Акита
Публикувано: 07 February 2008 - 12:35 PM
Аз съм абсолютно "за" пазенето и развиването на породите,но от около 3 месеца търсим женска акита,и мога да ви уверя че трудно се намират.Пък ако прочетете внимателно,ще видите че ние също предпочитаме куче от същата порода...но като няма?Най-лесно е да го пуснем на някоя бездомна кучка и да си свърши работата,но защо? :stop: а имам познати,които имат кучета от смесени породи,и животинчетата не са нито по-грозни,нито по-глупави от чистокръвните...
Публикувано: 07 February 2008 - 05:05 PM
me4oka_88, разкажете малко за вашия любимец: от къде произхожда, от къде сте вие и ако може пуснете снимки.?
И нещо относно последния ви коментар....., че с подобно мислене за пускане на домашни мъжки кучета да си свършат работата с улишни кучки никога няма да спре размазването на кучетата по улиците, никога няма да спрат статиите във вестниците за нападнати хора от улични кучета и тн....
И нещо относно последния ви коментар....., че с подобно мислене за пускане на домашни мъжки кучета да си свършат работата с улишни кучки никога няма да спре размазването на кучетата по улиците, никога няма да спрат статиите във вестниците за нападнати хора от улични кучета и тн....
Публикувано: 07 February 2008 - 07:36 PM
Абсолютно съм съгласен с вас,аз казвам че можем да го пуснем,но няма смисъл.
Иначе какво да ви кажа за него...както казах е на година и десет месеца,казва се Аркан ;),доста едро куче е...майка му е от развъдник в Сърбия,изключително интелигентно куче,но за съжаление разбрах че скоро е била отровена от "добри" хора и е починала :'( За бащата уви нямам информация,само знам че е специално подбиран.
Като цяло кучето ми е доста дружелюбно,не налита нито на хора,нито на кучета,но явно има непоносимост към породата голдън ритривър,защото единствените опити за сбиване са с кучета от точно тази порода.
Снимка уви не мога да сложа,тъй като не разполагам с цифров фотоапарат.при първа възможност обаче ще кача нещо тук,стига някой приятел да ми услужи с апарата си за ден-два.
П.П. От София съм,ж.к.Стрелбище
Иначе какво да ви кажа за него...както казах е на година и десет месеца,казва се Аркан ;),доста едро куче е...майка му е от развъдник в Сърбия,изключително интелигентно куче,но за съжаление разбрах че скоро е била отровена от "добри" хора и е починала :'( За бащата уви нямам информация,само знам че е специално подбиран.
Като цяло кучето ми е доста дружелюбно,не налита нито на хора,нито на кучета,но явно има непоносимост към породата голдън ритривър,защото единствените опити за сбиване са с кучета от точно тази порода.
Снимка уви не мога да сложа,тъй като не разполагам с цифров фотоапарат.при първа възможност обаче ще кача нещо тук,стига някой приятел да ми услужи с апарата си за ден-два.
П.П. От София съм,ж.к.Стрелбище
Публикувано: 11 February 2008 - 01:02 PM
Цитат
тук сме, решихм се да доведем нашият бандит на купона в Банско,дано да има места по кучешките хотели, че ако го оставим в колата ще я претапицира набързо
Вижте списък на хотели приемащи кучета за изложбата в Банско на 08.03. и 09.03.08г.
Цитат
Можете да ми пишете и на ЛС :blink:.

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 16 February 2008 - 04:55 PM
САС Банско 9.03.2008г.
1.Начало на изложбата 10,30 часа.
2.Място на провеждане ОУНеофит Рилски в центъра на града.
3.Съдии :
Камен Литов IV,VI,VII група
Георги Христозов I,II,III група
Иван Димитров - V,VIII,IX,X група
4.Заявления за участие Заявленията се подават в БРФК.Формуляр за заявление можете да намерите в Официалният сайт на БРФК-www.brfk.org
5.Такса за участие:
I-во куче 25лв.
II- ро куче 20лв.
6.Начин на плащане в брой на касата на БРФК или по банков път на IBAN ,посочен в сайта на БРФК.
1.Начало на изложбата 10,30 часа.
2.Място на провеждане ОУНеофит Рилски в центъра на града.
3.Съдии :
Камен Литов IV,VI,VII група
Георги Христозов I,II,III група
Иван Димитров - V,VIII,IX,X група
4.Заявления за участие Заявленията се подават в БРФК.Формуляр за заявление можете да намерите в Официалният сайт на БРФК-www.brfk.org
5.Такса за участие:
I-во куче 25лв.
II- ро куче 20лв.
6.Начин на плащане в брой на касата на БРФК или по банков път на IBAN ,посочен в сайта на БРФК.
Публикувано: 16 February 2008 - 11:40 PM
изложбата днес - ;) http://www.snimka.bg...21...p;photo=1 ;) тази изложба е първата на АРИС :wub: