мен ме слуша като войниче, но е разбрал че при майка ми и баща ми му минават всичките номерца и на тях им се качва на главата. Знае, че ще получи лакомство (в неговия случай риба
Иначе все повече и повече хора ме срещат по улиците и му се възхищават. Питат ме какво е това куче, от къде идва. Акитите наистина правят впечатление
Мартина, страшно се радвам че вашия Хачи вече е в добро здравословно състояние. Щом яде - нямате грижа!!! А пък за играта - хич не се притистискай, ша хапе, ша яде,ша цалива...туйто..
Мда, на наш Хачи не за пръв път му се случва възпалението на очите. И друг път е било. Но нашия лекар каза така: вариш чай от лайка и го втриваш и капеш (по възможност). Така му мина първия път.
По отношение на ушото обаче не съм спокойна и не съм адекватна. Защото ходихме на няколко доктора, кучето НЯМА секрет в ушите, присъщ на голямата му порода. В момента не се чеше, не тръска глава постоянно (както беше преди 2 седмици), НО ми казаха че това може да е АЛЕРГИЯ, питаха ме сменял ли е храната. Казах - НЕ. Защото ние сме на една и съща храна от 6-7 месеца...ОБАЧЕ!!! ОБАЧЕ!!! Я смесвам с пилешки дробчета, купени от Кауфланд. А там не знам какво има...Аве, кво да ви кажа, животното си ми е страхотно, обаче има минимални проблеми във много отношения и генерален проблем в агресията. И кой каквото и да разправя - НЕ Е ДО ВЪЗПИТАНИЕ!!!! Тоест, пак ме ухапа и вината си беше негова, не моя...Тези кучета са си генерален проблем при отглеждане в апартамент, град и ограничена среда. Това е.

Вход

Горе
Цитиране +