Акита
Публикувано: 05 October 2012 - 10:29 PM
Кученцето се храни с храната James Wellbeloved.
Публикувано: 05 October 2012 - 10:32 PM

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 05 October 2012 - 10:45 PM
Не ми пишете простотии на личен. Моля. Няма да ме подплашите с хамалският си речник, но и не ме предизвиквайте да публикувам тук на общ вашите бисери, миличка.
То бива бива простотия, ама я запазете за лична среща, не да ръсите глупости на лични съобщения в нета.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 05 October 2012 - 10:52 PM
Furia_S, в 05 October 2012 - 10:45 PM, написа:
Не ми пишете простотии на личен. Моля. Няма да ме подплашите с хамалският си речник, но и не ме предизвиквайте да публикувам тук на общ вашите бисери, миличка.
То бива бива простотия, ама я запазете за лична среща, не да ръсите глупости на лични съобщения в нета.
Само човек, който може да се притеснява от личния си речник, и от личният си умствен капацитет, може да напише това. И от произхода си, сори! Нямаш място мила, между нас, примири се, просто!

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 05 October 2012 - 11:01 PM
"Бла-бла-бла, както биха казали англичаните. Я ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ ИЗОБЩО, ДОКАТО НЕ ПРИДОБИЕШ АКИТА!!! Щот иначе нямаш място в тоя форум, въпреки свободата на словото, ще се погрижа такива ПЛАТЕНИ като теб, да не присъстват в него!!!"
"Да ти кажа, защо е така???? Щот си проста КАТО ГЪБА, тоест МИЦЕЛ, тоест НЕЩО ВЕГЕТАТИВНО!!! Щот и да те обиждам на ВСЕОСЛУШАНИЕ НА ВОЛЯ, това НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ ЛИЧНО НА ТЕБ!!! Ти си много ама мноого недочело същество. Когато имаш акита, когато се грижиш за акита поне 2 години, тогава, ела ми сподели собствения си опит, ОКЕЙ???? Преди това - просто иди в най-близкото фото да се снимаш!!! "
"Аз си обичам кучето, и за твое добро е просто да премълчиш оттук-нататък. Явно се оказва, че много измекяри четат форума, но не пишат. И изведнъж си показаха рогата. "
А що се отнася до Петя Кръстева, вие за каква се имате, че някой на вас ще ви звъни, за да си урежда среща и то на ваша територия . Много тежкарската го раздаваме нещо. Айде и двечките да слезете на земята.
Хора, това явно е мафията на Дог.бг. Тия, които не са им удобни са платени и те щели да се погрижат да не пишем...ей жени на възраст, а така да се излагат ...

Публикувано: 05 October 2012 - 11:04 PM
Furia_S, в 05 October 2012 - 10:58 PM, написа:
Ами, след като считаш за редно да изразяваш начина на кореспонденция на Лични Съобщения, за начин на достъп до Форума.
Ми здраве да е! Да си жива и здрава 10000 години, да си гледаш кучето (ако имаш такова, и каквато и да порода да е!) Пък, аз не съм грозна, както и поведението ми, защото се опитвам да контактувам и общувам със себеподобните си!

Публикувано: 05 October 2012 - 11:07 PM
marin4eto, в 05 October 2012 - 11:01 PM, написа:
"Бла-бла-бла, както биха казали англичаните. Я ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ ИЗОБЩО, ДОКАТО НЕ ПРИДОБИЕШ АКИТА!!! Щот иначе нямаш място в тоя форум, въпреки свободата на словото, ще се погрижа такива ПЛАТЕНИ като теб, да не присъстват в него!!!"
"Да ти кажа, защо е така???? Щот си проста КАТО ГЪБА, тоест МИЦЕЛ, тоест НЕЩО ВЕГЕТАТИВНО!!! Щот и да те обиждам на ВСЕОСЛУШАНИЕ НА ВОЛЯ, това НЯМА ДА ТИ ПОМОГНЕ ЛИЧНО НА ТЕБ!!! Ти си много ама мноого недочело същество. Когато имаш акита, когато се грижиш за акита поне 2 години, тогава, ела ми сподели собствения си опит, ОКЕЙ???? Преди това - просто иди в най-близкото фото да се снимаш!!! "
"Аз си обичам кучето, и за твое добро е просто да премълчиш оттук-нататък. Явно се оказва, че много измекяри четат форума, но не пишат. И изведнъж си показаха рогата. "
А що се отнася до Петя Кръстева, вие за каква се имате, че някой на вас ще ви звъни, за да си урежда среща и то на ваша територия . Много тежкарската го раздаваме нещо. Айде и двечките да слезете на земята.
Хора, това явно е мафията на Дог.бг. Тия, които не са им удобни са платени и те щели да се погрижат да не пишем...еи жени на възраст, а така да се излагат ...

Мила, ТИ ЯВНО СИ ЧАСТ ОТ МАФИЯТА НА ДОГ.БГ. ТИ СИ ПЛАТЕНА, И ТИ СИ ТАЗИ, ЗА КОЯТО ЩЕ СЕ ПОГРИЖАТ. И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ МНОГО НЕДОЧЕЛО СЪЩЕСТВО!!!
ЕЕЕЕЕЙ, и пак ме предизвика да не пиша по ТЕМАТА, която е АКИТА!!! Мамка му, на скапаняците, дето ни се бръгнат у форума, и дето ни злепоставят, и дето ни предизвикват да не пишем за кучетата си, а ДА ВЛИЗАМЕ В РАЗПРАВИИ!!!

Публикувано: 05 October 2012 - 11:09 PM
Ето ви едно забавление.
По по-нататъшните ви постове ще се разбере какви са резултатите.
http://kunchev.blog....enost-ne.752621
Публикувано: 05 October 2012 - 11:12 PM

Нещо истината ли не ти се понрави? Разумните хора ще си вземат поука от грешката си и няма да я повтарят. Ти си тъпчеш на едно място.
Луд умора няма, това е...

Никой не ви злепоставя, вие се справяте идеално и сами.
Публикувано: 05 October 2012 - 11:13 PM
wind, в 05 October 2012 - 11:09 PM, написа:
Ето ви едно забавление.
По по-нататъшните ви постове ще се разбере какви са резултатите.
http://kunchev.blog....enost-ne.752621
Ей това точно не го разбрах. Струваме ти се изпсихясали, ли? Ми кво търсиш тука, тогава? Куче имаш ли? Каква порода?

Публикувано: 05 October 2012 - 11:13 PM
Надявам се да се разберем идната седмица с теб)))))
Мисля че реалната среща ще изясни нещата и ще обясни точно някои неразбирания между нас.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 05 October 2012 - 11:14 PM
marin4eto, в 05 October 2012 - 11:12 PM, написа:

Нещо истината ли не ти се понрави? Разумните хора ще си вземат поука от грешката си и няма да я повтарят. Ти си тъпчеш на едно място.

Ха хааа - верно - луд умора нЕма, както е казал народа - ама в случая не съм аз, а ти!!! Какво куче имаш? И каква порода е най-важното???

Публикувано: 05 October 2012 - 11:16 PM
Furia_S, в 05 October 2012 - 11:13 PM, написа:
Надявам се да се разберем идната седмица с теб)))))
Кръстева, обаче, ме харесва. И това е жалкото - ЗА ТЕБ! А тя е герой, защото трябва да се справя с ХИЛЯДИ ДРУГИ НЕСТАБИЛНЯЦИ, от твоето естество ЕЖЕДНЕВНО!!! И както разбрах - по-нагоре - хайде да те срещна с моя недолюбен и почти усмъртен Хачи. Ей това ми е интересно!!!

Публикувано: 05 October 2012 - 11:18 PM
lilianas, в 05 October 2012 - 11:14 PM, написа:

Ха хааа - верно - луд умора нЕма, както е казал народа - ама в случая не съм аз, а ти!!! Какво куче имаш? И каква порода е най-важното???
На тебе обяснения няма да давам. И между другото май ти е беден речника - все повтаряш "както е казал еди кой си"... Смени малко плочата.
Аз каквото и куче да имам никога няма да стигна до положението, в което се намираш ти. Ако ще да ходиш на още 100 училища и специалисти, файда няма да има.
Публикувано: 05 October 2012 - 11:18 PM
ShiBumi_GirL, в 05 October 2012 - 08:29 PM, написа:
Кученцето се храни с храната James Wellbeloved.
Здравейте и добре дошли!
За съжаление нямам таблица с размерите, пък и виждам, че акитата е американска

След това наблюдавах израстването и килограмите на моите кучета през различните периоди на разтежа и след завършване му. Разликата е огромна Казуми на 3 месеца беше 13 килограма, Химера на 3 месеца беше 9.....Казуми в момента е 32-35кг. Химера е 43кг. Виждам, че имате опит в отглеждането и няма да ви обяснявам, че структурата и килограмите са генетични фактори. Важно е кучето да се храни добре през активния перод на разтеж - задължително едното хранене да е с месо /телешко, пилешко, риба/. Ками в момента е на 4 месеца и много обича сурова риба

Успех на новата акита и добре дошли в отбора на "лудите"

Поздрави!

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 05 October 2012 - 11:22 PM
marin4eto, в 05 October 2012 - 11:18 PM, написа:

На тебе обяснения няма да давам. И между другото май ти е беден речника - все повтаряш "както е казал еди кой си"... Смени малко плочата.
Аз каквото и куче да имам никога няма да стигна до положението, в което се намираш ти. Ако ще да ходиш на още 100 училища и специалисти, файда няма да има.
Много си проста миличка, спри да пишеш. Това е един добронамерен съвет, с оглед да не се излагаш!

Публикувано: 05 October 2012 - 11:24 PM
marin4eto, в 05 October 2012 - 09:18 PM, написа:

Хайде, без заяждания повече! Никога не се заричайте, че подобно няма да се случи и на вас!
Лека нощ!

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 05 October 2012 - 11:27 PM

ЯСНО Е ЗАЩО! - ТЪПИ ПОРЪЧИТЕЛСКИ ИЗКАЗВАНИЯ, ТЪПИ ПОРЪЧИТЕЛСКИ МНЕНИЯ. ТЪПИ ПОРЪЧИТЕЛИ - ТЪПИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ. ПОВЕЧЕ - БЕЗ КОМЕНТАР!!!

Публикувано: 05 October 2012 - 11:28 PM
lilianas, още ли не сте разбрала защо?! Защото сте неадекватна и говорите само и единствено глупости. Аз лично нямам ни най-малко желание да чета подобни помии(без извинение).