Hikaro Zuki, в 13 February 2014 - 11:16 AM, написа:
:
Петя Кръстева, в 12 February 2014 - 11:01 PM, написа:
Изчерпи се - т.е. "изпразни" се от съдържание още преди да си почнала
Къде ти отиде хобито

Смешна и жалка история......
Информативно за цените на моите кучета нещо си се объркала - има си клиенти може да ги питаш!
Имам въпрос - Развъдният правилник допуска ли търговия с не родословни животни от членове на клуба?
България е много малка страна - нищо не остава скрито....да не се окаже, че и в момента сте търгаши....
да много от клиентите ти са ми казвали на каква цена ги продаваш така че аз празни приказки не си измислям! за това ти го писах!

така че споко това не е важно то си е за ваша сметка!
За кои бебета говориш? Бебетата от Акихира са със сръбски родословия и не са към развъдника! След като един турчин излъга Маги и не ги купи, /знам, че си в течение/ аз и помогнах

Всички се продадоха в рамките на дни

Това са фактите!!!
Относно моите бебета - аз ли знам на каква цена съм ги продавала или ТИ ?!?!? Бебетата на Кирей и Казуми са продадени на цена 800 евро с разумен и символичен коментар на цената според човека! Тази цена е съвсем нормална и реална за тази връзка!
И на мен клиенти са ми казвали, че една част от бебетата ти са били без опашки /изядени от плъхове/, но..... това грам не ме интересува!!!
Продадох бебета в София, Хасково, Варна, Пловдив, Патра /Гърция/.....Всички клиенти са много хубави хора, които за мен е чест да имат мое куче! Всички са ми приятели и се чуваме редовно - щастливи са!
И 5 кучила да имах и 5-те щях да ги продам! Хората ме търсят, имам капарирано бебе от Америка от преди 6 месеца на цена 1800евро, но от предстоящата връзка на Ками и Хару
Цените аз ги поставям и са много добре балансирани. Знам какво правя

Занимавам се с търговия цял живот "мойто момиче", докато ти не съм сигурна дали имаш и един ден трудов стаж, като гледам ползваш само заучени фрази, които дори не ги осмисляш и не отговараш на условията им!
И да вметна, че за първи път си позволявам да говоря за цени на моите кчета тук! Явно това е много важно за вас - ето ви информация от източника
И пак питам какво става с хобито ти?!?!?! Като гледам само за цени говориш -
ОТВРАТ
Поздрави!