Акита
Публикувано: 16 January 2008 - 10:49 PM
Цитат
здравейте на всички акити,от Арис и от мен :wub:Много ще се радваме ако наистина се съберем на купон с кучетата :yahoo: ще бъде чудесно ;) изберете ден когато да се съберем пишете......
За Арис :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:!С кучета купона винаги е сигурен ;D :yahoo:!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 02 February 2008 - 11:47 AM
елате ... :->)САС Банско 9.03.2008г.
1.Начало на изложбата 10,30 часа.
2.Място на провеждане ОУНеофит Рилски в центъра на града.
3.Съдии :
Камен Литов IV,VI,VII група
Георги Христозов I,II,III група
Иван Димитров - V,VIII,IX,X група
4.Заявления за участие Заявленията се подават в БРФК.Формуляр за заявление можете да намерите в Официалният сайт на БРФК-www.brfk.org
5.Такса за участие:
I-во куче 25лв.
II- ро куче 20лв.
6.Начин на плащане в брой на касата на БРФК или по банков път на IBAN ,посочен в сайта на БРФК.
1.Начало на изложбата 10,30 часа.
2.Място на провеждане ОУНеофит Рилски в центъра на града.
3.Съдии :
Камен Литов IV,VI,VII група
Георги Христозов I,II,III група
Иван Димитров - V,VIII,IX,X група
4.Заявления за участие Заявленията се подават в БРФК.Формуляр за заявление можете да намерите в Официалният сайт на БРФК-www.brfk.org
5.Такса за участие:
I-во куче 25лв.
II- ро куче 20лв.
6.Начин на плащане в брой на касата на БРФК или по банков път на IBAN ,посочен в сайта на БРФК.
Публикувано: 06 February 2008 - 08:35 PM
Здравейте на всички!
Имам мъжко куче,Американска акита,на 1 година и 10 месеца.Търсим му женска с цел създаване на поколение,за нас породата е без значение но добри кученца биха се получили най-вече при акита(естествено) и сходни северни породи или старонемска овчарка.При интерес пишете или тук или на мейл-d_chach@abv.bg
Благодаря Ви!
Имам мъжко куче,Американска акита,на 1 година и 10 месеца.Търсим му женска с цел създаване на поколение,за нас породата е без значение но добри кученца биха се получили най-вече при акита(естествено) и сходни северни породи или старонемска овчарка.При интерес пишете или тук или на мейл-d_chach@abv.bg
Благодаря Ви!
Публикувано: 07 February 2008 - 07:25 AM
Цитат
Здравейте на всички!
Благодаря Ви!
Благодаря Ви!
Прочетете темата "Да пазим и развиваме породите"!

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!