Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#2941 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 October 2012 - 11:34 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 06 October 2012 - 12:13 AM, написа:

Ей това точно не го разбрах. Струваме ти се изпсихясали, ли? Ми кво търсиш тука, тогава? Куче имаш ли? Каква порода?

Лилианас, в тази тема на форума започнах да чета, защото препратиха поста ти за ЕВТАНАЗИЯ. Това е сериозно нещо. Това търся тук. Ако на теб и на други, пишещи тук, им е все едно дали здраво куче ще бъде умъртвено, на мен не ми е. Ако искаш и имаш възможността да го направиш, порови и прочети в какви теми пиша. Пиша за проблем с бездомните, пиша за човешкото его, пиша за деструктивната и егоистична природа на човека. Все сериозни неща, за които се изисква по-широк кръгозор, способност за самостоятелно мислене и анализ.

Ако имаш време и настроение, един материал за мисленето.
http://yosif.net/art...p?lng=bg&pg=584

След като обаче осъзнах, че не искаш помощ, че твоето куче така или иначе е обречено (надявам се синът и мъжът ти да са факторът, който ще спаси това куче - психически и физически), ми стана интересна ти. Защо ли? Ами защото се интересувам и от човешката психика и поведение. Преди няколго години завърших магистратура "Психология" само от интерес. Имам си работа, която харесвам и не смятам да напускам, но са ми интересни човешките взаимоотношения, поведение, постъпки ...
Когато общуваш лице в лице с някого, по-трудно проявяваш истинската си същност, поради различни причини. Когато си зад монитора, сам, тогава се изразяваш "по-освободено" и показваш черти, скрити от хората, с които поддържаш социални контакти на някакво ниво.
С един тест от 16 произволно посочени от теб думи, след това комбинирайки ги две по две с асоциативна дума, мога да ти направя анализ и да ти посоча какво точно те вълнува, тревожи, гризе в настоящия период от време. Да ти посоча неща, които принципно са ти познати, но има дребни детайли, за които не си се замисляла, че са верни и които биха могли да ти помогнат да преосмислиш/преодолееш проблем/ситуация.

Имахте възможност да си запазите темата за АКИТИТЕ, Шибумигърл ви подхвърли още един шанс да спрете, но ти, с подкрепата на Петя, непрекъснато подмятахте, дразнехте, провокирахте ... Това ви е необходимо, на теб най-вече, за да може на воля и с основание за теб, да отприщваш и изливаш емоциите, които нарушават хармонията и ... послушай ме, водят до здравословни проблеми.

Опитай да послушаш съвета ми - говори само за АКИТИ, спри се вече. Като отмине време, поразмисли и постъпи разумно. Не се измивай за всичко с породата, с развъдчика. Вземи решение за доброто на всички.

Не искам да те предизвиквам по никакъв начин, казах ти, че каквото и да напишеш тук, за мен ще бъде просто интересно от психологическа гледна точка, няма да ме нараниш, няма да ме обидиш, няма да ме промениш ...

Ще вредиш единстено на себе си, защото ЕМОЦИЯТА ти в момента няма накъде да бъде канализирана, за да излезе и да те освободи.

Всичко най!

ПП. Тъкмо се чувствах пренебрегната поради липса на ЛС, но докато съм пишела, съм получила. Лилиянас, благодаря, че не ме дискриминираш :)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2942 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 October 2012 - 11:42 PM

Показване на мнениетоwind, в 05 October 2012 - 11:34 PM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 06 October 2012 - 12:13 AM, написа:

Ей това точно не го разбрах. Струваме ти се изпсихясали, ли? Ми кво търсиш тука, тогава? Куче имаш ли? Каква порода?

Лилианас, в тази тема на форума започнах да чета, защото препратиха поста ти за ЕВТАНАЗИЯ. Това е сериозно нещо. Това търся тук. Ако на теб и на други, пишещи тук, им е все едно дали здраво куче ще бъде умъртвено, на мен не ми е. Ако искаш и имаш възможността да го направиш, порови и прочети в какви теми пиша. Пиша за проблем с бездомните, пиша за човешкото его, пиша за деструктивната и егоистична природа на човека. Все сериозни неща, за които се изисква по-широк кръгозор, способност за самостоятелно мислене и анализ.

Ако имаш време и настроение, един материал за мисленето.
http://yosif.net/art...p?lng=bg&pg=584

След като обаче осъзнах, че не искаш помощ, че твоето куче така или иначе е обречено (надявам се синът и мъжът ти да са факторът, който ще спаси това куче - психически и физически), ми стана интересна ти. Защо ли? Ами защото се интересувам и от човешката психика и поведение. Преди няколго години завърших магистратура "Психология" само от интерес. Имам си работа, която харесвам и не смятам да напускам, но са ми интересни човешките взаимоотношения, поведение, постъпки ...
Когато общуваш лице в лице с някого, по-трудно проявяваш истинската си същност, поради различни причини. Когато си зад монитора, сам, тогава се изразяваш "по-освободено" и показваш черти, скрити от хората, с които поддържаш социални контакти на някакво ниво.
С един тест от 16 произволно посочени от теб думи, след това комбинирайки ги две по две с асоциативна дума, мога да ти направя анализ и да ти посоча какво точно те вълнува, тревожи, гризе в настоящия период от време. Да ти посоча неща, които принципно са ти познати, но има дребни детайли, за които не си се замисляла, че са верни и които биха могли да ти помогнат да преосмислиш/преодолееш проблем/ситуация.

Имахте възможност да си запазите темата за АКИТИТЕ, Шибумигърл ви подхвърли още един шанс да спрете, но ти, с подкрепата на Петя, непрекъснато подмятахте, дразнехте, провокирахте ... Това ви е необходимо, на теб най-вече, за да може на воля и с основание за теб, да отприщваш и изливаш емоциите, които нарушават хармонията и ... послушай ме, водят до здравословни проблеми.

Опитай да послушаш съвета ми - говори само за АКИТИ, спри се вече. Като отмине време, поразмисли и постъпи разумно. Не се измивай за всичко с породата, с развъдчика. Вземи решение за доброто на всички.

Не искам да те предизвиквам по никакъв начин, казах ти, че каквото и да напишеш тук, за мен ще бъде просто интересно от психологическа гледна точка, няма да ме нараниш, няма да ме обидиш, няма да ме промениш ...

Ще вредиш единстено на себе си, защото ЕМОЦИЯТА ти в момента няма накъде да бъде канализирана, за да излезе и да те освободи.

Всичко най!

ПП. Тъкмо се чувствах пренебрегната поради липса на ЛС, но докато съм пишела, съм получила. Лилиянас, благодаря, че не ме дискриминираш :)

Ами хайде да пообщуваме : ЛИЦЕ В ЛИЦЕ. Ще ти пратя телефона си на ЛС, ако все още не си ме забранила, щот в този форум стана ясно, кой на кого.

Брях, една качествена ПСИХОЛОЖКА се е развъдила....емоцията ми напира да се канализира и освободи при нея.... Мъх, ти да видиш, как нямаме връзка един с друг, пък камо ли Уинд, дето го духа вятъра и Шимпанзето.
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2943 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 05 October 2012 - 11:46 PM

Лилианас, отвори си очите и прочети откъде съм. Толкова ли си важна, че да пътувам до София? И какво ще ми кажеш лице в лице? Нещо по-различно? Благодаря. Или ще ме набиеш? Само това не можеш да направиш зад монитора. Ако това ти е желанието при срещата ни лице в лице, значи ако е вярно, че кучетата попиват характера на стопаните си, помисли си къде е причината за агресията на вашата АКИТА.

Поздрави

Пак да те предупредя, Лилианас, всяко развитие ми е интересно, далеч е от това да ме обиди ... Но пак те съветвам, спри се, не се излагай повече.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2944 Потребителят е офлайн   korbac Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 11:49 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 05 October 2012 - 10:29 PM, написа:

Здравейте,интересува ме има ли някъде табличка с мерки където мога да видя колко трябва да тежи една акита на определена възраст.Във ротвайлерския форум и Нок Форума имаме такива таблички,но никъде не мога да намеря за акита.Или някой от собственици или развъдчици може ли да каже за 11 седмично кутре ,мъжко 9 кг и 33см дали е добре или изостава в растежа.Колко трябва да тежи на тази възраст?
Кученцето се храни с храната James Wellbeloved.

ами малко е дребничък и едва ли му е залложено да стане едричък (45-60кг) .. иначе си изглежда много добре,не е слаб, голям сладур :)

#2945 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 11:50 PM

Показване на мнениетоmarin4eto, в 05 October 2012 - 11:28 PM, написа:

Петя Кръстева, сигурна съм в това, защото бих постъпила по съвсем друг начин.Това мога да го гарантирам. И най-важното - не съм лабилна психически, съответно не бих стигнала до дилемата да го убия ли или не.

lilianas, още ли не сте разбрала защо?! Защото сте неадекватна и говорите само и единствено глупости. Аз лично нямам ни най-малко желание да чета подобни помии(без извинение).

Ами що ги четеш тогава??? КОЙТО НЯМА ТАКОВА КУЧЕ, И НЯМА ОПИТ В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ТАКОВА КУЧЕ, НЯМА МЯСТО ТУК!!!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#2946 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 11:52 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 05 October 2012 - 11:50 PM, написа:

Петя Кръстева, сигурна съм в това, защото бих постъпила по съвсем друг начин.Това мога да го гарантирам. И най-важното - не съм лабилна психически, съответно не бих стигнала до дилемата да го убия ли или не.

lilianas, още ли не сте разбрала защо?! Защото сте неадекватна и говорите само и единствено глупости. Аз лично нямам ни най-малко желание да чета подобни помии(без извинение).

Ами що ги четеш тогава??? КОЙТО НЯМА ТАКОВА КУЧЕ, И НЯМА ОПИТ В ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ТАКОВА КУЧЕ, НЯМА МЯСТО ТУК!!!

Е да, ама съм решила да ти правя сечено... :ab_041: айде да видим как ще ми забраниш да пиша. Чакам!

#2947 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 11:53 PM

Показване на мнениетоkorbac, в 05 October 2012 - 11:49 PM, написа:

Здравейте,интересува ме има ли някъде табличка с мерки където мога да видя колко трябва да тежи една акита на определена възраст.Във ротвайлерския форум и Нок Форума имаме такива таблички,но никъде не мога да намеря за акита.Или някой от собственици или развъдчици може ли да каже за 11 седмично кутре ,мъжко 9 кг и 33см дали е добре или изостава в растежа.Колко трябва да тежи на тази възраст?

ами малко е дребничък и едва ли му е залложено да стане едричък (45-60кг) .. иначе си изглежда много добре,не е слаб, голям сладур :)

Ехоо, здрасти Цвети!!! Сигурна съм че ни следиш с любопитство... :ab_041:
Но, каквото и друго да се развъжда тук, Корбац е в състояние да даде най-адекватното мнение за Американската акита!!! Препоръчвам го силно и уверено!!! :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2948 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 11:55 PM

Показване на мнениетоmarin4eto, в 05 October 2012 - 11:52 PM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 05 October 2012 - 11:50 PM, написа:

Е да, ама съм решила да ти правя сечено... :ab_041: айде да видим как ще ми забраниш да пиша. Чакам!

Пиши колкото искаш!!! ЗА АКИТА!!! Нямам намерение да те спирам. Това ми е страстта - да видя някой да се пъне! Ама интересно защо си спряла ЛС от мен??? Щот не ти изнася, нали??? Мноо си дребна, бе бебеее...мноо си дребна да ми стъпиш на самочувствието. И на опита!!! Ходи си гледай кучетата и не се занимавай с акитите, оти, щото, понеже не са ти на нивото!
User's Signature

Качена снимка

#2949 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 11:59 PM

Досега само ти се пънеш,а държанието ти наподобява на дете във 2ри-3ти клас. Смятам, че достатъчно се изложи. Знам, че можеш и повече, но не прави добро впечатление.

Лили, мила, ти не си достойната не само за акита, но и за всички останали кучета.

Знаеш ли поговорката, че по-умният отстъпва..едва ли :ab_041: За днес ви пожелавам лека нощ :)

#2950 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 06 October 2012 - 12:03 AM

Показване на мнениетоkorbac, в 05 October 2012 - 09:49 PM, написа:

А колко трябва да тежи приблизително на тази възраст?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2951 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2012 - 12:06 AM

Показване на мнениетоmarin4eto, в 05 October 2012 - 11:59 PM, написа:

Досега само ти се пънеш,а държанието ти наподобява на дете в 2ри-3ти клас. Смятам, че достатъчно се изложи. Знам, че можеш и повече, но не прави добро впечатление.

Знаеш ли поговорката, че по-умният отстъпва..едва ли :ab_041: За днес ви пожелавам лека нощ :)

Затова бързаш да пожелаеш Лека нощ. Щот си в ролята на полицая от вица, ама нейсе, БАШ МЕ БРИГА, КАКТО КАЗАХ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ТИ Е ЯСНО КАКВО КАЗВАМ.

ЛЕКА НОЩ. А АЗ ЩЕ СЕ ИЗЛАГАМ КОЛКОТО ИСКАМ, И КОГАТО ПОИСКАМ. И ЩЕ ГО ПРАВЯ ПО ЖЕЛАНИЕ. А НЕ ПО НЯКОЯ ПОДКОКОРОСНА САМОИНИЦИАТИВА.

Знаеш ли какво е Самоинициатива? А подкококросна? Съмнявам се!
Лека нощ! И добро утро. Ще те дебна във форума, защото си забранила ЛС. И защото ЯВНО държиш кореспонденцията ни да е публична. АМИ НЯМА ПРОБЛЕМ. АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПОДДЪРЖАМ ПЕТЯ КРЪСТЕВА В СТРЕМЕЖА Й ДА НАПРАВИ РАЗВЪДНИКА СИ ПРЪВ В БЪЛГАРИЯ. Ако някой има проблем с това - моля да ми пише на ЛС. Аз - за разлика от ЛИГЛИТЕ ВЪВ ФОРУМА - не съм го забранила!!!
User's Signature

Качена снимка

#2952 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2012 - 12:11 AM

И както казах, преди няколко постинга да ме подразнят: Farewell, ladies and gentlemen!!! See you after long time!!! :db_046:
User's Signature

Качена снимка

#2953 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 06 October 2012 - 12:14 AM

Хора спрете се.Какъв развъдник какви 5 лв.Тук никой нищо не е казал за развъдник.
Всички постове бяха провокирани от вашия пост да приспите Хачи.
Защо продължавате да си цапате темата сами не разбирам и защо продължавате да отвръщате с такъв тон на всеки пост.Просто преглътнете и не отвръщайте.
В цялата дандания имаше полезни съвети.Ако желаете възползвайте се от тях,ако не ваша воля,но не виждам смисъл да продължавате да се дракате така грозно тук.
Надявам се нещата да се подредят за вас и за Хачи!
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2954 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2012 - 12:24 AM

Извинявам се предварително, че пиша в тази тема, като нямам АКИТА.
Лили, предполагам си вече улегнала жена щом имаш дете на 15 (ако не се бъркам). Извинявам се много, аз съм на 24г., и смятам, че поведението ти е меко казано ненормално. Не те познавам, може да си друг човек извън монитора, но това, което прочетох последните 6-7 страници са само и единствено "псувни", груби изказвания, пишене с главни букви (което според мен си е чист вид крещене)... Не ми изглежда нормално поведението ти. Позволих си да препратя темата на една позната на майка ми - психолог, еми какво да ти кажа... жената се изказа много пррофесионално от това, което прочете. Не те критикувам, т.е. критикувам те от гледна точка Хачи. Искам дамо да те попитам, ако онзи прословуд ден, в който ти обикаляше по клиниките и питаше за евтаназия, ако някой се беше съгласил, какво щеше да направиш?
Петя, познаваме се с теб, макар и задочно както се казва. Много съм ти благодарна за онова, което направи за Ларка в труден за мен момент. Говорили сме си теб не един път, но някак ми се струва, че заемаш грешната страна. Твоя си работа, но не ми изглежда да си такъв човек, който да защитава поведението и най-вече простотиите, грубите изказвания за "Уинд, дето го духа вятъра и Шимпанзето." и тем подобни на една ... иде ми да напиша какво каза жената за Лили, ама не съм толкова гадна....., пък камо ли да заплашваш и да каниш на дуели разни... Извинявай! Уважавам те като човек пак повтарям, но моля те помисли реално върху нещата. Незнам Лили как е в "действителния" живот, но тук не прави абсолютно никакво добро, дори елементарно впечатление за нормален човек. Такива неща, които ги е бръщолевила последните страници не ми звучат дори и 13 годишно `лапе да ги пише и това го казвам като страничен наблюдател. Никакво впечатление...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#2955 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2012 - 08:26 AM

Добро утро!

Виждам че тази нощ пак са ни налазили. Ще питам ветеринаря за препарат за обезпаразитяване на теми във форуми.
Поздрави от Хечи:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2956 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 06:42 PM

Здравейте отново!
Ние се прибрахме от провинцията, добре е от време на време да се остава без интернет :smile:

Ками вече започна да се отпуска, но засега запознаването с другите им събратя по порода става само през мрежата :smile: Всички са много добре и изгреждат прекрасно. Кирей вече е с грива като лъв, а на Казума и расте нова козина, Химера е надебеляла....
Премерих Ками - тежи 16 кг. на 4 месеца, понеже имаше запитване по-горе за килограмите.

Ето малко снимки от днес:

Прикачена снимка Ейййй, това да не заспи човек.... :ab_041: Ние с Ками може и да заспим, но майка ми и Маугли - никога!!!

Прикачена снимка "Толкова те обичам....че......ще ти прегриза вратлето!" Напълно в мъжки стил :ab_041: /Киро и Казума/

Прикачена снимка Споко! Никой няма да ти го вземе :ab_041:

Прикачена снимка Величествена.... :if_147:

Прикачена снимка Тук още повече :hb_027: :hb_027: :hb_027:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#2957 Потребителят е офлайн   PredatorX Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Reptiles

Публикувано: 07 October 2012 - 07:06 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 06 October 2012 - 12:06 AM, написа:

Показване на мнениетоmarin4eto, в 05 October 2012 - 11:59 PM, написа:

Досега само ти се пънеш,а държанието ти наподобява на дете в 2ри-3ти клас. Смятам, че достатъчно се изложи. Знам, че можеш и повече, но не прави добро впечатление.

Затова бързаш да пожелаеш Лека нощ. Щот си в ролята на полицая от вица, ама нейсе, БАШ МЕ БРИГА, КАКТО КАЗАХ, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ТИ Е ЯСНО КАКВО КАЗВАМ.

ЛЕКА НОЩ. А АЗ ЩЕ СЕ ИЗЛАГАМ КОЛКОТО ИСКАМ, И КОГАТО ПОИСКАМ. И ЩЕ ГО ПРАВЯ ПО ЖЕЛАНИЕ. А НЕ ПО НЯКОЯ ПОДКОКОРОСНА САМОИНИЦИАТИВА.

Знаеш ли какво е Самоинициатива? А подкококросна? Съмнявам се!
Лека нощ! И добро утро. Ще те дебна във форума, защото си забранила ЛС. И защото ЯВНО държиш кореспонденцията ни да е публична. АМИ НЯМА ПРОБЛЕМ. АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПОДДЪРЖАМ ПЕТЯ КРЪСТЕВА В СТРЕМЕЖА Й ДА НАПРАВИ РАЗВЪДНИКА СИ ПРЪВ В БЪЛГАРИЯ. Ако някой има проблем с това - моля да ми пише на ЛС. Аз - за разлика от ЛИГЛИТЕ ВЪВ ФОРУМА - не съм го забранила!!!

Да знаеш че заради този пост на всички им изчезнаха съмненията за твоята интелЕгентност :ba_025:

Показване на мнениетоLetty, в 06 October 2012 - 12:24 AM, написа:

Лили, предполагам си вече улегнала жена щом имаш дете на 15 (ако не се бъркам). Извинявам се много, аз съм на 24г., и смятам, че поведението ти е меко казано ненормално. Не те познавам, може да си друг човек извън монитора, но това, което прочетох последните 6-7 страници са само и единствено "псувни", груби изказвания, пишене с главни букви (което според мен си е чист вид крещене)... Не ми изглежда нормално поведението ти. Позволих си да препратя темата на една позната на майка ми - психолог, еми какво да ти кажа... жената се изказа много пррофесионално от това, което прочете. Не те критикувам, т.е. критикувам те от гледна точка Хачи. Искам дамо да те попитам, ако онзи прословуд ден, в който ти обикаляше по клиниките и питаше за евтаназия, ако някой се беше съгласил, какво щеше да направиш?
Петя, познаваме се с теб, макар и задочно както се казва. Много съм ти благодарна за онова, което направи за Ларка в труден за мен момент. Говорили сме си теб не един път, но някак ми се струва, че заемаш грешната страна. Твоя си работа, но не ми изглежда да си такъв човек, който да защитава поведението и най-вече простотиите, грубите изказвания за "Уинд, дето го духа вятъра и Шимпанзето." и тем подобни на една ... иде ми да напиша какво каза жената за Лили, ама не съм толкова гадна....., пък камо ли да заплашваш и да каниш на дуели разни... Извинявай! Уважавам те като човек пак повтарям, но моля те помисли реално върху нещата. Незнам Лили как е в "действителния" живот, но тук не прави абсолютно никакво добро, дори елементарно впечатление за нормален човек. Такива неща, които ги е бръщолевила последните страници не ми звучат дори и 13 годишно `лапе да ги пише и това го казвам като страничен наблюдател. Никакво впечатление...

:xb_035:

Не знам защо някои си правят труда да спорят с хора които имат очевидни проблеми с главата...

П.П. Не знаех че в този форум има толкова забавни хора :ab_041: Явно ще почна да го чета по-често.

#2958 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 07:21 PM

PredatorX , добре дошъл! :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2959 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2012 - 08:08 PM

Показване на мнениетоLetty, в 05 October 2012 - 10:24 PM, написа:

Letty, аз дъража на думата си и ще се видя лично с хората писали тук!
Знаеш ли не е важно коя позиция заемам - важен е проблема като цяло и неговото решение - неговото благополучно решение! Не знам какво е мнението на психолога /защото и аз съм психолог/, но какво би станало, ако Лили просто не споделяше тук, проблема съществува и например беше приспала кучето без никой да знае?!?!
Тук имаме възможност да научим много неща, да се докоснем до проблема и да сме свидетели на решението му :smile: Единствено, което исках от вас е по голяма телерантност, за да може Лили да вземе правилно решение. Не искам да спира да пише, защото наред с цялата дандания и простотия тук :smile: има много неща, които ще са от полза на всички!

И още нещо - нямам никакви амбиций за нищо :smile: просто правя това което ми харасва.... :ab_041:
Поздрави!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#2960 Потребителят е офлайн   sin_zaek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 October 2012 - 07:56 PM

аз съм крайно разочарована че продължавате да дъвчете тази тема...

очевАдно е че няма смисъл...

харесвам породата и редовно чета какво се случва тук... мисля, че е най-добре просто да се продължи напред, вместо да се тъпче на едно място...

снимката на камико с кокала е супер... голяма красавица ще стане...
User's Signature

Качена снимка

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема