akitaface2, в 08 April 2013 - 11:15 AM, написа:
Петя много си зле кви са тия тъпи обеснения зле си повярвай
Не, ти си зле. Намери си друга тема, където да пробутваш плоските си опити за заяждане. Темата е "АКИТА", а не списание "Блясък". Съжалявам, че се меся, но аз съм от хората, които са нови за акитата и искам наистина да чета за тях, не интриги.
Петя, изобщо не се впечатлявай от инфантилното поведение в последните няколко страници (сигурна съм, че не си

)
Страхотни кучета, наистина! А тези тигрови акити са ми изпили мозъка - толкова красиви! :) Влюбена съм в Имари

Истинска кукла, прекрасна е!!!
Нашето Хаче е станал огромен

32 кг е вече, а го взех като беше още плюшено мече... кога мина времето, скоро става на 1 година
Но това куче с ръка на сърцето мога да кажа, че вече ми е семейство. Обичта му и предаността му се чете в очите. Толкова е премерен в поведението си - уважава пространството ми и не се натрапва (макар, че винаги съм готова да го лигавя

), но стане ли дума за храна (да нямаш късмета само това да е риба) нещата стават други

Не е агресивен, но е ПРЕКАЛЕНО ентусиазиран и редовно се удря някъде докато подскача по купата.

Моят приятел го учи първо да дава едната лапа и после другата (понеже като даде едната знае, че следва лакомство и спира да изпълнява) и на Хачко явно му писна да го правят на маймуна за парченце месце и вече като му искаме лапа се изправя като кенгуру и дава и двете лапи
И както Лили каза - няма такова виновно поведение като гузна акита

Скарам ли му се е като тъжно бебе, което не смее да гъкне без позволение
Лили, много се надявам на твоето Хаченце да му излекуват ушенцето - доста неприятно за куче. :(
Един въпрос отново :) Баща ми беше срещнал една съседка в квартала и тя каза, че на нейния Хачико тя му дава да яде след разходка, а аз правя обратното. Вие как храните вашите кучета? Преди или след разходка? Също така беше казала на баща ми, че не трябвало да ядат риба

Вярно ли е? Моят господин не мога да го лиша от риба и да ви кажа не искам :( Види ли, че правя сандвичи със сьомга (а аз друга риба не обичам) знае, че ще има и за него и е просто толкова сладък докато дъвче, че е грехота да му го отнема...

Предполагам и вашите диванена обичат да похапват риба?
Иначе откъм здравословна гледна точка точно си виках, че вече е пушка и преди 3-4 дни му излезе някво като... топче? Усеща се между последните му ребра. Не е много голямо (колкото... 2-3 бадема?!), не расте май и не го боли като го пипам, но ще се ходи при чичо доктор. Притеснява ме, че на приятеля ми му казали, че това образувание може да е лимфом?! :?