Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2721 Потребителят е офлайн   МирЧето Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 September 2012 - 12:13 AM

Благодаря ви много !:)

Съжалявам,че ви ангажирам вниманието с тези неща.Скоро се надявам всичко да отшуми ,както каза Петя Кръстева ... ! Все пак Кенши е доста жива и активна,което ме кара да мисля,че не е нещо много лошо. Просто трябва веднъж за винаги да и улуча точната храна и да взимам само от нея,за да се храни регулярно ,а не 2 дена се храни,3-не.Да не дразним стомахчето,червата или там каквото е ! Ходих на 1000 ветеринаря ...,изследвания и тн. и те не знаят какво точно да ми кажат. Относно храната ми казват ...,купувай и лечебна храна за сега.Но това няма как да продължи вечно ,понеже нямам банкова сметка на Карибите:))) Затова започнах да търся мнения и опит от извора ;)
Как да кажа ,че в една ветеринарна клиника,2-ма доктора и не знаеха каква порода е ...., и ми казват "за Хъски си изглежда добре сложена(или нещо от сорта)! хаха всеки път ми е смешно:) Нали се сещате ,че в първия удобен момент .... "Дим да ме няма" :)))!

Много сте услужливи,пак ще питам по-нататък:)))Имам още мноооого въпроси :))))Но ще изчакам да се пооправи Кенши :)

Поздрави!

#2722 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2012 - 07:51 PM

Здравейте приятели!
Да ви запозная с новото попълнение на развъдник Katsu Kenta Kennal - това е прекрасната Kamiko :af_089: :af_089:
Kamiko е родена в Полша с родители произведени от Топ развъдника в Полша Halne Wzgórze
И давамата и родители са едни от най-добрите акити в Полша, като майката на световното изложение в Дания печели първо място за "най-добро куче в породата". Бащата е с много добро родословие с доказани предци и баща импорт Япония.
Днес ще ви пусна малко снимки на родителите и предците ни, а като сваля актуалните снимки на Кamiko ще я видите в цялата им прелест :smile:
Освен Kamiko в БГ внесох и двама нейни братя, които са собственост на мои приятели казват се Katsu и Katsuro :ab_041:
Имам много за разказване, но съм много уморена от дългото пътуване и безсънните нощи...
Поздрави от нас и доскоро :smile:

Прикачена снимка Kamiko :wub: :wub: :wub: :wub:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

[attachment=470465:kokaina.jpg

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2723 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2012 - 09:26 PM

Честито ново попълнение :) Да е жива и здрава и да оправдае очакванията Ви.Пожелавам Ви го от сърце.
Хубаво е ,когато човек следва мечтите си :ba_025:
Поздрави и очаквам с нетърпение снимките.
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#2724 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 09:55 AM

desi79 благодаря много :smile:

Ето още малко снимки на Kamiko и братята и :smile:

Прикачена снимка Преди да се качим на ферибота :smile:

Прикачена снимка Kamiko, Katsuro, Katsu

Прикачена снимка "Това там България ли е?" :ab_041:

Прикачена снимка Дали ще имаме стойката на мама и тати?!? :smile: Не се знае - може и по-добра да стане....

Прикачена снимка В дома на селекционерите Agnieszka & Waldek Wisniewscy :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2725 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2012 - 07:16 PM

Привет отново :smile:
Със съгласието на собствениците на братчето ни Katsu пускам малко снимки на "кучешката им къщичка" от която съм впечатлена :ab_041: Това е една прекрасна идея за стара къща, която не се използва да се направи на къща за кучета....при това тръпкта да я направиш и "обзаведеш" саморъчно е страхотна емоция :ab_041:
Какво ли е да си починеш върху кучешкото легло, уморен и доволен от свършената работа?!?!?!? :ab_041: :ab_041 :ab_041::

Браво страхотни сте!!! :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2726 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2012 - 01:50 PM

Здравейте, приятели!!!

Ето ме отново тук, след кратко отсъствие. Четях, но не пишех, в интерес на истината. (поне си го признавам, за разлика от други мембъри на форума) :ab_041:

Честито, Петя, за новата придобивка!!! Страхотно животно, страхотна стойка и форма!!! Да сте живи и здрави, да се гледате и да се радвате една на друга!!! И момчетата са много красиви!!!! Дано да са благи и социални!!!

Оказа се, че уж "изкълченият пръст" на Хачо не е бил изкълчен, ами той просто е зачупил нокътя си в основата. След това отидохме в прованса и там го откърти окончателно. Та се лекувахме 2 седмици, щот то не бе кръв, не бе квичане... Падна частта от нокътя, сега ни расте друг и вече сме ОК.
Това, което ме изумява тотално е: в природата, както казва Ботев: "вълк си раната ближе", всички животинки се лекуват по този начин. А при нас какво се получава: ближем някъде и получаваме инфекция (устата била най-мръсното нещо при кучето - съдържала всякакви бацили, бактерии и тям подобни). Когато първия път откърти нокътя стабилно го промих с Йодасепт и за 1 час го бинтовах. След това го оставих да го ближе. След 2 дни го дооткърти страхотно и текна една кръв...не е истина. Естествено - прибирайки се, минаваме през клиниката на Овча купел. Обръснаха му пръста, та най-накрая разбрах всъщност откъде идват нещата. И докторът вика: "Близал се е, нали?". Казвам: "Ами да, нали уж така се лекуват". А той разправя: "Личи си, вече има частична инфекция" :ud_009: И беше прав, личеше си, че самият пръст е оттекъл. Това с близането съм го установила още преди 1 година (на члена - извинявам се за израза, ама този май е най-културен). За собствениците на женски кучета пояснявам, макар че сигурно са запознати: Няма мъжко куче, което да няма "бяла лигава слузеста покривка" на органа си, защото много си го харесват и го ближат. Това обаче е инфекция. Още докато ходехме на тренировъчния курс, нашата треньорка ни проведе частен урок в нашия парк, и там на място му проми пишока с риванол и с някакъв антибиотик. Каза ми, че трябва да го наблюдавам и да не му позволявам да се ближе. Така и направих. Изчисти се. До ден днешен, тъй като той е АДСКИ УМНО КУЧЕ, съм му забранила да се ближе по органа, знае го, не го прави, когато обаче нещо е свръх накеф се пробва, аз му се скарвам и той престава. И оттогава нямаме проблеми от такова естество. Казвам го, защото болонката, която преди това гледахме, все така си ходеше - с бяло калпаче...И аз така си знам - не трябва да се ближе...ненапразно са тези медицински яки и т.н. Та затова си задавам въпроса: Защо нашите животни не могат да се "самолекуват" по този начин? Нали уж даже са по-обезпаразитени и по-обезопасени от всички останали....??? :wub:

Хмм, аз по принцип не завиждам за нищо на никого, но шапка свалям за новата кучешка къща на сладунчовците... :af_089: ще имат място за игра до побъркване... каквото липсва в апартамента ми... :dog:

Осъзнах, че Сизър Милан е прав откъм едно: кучето натрупва агресия, когато не изразходва достатъчно енергия. :rc_036: Освен генетична, агресията се акумулира и със застояването, защото кучетата не са на работа като нас, не са на училище, или детска.... явно енергията акумулира агресия.... :md_064:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2727 Потребителят е офлайн   BAYO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 September 2012 - 07:29 PM

Привет на всички. Повече от месец не бях влизал, ама който няма интернет, няма как да влезе :) Макар и в Лондон, все още си го виждам моя хубавец, макар и само на снимки, които майка ми изпраща чрез Фейсбук. Искам да споделя няколко от тях тука ... липсва ми Кили, голям е станал :)

- Любимото му нещо е да пие вода направо от чешмата
https://fbcdn-sphoto...157248715_n.jpg

- Винаги е ухилен, много ме е радвал винаги затова
https://fbcdn-sphoto...233588540_n.jpg

- С майка ми, лека загряваща обиколка на двора
https://fbcdn-sphoto...182600230_n.jpg

- Айде пускайте ме вече де, кое време стана!
https://fbcdn-sphoto...094565912_n.jpg

- Идват, йееее :)))
https://fbcdn-sphoto...129220300_n.jpg

- Една добра снимка с брата
https://fbcdn-sphoto...671111103_n.jpg

Това е засега от Кили.

Поздравления на Петя за новото попълнение. Честито!
User's Signature

15.01.2011 (born)
04.06.2014 (R.i.P)

#2728 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 September 2012 - 09:36 AM

Привет приятели!

BAYO, радвам се, че отново си тук - липсваше :smile: Как е в Лондон? Виждаш ли домашни любимци по улиците? :smile: А бездомни кучета има ли като в БГ и Румъния...? :smile:
Аз като пътувам навън задължително искам видя селата им - по възможност най-отдълечените :smile: За състоянието на държавата и благополучието на народа съдя именно от там. Българсото село е обвито в паяжината на миналото, улиците са празни - няма хора, няма животни - в нашите села и бездомните кучета са на изчезване. Тук, там само има по някоя баба седнала на пейката пред къщата си гледаща с празен поглед преминаващите автомобили, защото просто не чака никой.....Нито едно село в Събия, Чехия, Словакия, Унгария, Полша не излъчва толкова мъка както българското село.....Напротив - дори най-старите къщи са реставрирани, имат чисти озеленени дворове и във всяка къща има по минимум едно, две кучета :smile:

lilianas, нашите кучета не могът да се "самолекуват", защото отдавна не живеят нормален живот. Те са наши любимци и споделят нашият живот - а той е напрегнат, стресов, нездравословен. Ние им предаваме състоянието, което излъчваме - а то е нездраво! Не случайно, вече все по-често (и то първични породи) имат проблеми при ражданията.....

Понеделнишки малко черногледо съм настроена, но уикенда беше супер :smile: Камико се запозна с другите членове на глутницата, макар и с някои от тях само през оградата :ab_041: Изпробва и двете кучешки къщички, от които не успяха да я изгонят с триста примамвания :ab_041: А сутринта се събудих от гъделичкащ мустак по лицето ми :ab_041:, беше се настанила на възглавницата ми :ab_041: Прави ми впечатление, че е много недоверчива към хората - много трудно допуска някой до себе и с право.... :ab_041: И по това прилича на мен :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Хубав ден и успешна седмица от мен! На вън е циганско лято - насладете му се.....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2729 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2012 - 06:14 PM

Хо-хо-хооо! BAYO!!! Липсваш ми!!! Както и на другите във форума (надявам се)!!!! Страхотен Кили!!! Същия кат моя Хачи!!! Малко е по-тъмен, ама това НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!! :wub: :ba_025:
Надявам се в Лондон да е слънчево, като при нас, щот идва циганското лято. А ти, когиз ще се прибираш, жентълмене??? :rc_036: Надявам се твоето "циганско лято" да е плодотвоно в сумосъбираемо :ab_041: Щот никой не напуска Бг-то от имък...всички от НЕДО-имък.
Пете, силно все пак се надявам, че нашите кучовци имат някъв СамоИмунитет!!! :wub:
Мирчето: вземи и направи едни тумор маркери на твойто животно!Не е нормално, наистина да е 20 кг. Независимо на коя възраст! И независимо при кои обстоятелства!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2730 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2012 - 10:32 PM

Уважаеми приятели!!! Кажете СБОГОМ на Хачико! Утре сутрин отивам да го приспя. И това е резултат от разминаването на възпитанието в стопаните! Ухапал е синът ми! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА В КАКВА СИТУАЦИЯ. КОЙ КАКВОТО И ДА МИ ОБЯСНЯВА, ТОВА МУ СЕ СЛУЧВА ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ТОВА ЖИВОТНО!!! Понеже някои в къщата ни са си позволили да го третират като крал....какъвто той всъщност НЕ Е. Той е едно скапано куче, по дяволите... :eg_033: , колкото и да го обичам, утре сутрин ще го приспя, и това е ОКОНЧАТЕЛНО!!! Ухапал е ДЕТЕТО МИ!!! И никога през живота ми няма да позволя да се повтори!!! Дечко плака много, тази вечер, когато му съобщих, ревейки обгърна кучето...а то ИЗРЪМЖА....Ами, по дяволите, скапаното куче...ЯВНО Е ЧЕ НЕ ГО ОБИЧА, ЯВНО Е ЧЕ НЕ ГО ДАЖЕ ХАРЕСВА....Детето ми е моят живот. И смисълът му. Не че не обичам Хачи, напротив! Умирам за това умно същество, предполагам сте го разбрали! Но - това все пак е детето ми!!!! ТА КОЙ КАКВОТО И ДА МИ ГОВОРИ - КУЧЕТО СИ ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО В КЪЩАТА - КАТО КУЧЕ!!!!! И понеже надали ще се намери стопанин (на тия кучета им се търси такъв до 8 месеца максимум) ЗНАМ, че той няма да се примири с НОВ такъв. Съжалявам искрено, че ви разочаровам, и ви лишавам от моята компания за доста дълго време! Но знам, че вие ще възпитате и отгледате любимците си в доста по-здравословна среда!!!
User's Signature

Качена снимка

#2731 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2012 - 11:14 PM

Аз не знам какво да кажа ..Много лоша ситуация.Надявам се детето ти да е добре .Децата ни наистина са най-важни.
Потърси помощ от опитен треньор и направи всичко,което е по силите ти.С това решение без да си опитала и други варианти трудно ще живееш. Искрено ти съчуствам за ситуацията в ,която си изпаднала.
Късмет
User's Signature

Елинор Рузвелт

#2732 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 25 September 2012 - 11:27 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 08 June 2012 - 10:21 PM, написа:

Потърсете треньор,който да види откъде идва проблема му с агресивността и да я преодолеете заедно.Да Ви покаже как да да я овладеете и как да се държите в конкретна ситуация.
Приспиването не е вариант!!!
Просто работете с него.

Показване на мнениетоlilianas, в 10 June 2012 - 07:48 PM, написа:

ShiBumi_GirL Благодаря за съвета относно треньорите- явно не сте чели темата издълбоко!!! Аз си чешам агресивността на Хачи отдавна...всеки редовно пишещ и четящ тук, го знае!!! Имали сме 3-ма треньори, и всите твърдят, че всичко зависи от стопанина...както го твърди и Сизър Милан от прословутите предавания по Нейшънъл Джиографик и Енимъл планет...

САМО ЧЕ...в случая не става въпрос за поведение на стопанина...Както и да е, ясно е, че вината е 50/50. Девойката е твърде емоционална, и си мислеше, че може да озапти и вълк. В същото време Хачи пък си е в къщи, дъвче саламка, и си мислеше, че никой не може да му пипа главата. :ab_041: :eg_033:
Мисълта ми е, че все пак, колкото и да си обичам кучето - то си остава КУЧЕ!!!! И няма право да има такова поведение!!! Явно ние сме му позволили да ни се яхне на тъпите тикви и да се чувства господар. Грешката е основно моя, признавам си го! Никога не допускам чужд човек в къщи, преди да му сложа намордник. Този път, понеже мъж ми си беше у дома, реших, че кучето е под контрол - и много сбърках!!! И до момента ръката й е изтръпнала, с 2 дрена в двете основни дупки (от кучешките), и със сигурност вече няма да си мисли, че владее света на животните. Гадното в случая е, че тя е медицинска сестра и работи с ръцете си - а това е дясната. Добре, че едната й работа е в медицински център, и сега полагат грижи за нея, като за колежка.... отказала е тетануса, защото е домашно животно, и е права според мен, Хачи е ваксиниран за всичко и няма шанс нещо да й се случи. Единствено фактът, че устата е най-мръсното място, е моментът. Явно бактериите са дали резултат. Но да се надяваме, че всичко ще се оправи при нея.
А аз продължавам да съм сериозна, и въпреки всичко, не съм сигурна, че ако отида сега с Хачи и нея във ветеринарна клиника, с нейните явни показания за действията му, те ще искат да го приспят...
Обичам го много, не ме разбирайте неправилно...но всичко си има граници...не съм собственик на куче за първи път, и знам как могат да се държат кучетата....Това просто ми идва в ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
Поздрави на всички и благодаря за постингите!

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2733 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 04:06 AM

Моля Ви, не бързайте, помислете добре, за да не се разкайвате цял живот :dh_188:

#2734 Потребителят е офлайн   piron45 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 06:18 AM

Показване на мнениетоlilianas, в 25 September 2012 - 08:32 PM, написа:

Уважаеми приятели!!! Кажете СБОГОМ на Хачико! Утре сутрин отивам да го приспя. И това е резултат от разминаването на възпитанието в стопаните! Ухапал е синът ми! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА В КАКВА СИТУАЦИЯ. КОЙ КАКВОТО И ДА МИ ОБЯСНЯВА, ТОВА МУ СЕ СЛУЧВА ЗА ТРЕТИ ПЪТ НА ТОВА ЖИВОТНО!!! Понеже някои в къщата ни са си позволили да го третират като крал....какъвто той всъщност НЕ Е. Той е едно скапано куче, по дяволите... :eg_033: , колкото и да го обичам, утре сутрин ще го приспя, и това е ОКОНЧАТЕЛНО!!! Ухапал е ДЕТЕТО МИ!!! И никога през живота ми няма да позволя да се повтори!!! Дечко плака много, тази вечер, когато му съобщих, ревейки обгърна кучето...а то ИЗРЪМЖА....Ами, по дяволите, скапаното куче...ЯВНО Е ЧЕ НЕ ГО ОБИЧА, ЯВНО Е ЧЕ НЕ ГО ДАЖЕ ХАРЕСВА....Детето ми е моят живот. И смисълът му. Не че не обичам Хачи, напротив! Умирам за това умно същество, предполагам сте го разбрали! Но - това все пак е детето ми!!!! ТА КОЙ КАКВОТО И ДА МИ ГОВОРИ - КУЧЕТО СИ ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО МЯСТО В КЪЩАТА - КАТО КУЧЕ!!!!! И понеже надали ще се намери стопанин (на тия кучета им се търси такъв до 8 месеца максимум) ЗНАМ, че той няма да се примири с НОВ такъв. Съжалявам искрено, че ви разочаровам, и ви лишавам от моята компания за доста дълго време! Но знам, че вие ще възпитате и отгледате любимците си в доста по-здравословна среда!!!

Добре де , това винаги можеш да го направиш /приспиването/. Ама що не пъстъпиш като куче с куче в глутницата когато се борят за първенство? Той определено ви има за такива и той е шефа по една или друга причина. Сега остава да му дръпнеш един хубав бой за да разбере че има по голям шеф от него и да си седне на задника. Борбата в случая е кой да е алфа в групата и за сега определено той е приел тази роля. Ако не му я вземете насила той няма да я отстъпи ей така. Желая ти успех.
User's Signature

Качена снимка

#2735 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 10:38 AM

lilianas, съжалявам........съвет не мога този път да ти дам - решението е само и единствено твое /ваше/. Но както и да постъпиш аз знам, че си направила всичко възможно, опита всичко и ние сме свидетели на това!!! Едно само съм сигурна обаче, ще ти е много трудно........Не пожелавам и на никой това, което ти се случи на теб, защото най-тежката битка в живота е срещата с пагубната любов! А аз знам, че ти обичаш Хачи и то много.....
Лили, благодаря ти за всичко! Нестандартна, пряма, честна, отговорна и до болка откравенна.....да, до болка откровенна! Малко са хората като теб ........С теб съм каквото и решение да вземеш!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2736 Потребителят е офлайн   gogin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 08:09 PM

Много силни думи, но това предполагам е защото сте му много ядосана. Все пак е захапал детето Ви. Но приспиването не е единственото решение, а най-лесното. Помислете си много добре. Нито едно живо същество не заслужава да си отиде от този свят по такъв начин. Помислете си, как ще продължите напред след това което мислите да направите. Има много добри учители, които биха Ви помогнали, както направиха и с нас. И защо си мислите, че няма да можете да намерите нов стопанин?
Аз отдавна следя темата, харесва ми породата. Не съм запознат много с характера на акитите, но все си мисля че всяко едно куче може да се възпита. С помощта на един добър учител, в момента вкъщи живеят заедно две мъжки догота. Едното на 5г, а другото на 1г 7м. Не беше лесно, но успяхме.
Готов съм да Ви помогна по всякакъв начин, дори и да го осиновя. Помислете си още веднъж преди да предприемете каквото и да било.
User's Signature

gogin

#2737 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 September 2012 - 08:21 PM

Дано да се включи в темата. Когато човек има желание винаги има решение. Цял ден си мисля и за кучето и за цялото семейство.Дано наистина написаното да е било в състояние на афект.
User's Signature

Елинор Рузвелт

#2738 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 08:36 PM

Показване на мнениетоgogin, в 26 September 2012 - 06:09 PM, написа:

Много силни думи, но това предполагам е защото сте му много ядосана. Все пак е захапал детето Ви. Но приспиването не е единственото решение, а най-лесното. Помислете си много добре. Нито едно живо същество не заслужава да си отиде от този свят по такъв начин. Помислете си, как ще продължите напред след това което мислите да направите. Има много добри учители, които биха Ви помогнали, както направиха и с нас. И защо си мислите, че няма да можете да намерите нов стопанин?
Аз отдавна следя темата, харесва ми породата. Не съм запознат много с характера на акитите, но все си мисля че всяко едно куче може да се възпита. С помощта на един добър учител, в момента вкъщи живеят заедно две мъжки догота. Едното на 5г, а другото на 1г 7м. Не беше лесно, но успяхме.
Готов съм да Ви помогна по всякакъв начин, дори и да го осиновя. Помислете си още веднъж преди да предприемете каквото и да било.

Здравейте!
Предполагам сте съпругът на Катя, с коята разговарях по телефона?!? Предала съм на Лили желанието ви за осиновяване на Хачи. Лили е много уморена и разтроена от всичко, което се случи...Цял ден не смеех да и се обадя, разчитайки на сутринта да премисли всичко.....Но състоянието и не е под афект! Въпреки това Хачи не е приспан. Моля оставете си координати на Лили на лични - тя ще ви се обади като се успокои.
Поздрави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2739 Потребителят е офлайн   marinov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2012 - 08:47 PM

Ей затова винаги съм мислел и казвал, че жените движат света. :zz_229: