Акита
Публикувано: 26 April 2013 - 11:00 PM
В простичък превод за тези, които не познават руския език: "Хората винаги са били и винаги ще бъдат глупави жертви на лъжите и заблуждението в политиката, докато не разберат че всички нравствени, религиозни, политически и социални фрази, заявления и обещания разискват интересите на тези или другите класи."
И още: "Не так опасно поражение, как опасна боязнь признать свое поражение". - Пак на Ленин. Тоест - Поражението не е толкова опасно, колкото е опасен страха да признаеш поражението си.
Мда...Ленин е бил тотален демагог още преди Хитлер, който е бил 3-пъти по-голям демагог от него. А по отношение на "демагогия" - гугълствайте...ако не знаете какво имам предвид. Но те са хората, водили велики нации с идеи, които в момента даже си нямаме...Хора, признайте колко от вас имат някакви цели и идеи... АЗ лично си признавам, че просто оцелявам...и това е моята ТЪПА цел в живота.
Ето един линк от който да разберете какво точно имам предвид...не се смейте много, защото всичко написано там е просто СТРАШНО...нито политици, нито парламент, нито някаква измислена демокрация ще ни оправи...
http://absurdi.com/o...187_27.jpg.html

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 30 April 2013 - 04:05 PM

Аз нямам какво да кажа :( Страшно тъжно е е да обичаш животно и да изпитваш таква трудност да го отглеждаш :( Прави ми впечатление, че и другите акитковци, които срещам квартално са по-агресивни. Само ние сме кекчовци

Иначе, Хачко се запозна с една друга акита в парка до Арена Армеец

Публикувано: 30 April 2013 - 10:29 PM
MartinaV, в 30 April 2013 - 04:05 PM, написа:

Аз нямам какво да кажа :( Страшно тъжно е е да обичаш животно и да изпитваш таква трудност да го отглеждаш :( Прави ми впечатление, че и другите акитковци, които срещам квартално са по-агресивни. Само ние сме кекчовци

Иначе, Хачко се запозна с една друга акита в парка до Арена Армеец

Аз и Петя нямахме достъп до форума също. През тази седмица се направи дисплазия на Кирей а Казуми роди...........
Публикувано: 01 May 2013 - 01:45 PM
Публикувано: 01 May 2013 - 03:13 PM
Цитат
Как така положителни?
Публикувано: 01 May 2013 - 04:50 PM

Публикувано: 01 May 2013 - 07:07 PM
В интерес на истината останах изненадана ,че Кирей е бащата.Възхищавам се на Петя за упоритостта ,с която следва мечтите си и винаги съм оставала с впечатлението,че държи много на здравето и изследванията за генетични болести.Учудва ме ,че първо е заплодила на Кирей ,а след това е направила изследване за дисплазия.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 01 May 2013 - 10:10 PM
Emo24, в 01 May 2013 - 01:45 PM, написа:
Всъщност не знам какви са точно пък и колко точно са
Публикувано: 01 May 2013 - 10:22 PM
Emo24, в 01 May 2013 - 08:10 PM, написа:
Emo24, в 01 May 2013 - 01:45 PM, написа:
Всъщност не знам какви са точно пък и колко точно са
Поне акити ли са?

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 01 May 2013 - 10:47 PM

Публикувано: 01 May 2013 - 11:07 PM
Поздрави

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 02 May 2013 - 07:36 AM
Тази пролет явно ще е фурор откъм кучила.
Има и още едно кучило акити, родени на 29.04.2013 в Поморие.
Майката е Ch Anaka (импорт Македония)
Бащата е Ch BG./победител в клас Waka Inu в Япония Kankuhomare Go Senshuu Takashihamasou (импорт Япония)
3 момчета и 3 момичета - всичките рижи.
Надявам се собственика да се похвали сам в най-скоро време, след като форума благоволи да проработи!

И да даде повече информация за кученцата и разбира се много снимки на малки лапи.