Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4521 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 June 2015 - 12:55 PM

Преди малко прочетох, че имало форум за самоубийци.
Ако веднъж влезеш във форум за самоубийци, трудно можеш да излезеш жив :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Та ми хрумна следното, което вече е подписа ми :ab_041:

"Ако влезнеш във форум за кучета, няма начин да не се научиш да хапеш" :smile:
Петя Кръстева

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4522 Потребителят е офлайн   mik Икона

• Breeding for Quality,NOT Quantity
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2015 - 01:38 PM

Защото тук на такива "отракани" и самозабравили се самозванци събота и неделя никой не би им направил на кучето каквото и да било изследване .
Виж ако имам нужда от каквато и да било помощ съм в състояние да свикам екип в събота вечер и да се извърши успешно секцио като на него присъстват всички нужни специалисти : акушер , анестезиолог и поне 3-4 студента да подсушават и масажират кученцата .

Ние тук доматите щото ги ядем с колците та за това така се получава .... нещо не сме от елита на кучкарлъка и за това клиниките за нас работят само в почивни дни , а за останалите през седмицата :af_089:

#4523 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2015 - 01:54 PM

Показване на мнениетоmik, в 19 June 2015 - 11:38 AM, написа:

Защото тук на такива "отракани" и самозабравили се самозванци събота и неделя никой не би им направил на кучето каквото и да било изследване .
Виж ако имам нужда от каквато и да било помощ съм в състояние да свикам екип в събота вечер и да се извърши успешно секцио като на него присъстват всички нужни специалисти : акушер , анестезиолог и поне 3-4 студента да подсушават и масажират кученцата .

Ние тук доматите щото ги ядем с колците та за това така се получава .... нещо не сме от елита на кучкарлъка и за това клиниките за нас работят само в почивни дни , а за останалите през седмицата :af_089:

Ха, така....продължавате да се излагате, е няма как да ви върви работата, то кучкарлък се прави и с интелект !!!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4524 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 19 June 2015 - 02:26 PM

Явно г-жа Кръстева доста се е засегнала от всичко написано от мен ... след като на едно мое съобщение тя публикува по 3-4 след това ... е, какво да кажа... явно твърде много истина има в написаното след като реакцията е такава .
В тази тема не влиза и не пише никой друг просто защото както и преди писах с радио Ереван в спор не може да влезе.
Успех във всяко едно отношение пожелавам ........ за сега виждам само такъв с преписването на материали .

#4525 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2015 - 07:52 AM

Показване на мнениетоmik, в 19 June 2015 - 12:26 PM, написа:

Явно г-жа Кръстева доста се е засегнала от всичко написано от мен ... след като на едно мое съобщение тя публикува по 3-4 след това ... е, какво да кажа... явно твърде много истина има в написаното след като реакцията е такава .
В тази тема не влиза и не пише никой друг просто защото както и преди писах с радио Ереван в спор не може да влезе.
Успех във всяко едно отношение пожелавам ........ за сега виждам само такъв с преписването на материали .

Пфф......отврат!!! Друго няма ли какво да напишете ?!?! Спрете да се излагате!!!
Въобще не е важно хора като вас какво виждат, "няма как да не се види видимото
:smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4526 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2015 - 07:52 AM

Пожелавам ви едни хубав, слънчев ден с едно мое дете Джиро :wub: който скоро ще стане на годинка :dog:

"Кучето, което лае срещу луната е напълно сигурно, че луната го чува..."
Valeriu Butulescu

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4527 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2015 - 12:30 AM

Малко снимки от днес :smile:

Да ви представя моите уникални тигри :wub: 3 момчета и 3 момичета :wub: http://www.akitapedi...ls.php?id=76626
http://www.akitapedi...ls.php?id=73529

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4528 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2015 - 12:37 AM

А това също са снимки от днес на Дайхиме - Испания. Тя е от предното кучило на Имари :wub: Тази линия тигрови акити е една от най-добрите през последните 10 години. И в момента едни от най-големите селекционери я развъждат.
http://www.akitapedi...ls.php?id=80305

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4529 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2015 - 09:55 AM

Здравейте,
не че се чувствам засегната от коментарите на "старите кучета ", но нека все пак говорим с факти!!!

Ето това е кучилото на един от най-добрите селекционери на акита Silvia Exposito, която много харесвам. https://www.facebook...e=3&pnref=story

Ето и моето кучило - разгледайте родословията и снимките на бебетата
https://www.facebook...e=3&pnref=story

Как не ви е срам въобще да ми говорите за глупости и се заяждате без да ме познавате?!?!?! Тази жена е наследила развъдната дейност от баща си, аз развъждам в БГ от 2012 година.
То затова в БГ нищо не върви, защото сме като вица с казана, ако един се опита да излезе, то 100 го дърпат надолу. Пък и един ми говореше за линии......ужас!!!

Майната ви, без извинение!!!

"Ако не ти харесва това, което получаваш, промени това, което даваш"
~ Дон Хуан, Пътят на воина
Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4530 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 21 June 2015 - 01:18 PM

Опааа....не си изпускай така нервите... нещо много те засягат критиките и вместо да видим ние тук простосмъртните успехите ти , ние виждаме само снимки и псувни !
Определено нивото ти е доста ниско и не знам дали има нормален човек който би желал комуникация с "развъдчик" който открито си псува .
Успех ти желая !

#4531 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 June 2015 - 10:57 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 21 June 2015 - 09:55 AM, написа:

Здравейте,
не че се чувствам засегната от коментарите на "старите кучета ", но нека все пак говорим с факти!!! .......

Как не ви е срам въобще да ми говорите за глупости и се заяждате без да ме познавате?!?!?! Тази жена е наследила развъдната дейност от баща си, аз развъждам в БГ от 2012 година.
То затова в БГ нищо не върви, защото сме като вица с казана, ако един се опита да излезе, то 100 го дърпат надолу. Пък и един ми говореше за линии......ужас!!!

Майната ви, без извинение!!!

Гаси му и логиката!
Кои са фактите?!
Аз не развъждам, но съм от старите кучета, които явно имаме по-различна представа от що е то форум, мнение, заключение, а още повече и развъдчик и намирам за много сходно мнението на mik с моето. Споделям го напълно и искам да добавя, че развъдчик, който е отдаден на породата и развитието й, се простира до прочетено, видяно и далеч не свършва с "на мен ми харесва тази линия". Важно е какво в световен мащаб е мнението, а не на някой си, още повече прохождащ. Има развъдчици с опит десетилетия назад, които много интересно защо, не си позволяват окачествяване и коментар на което и да било куче, което тук очевадно е нещо нормално от 2012 насам. Не знам ПР ли е, радост от откритото ли е, но определено е доста тягостно и еднообразно за всеки влязал в темата. До там ли се простира развъждането, ... на открий и постни?! Така ли би подходил един уважаващ себе си развъдчик?! ....
Ох! Усещам как и аз започвам монологично :) ...

А ругатнята за финал дори не знам как да коментирам ...
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#4532 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 21 June 2015 - 11:30 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 01 June 2015 - 11:39 AM, написа:

Знаете ли, че
в Япония нямат ограничение за възрастова граница при допускането на кучетата в разплод. Т.е., ако при нас е навършени 15, в някои страни 18 месеца, то в Япония може куче да бъде заплодено при първото разгонване. Дори повечето селекционери предпочитали ражданията да започнат в по-ранна възраст.

И това го намираш за много нормално ли ?!?

Ако съдя по начина на цитата ти на теб самата определено този вариант ти допада ! Първо разгонване и опппп ... айде почват се японо - ганьовските кръвни линии съществуващи само по на'ще ширини .
Не ми се мисли този начин на разсъждение какви криле ще даде на " между съседските селекционери " които само чакат още някой да потвърди , че видиш ли заплождане на първото разгонване е не само ОК , ама е направо живото спасяващо .
Понеже ти си поклонничка на японското развъждане значи трябва да очакваме , че твоите женски ще се заплождат на възраст от 6-7-8-9 месеца ?!?

#4533 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2015 - 10:28 AM

Показване на мнениетоmik, в 21 June 2015 - 11:30 PM, написа:

Знаете ли, че
в Япония нямат ограничение за възрастова граница при допускането на кучетата в разплод. Т.е., ако при нас е навършени 15, в някои страни 18 месеца, то в Япония може куче да бъде заплодено при първото разгонване. Дори повечето селекционери предпочитали ражданията да започнат в по-ранна възраст.

Ако съдя по начина на цитата ти на теб самата определено този вариант ти допада ! Първо разгонване и опппп ... айде почват се японо - ганьовските кръвни линии съществуващи само по на'ще ширини .
Не ми се мисли този начин на разсъждение какви криле ще даде на " между съседските селекционери " които само чакат още някой да потвърди , че видиш ли заплождане на първото разгонване е не само ОК , ама е направо живото спасяващо .
Понеже ти си поклонничка на японското развъждане значи трябва да очакваме , че твоите женски ще се заплождат на възраст от 6-7-8-9 месеца ?!?

Качена снимка

Забавна е тази разплодителка на акита :) Истински ме радва ... повечко такива като нея и ще се прочуем. Със сигурност ! Качена снимка

По логиката на това, че ако човек бъде ухапан от вампир, то той се превръща във вампир, категорично смятам, че тази жена е била многократно хапана от овца. Или от кречетало. Или просто от първия срещнат селски идиот...

User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#4534 Потребителят е офлайн   mik Икона

• PipPipPip

Публикувано: 22 June 2015 - 10:44 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 22 June 2015 - 08:28 AM, написа:

Знаете ли, че

Качена снимка

Забавна е тази разплодителка на акита :) Истински ме радва ... повечко такива като нея и ще се прочуем. Със сигурност ! Качена снимка

По логиката на това, че ако човек бъде ухапан от вампир, то той се превръща във вампир, категорично смятам, че тази жена е била многократно хапана от овца. Или от кречетало. Или просто от първия срещнат селски идиот...

Чак ми става смешно вече.... но виж твърде вероятно е да е била ухапана като малка от овца , след това от някой селски идиот и накрая като за капак и от кречетало:af_089:

Снощи ме ухапа комар .................... какво да очаквам сега:dh_188: :ae_085::ab_041:
Това сега каква кръвна линия ще е ? Ушите къде ще са и как ще са поставени ? А очите , за тях какво да очаквам ? И цветът ... тигров или не ?!? А сега де :ab_041:

#4535 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2015 - 02:37 PM

Показване на мнениетоmik, в 21 June 2015 - 09:30 PM, написа:

Знаете ли, че

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Божее.......без коментар съм.......Господ да ви съди!!!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4536 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2015 - 02:44 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 22 June 2015 - 08:28 AM, написа:

Знаете ли, че

Качена снимка

?!?! Чак ми е чудно, че хора които имат хуманна професия като вашата може да са такива измекяри......За ваше сведение съм хапана от какво ли не, но винаги съм оцелявала :ab_041:
Другото оставям на личната ви съвест.....и на Господ
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4537 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2015 - 03:08 PM

А сега здравейте на всички :smile:
Аз ви се извинавам за всичко което прочетохте по-нагоре и го оставям на времето, което е най-жестокият съдник.

Искам да ви споделя няколко снимки на участието на мое куче Дайхиме Ами на специалката за акита в Испания с японски съдия Sr. Hidechika Yamagami (Japón ), при голяма конкуренция от най-добрите селекционери на акита ину.
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

Поздрави от мен и усмихнат ден :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4538 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2015 - 07:24 PM

Искам да ви попитам като стари селекционери колко от вас регистрираха развъдника си като животновъден обект? Правих запитвания по групи във фейсбук, но до сега не попаднах на такъв развъдник в БГ - т.е. всички сме незаконни :smile:
Аз за себе си съм решила да го направя......вие какво мислите като професионалисти?
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4539 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2015 - 09:25 PM

Кое ме провокира днес да пиша тук - ето това съобщение :
Pfffff sega pak mi kazvat che tvoite kucheta bili nisak klas s falshivi rodoslovia i taka na tatak

Na koi da viarvam veche neznam

Nai hubavite bili v niakav razvadnik do Dobrich

Izpratih edin priatel da proveri

Ama te pak neshto sa si izgubeli uma 2500€ nai malko

Samo tiahnite bili ot Iaponia tvoite ne

Bili s rodoslovia kadeto ne gi priznavat nikade

I takiva raboti......

Знам, кой го е казал, но в момента няма да го коментирам, защото има много по-интересни неща... Само искам да знаете, че ще се боря за всяко мое куче и всеки мой собственик. Подробно по въпроса ще пиша скоро....
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4540 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2015 - 09:37 PM

Нали съм откривател на нешлифовани диаманти :smile: Представям ви Мия и Мария :wub: Които са като "две капки вода" :db_046:

Мия е акита от Мару и Казуми. Казуми вече не е моя собственост, защото искам да имам добри акити и защото всяко едно кучило ми е по-добро от предходното. И така докато постигна качеството, което искам......

Това е поздрав за всички вас, които влизахте в един издъхващ форум за да търсите повече информация за породата и ме подкрепяхте с обажданията си.

Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228