Акита
Публикувано: 11 January 2008 - 11:45 PM
Цитат
Благодаря от сърце за хубавите думи!А историята наистина е много вълнуваща.

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 11 January 2008 - 11:47 PM

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 12 January 2008 - 12:45 PM
Цитат
Идеята не е никак лоша :yahoo:.Със сигурност ще стане голям купон с тези големи кучовци ;D ;D :yahoo:!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 12 January 2008 - 12:59 PM
Цитат
Ето я моята Тайрисима, зяпа патките в Марица!
Клипчетата са страхотни,особено тези с моренцето...... :yahoo:.А когато сте близо до патиците зяпате ли ги или...... ;D?

Публикувано: 12 January 2008 - 01:24 PM
Цитат
Цитат
Ето я моята Тайрисима, зяпа патките в Марица!
Клипчетата са страхотни,особено тези с моренцето...... :yahoo:.А когато сте близо до патиците зяпате ли ги или...... ;D?
До сега сме били на косъм да хванем разни там гълъби, чайки/малко са ни големички, но нищо, амбициите ни са по-големи/ и горски птички! Но имаме само "попадение" с едно домашно пиленце, за щастие само го наръфа и си поигра без да го убива! Все пак Тайра е толерантна дама!!!!
А срещата би била чудесна, стига да може да се организираме по градове ли и аз не знам! Ние с Тайра сега живеем в Плодвид, но често пътуваме до Банкя! Маламутковците от вашата тема предимно в Софето ли са? Има ли Пловдивчани? :P
Публикувано: 12 January 2008 - 11:49 PM
Цитат
Ето малко снимки и на Чери :o :o :o
:yahoo: :yahoo:Много красиво куче! :yahoo: :yahoo:
Цитат
За Пловдив не знам.Има в Сливен,Варна ,Разлог,а ние сме от Банско.И в София има,но общо взето в България маламутите са малко.

Публикувано: 13 January 2008 - 11:36 AM
Цитат
Цитат
Ето малко снимки и на Чери :o :o :o
:yahoo: :yahoo:Много красиво куче! :yahoo: :yahoo:
Цитат
За Пловдив не знам.Има в Сливен,Варна ,Разлог,а ние сме от Банско.И в София има,но общо взето в България маламутите са малко.
Айде стига бе Горан, еми ние последните 4 зими работим на Банско, за съжаление вече не! Как не сме се видели, даже миналата зима Тайра вече беше с нас, познават се с Батур, но той много ревнунва от нея! Тази зима бяхме на откриването на сезона и даже си поиграхме с едно хъски на концерта, има и снимки по-назад в темата! Много ще се радвам да се запознаем, ние все ще намерим време да дойдем до Банско и тази зима! Много си го обичаме Банско и имаме много приятели и страшни спомени!!!
Публикувано: 13 January 2008 - 11:41 AM
Цитат

Публикувано: 15 January 2008 - 11:22 AM
Цитат
ето една чудесна възможност да се съберем и видим акитите и маламутите от Банско
http://dog.bg/forum/...ic,13003.0.html