MartinaV, в 07 May 2013 - 10:20 AM, написа:
И тук да честитя на Петя прекрасните бебета :) да са ти живи и здрави! Наистина много сладки
Лили, аз не знам защо бях останала с впечатлението, че живеете в Младост, но се оказа, че твоят Хачко го познавам от няколко месеца

Вчера даже се запознаха с моят Хачи. Прекрасен акит

Нашите (които също са го засичали квартално) са влюбени в него

Толкова величествено стои :D И като пристъпя до стопанина му се кара, сладур!

Мда, и аз случайно разбрах за вашата среща, но преди това ти бях писала къде се разхождаме по принцип, но това няма значение!!! Както казах в предишния постинг - някой трябва да изчисти форума от простотии, за да се вижда най-същественото!
Много се радвам че в нашия регион вече има 3 Хачита. Все яки мъжкари!

Ще те запозная и със стопаните на нашия "брат", а защо го пиша в кавички, ти сама ще прецениш впоследствие.
А нашият не се "кара"...

Той ЗАЩИТАВА! Това е най-страхливото говедо, което познавам!!! Колкото е красив и величествен, толкова е страхлив!!! Пази си дупето отвсякъде, и все още не сме го научили да не лае при среща... Много е досаден!!!

Ама пък разбира от приказка - един път. Онази сутрин аз си доспивам, той пристига и почва с лапа да ме чеше... Аз нямам идея за какво става на въпрос. И питам: Какво, маме, навън ли ти се ходи, или си гладен? - Той маха опашка. И аз: " Ако ти се ходи навън дай лапа". Той маха опашка. Аз: "Ако си гладен, дай лапа" и той плясна лапата на леглото и маха опашка..... Станах, направих му ядене, изблиза паницата до огледало... Е НЯМА ТАКЪВ ПРИМАТ ПРОСТО!!!

А като иска да отиде вън, просто те води на вратата и маха опашка, ей тая завъртяната, красивата...
Не знам как сте с косопада, но аз използвах празниците за да го изчеша много здраво на село. Сега пак се ръси, но не е това, което беше преди 2 седмици!
Днес ще го изкъпем отново, за да махнем прахта, щото 5 дни на село си е направо ужас...лежим в КАЛТА, цяла поляна, цял двор в трева, той търси калта, говедото му с говедо...и се пльосва най-величествено в нея...
Някой да сподели относно честотата на къпане...за Хачи2- брат му на нашия знам че го къпят всеки месец...но не ми се струва адекватно...