Петя Кръстева, в 07 May 2013 - 09:13 PM, написа:
Петя Кръстева, в 07 May 2013 - 09:13 PM, написа:
 MartinaV, в 07 May 2013 - 02:45 PM, написа:
MartinaV, в 07 May 2013 - 02:45 PM, написа:

Доста безотговорно според мен, но хора различни. Той даже е млад акит
  Доста безотговорно според мен, но хора различни. Той даже е млад акит  
Чакай, ама той изхвърлен ли е?!?!?!?!?
 Къде са го изхвърлили? Как може?!?!? Той няма година и полувина
  Къде са го изхвърлили? Как може?!?!? Той няма година и полувина  

Това е безобразие
 Това е безобразие  Гледах му зъбите,не е от даването на лекарства, има проблеми със захапката и някакво възпаление на венците придружено с голяма болка. Зъбите бяха много жълти, деформирани и се клатеха...Мисля, че е генетично заболяване. Ако е на улицата няма да оцелее - не може да се храни нормално........
  Гледах му зъбите,не е от даването на лекарства, има проблеми със захапката и някакво възпаление на венците придружено с голяма болка. Зъбите бяха много жълти, деформирани и се клатеха...Мисля, че е генетично заболяване. Ако е на улицата няма да оцелее - не може да се храни нормално........  Да го изхвърлят заради едни зъби - нямам думи! Не може ли да му намерим стопани? Толкова хора си мечтаят за акита ину...Мартина пиши къде се подвизава.  Имах телефона на някаква момче, което уж се грижи за кучето, но го изтрих от телефона си. Звъня ми да ме пита каква да прави със зъбите му. Уфффф гадна работа - чувствам се виновна. Трябваше да разговарям с тях, но ми се сториха някакви мутри и предпочетох да прекратя контакта.
  Да го изхвърлят заради едни зъби - нямам думи! Не може ли да му намерим стопани? Толкова хора си мечтаят за акита ину...Мартина пиши къде се подвизава.  Имах телефона на някаква момче, което уж се грижи за кучето, но го изтрих от телефона си. Звъня ми да ме пита каква да прави със зъбите му. Уфффф гадна работа - чувствам се виновна. Трябваше да разговарям с тях, но ми се сториха някакви мутри и предпочетох да прекратя контакта.Ами той не е изхвърлен точно, защото стопанина е от шефовете на Арената и е наредил да се грижат за него. Хранят го редовно, наиситна. Брат ми тренира в тази зала и ми потвърди същото. Даже го разхождат всеки ден. И аз не одобрявам, но какво да се прави...

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Вчера даже се запознаха с моят Хачи. Прекрасен акит
 Вчера даже се запознаха с моят Хачи. Прекрасен акит