Наистина ще опитам! Благодаря за сайта и поканата!

Това е като при гражданството, извинете... Не може един да се жени за друг, и да получава неговото гражданство, а кучетата, внесени отвън с родословие да не могат да получат регистрация... Въпросът опира до скапаното ЕКСПОРТНО родословие. Извинете, но ЕКСПОРТ значи ИЗНОС, а аз не изнасям кучето си, а го внасям! ЕКСПОРТНО ЗА ТЯХ - ПРОСТИЧКО РОДОСЛОВИЕ ЗА НАС - така ли??? Чиповете се слагат точно по тази причина!!! Не само за да има проследимосто от Ветеринарите у нас, а за да има проследимост ИЗЦЯЛО!!! Давам му дом, неподходящи стопани, храна, всякакви форми на лечение в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ПЛАЩАМ МУ ДАНЪК, РЕГИСТРИРАМ ГО В ОБЩИНАТА, и ми казват в последствие, че моето куче не било Българин, а било Сърбин, щот оттам съм го внесла. ВЗЕМЕТЕ СИ ПРОМЕНЕТЕ ЧАСТИЧНО ПРАВИЛАТА, ОТИ, ЩОТО, ПОНЕЖЕ не ви ОДЯТ и не ОДЯТ на общото законодателство!!!!

Упс, забравих да поздравя "Българските акити" от състезанието филмирано по-горе. Браво, да са живи и здрави и все така да носят успехи на "България"! Между другото - въпреки страховития ми сарказъм кучетата са страхотни! Много ми харесват, но те все пак са си японска жилка, не сръбска...