Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3481 Потребителят е офлайн   MartinaV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 08 May 2013 - 10:16 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 07 May 2013 - 09:13 PM, написа:

Показване на мнениетоMartinaV, в 07 May 2013 - 02:45 PM, написа:

Да, същият е. Оказа се, че стопанинът, който я е внесъл е на баща ми един от шефовете. Завели го при някакъв ветеринар да му почисти зъбите и той взел, че му дал биволска доза от лекарството и сега Хатцумото няма зъби и затова го изхвърлили :dry: :ed_142: Доста безотговорно според мен, но хора различни. Той даже е млад акит :ea_103:

Чакай, ама той изхвърлен ли е?!?!?!?!? :ud_009: Къде са го изхвърлили? Как може?!?!? Той няма година и полувина :ud_009: :ud_009: :ud_009: Това е безобразие :ud_009: Гледах му зъбите,не е от даването на лекарства, има проблеми със захапката и някакво възпаление на венците придружено с голяма болка. Зъбите бяха много жълти, деформирани и се клатеха...Мисля, че е генетично заболяване. Ако е на улицата няма да оцелее - не може да се храни нормално........ :eg_033: Да го изхвърлят заради едни зъби - нямам думи! Не може ли да му намерим стопани? Толкова хора си мечтаят за акита ину...Мартина пиши къде се подвизава. Имах телефона на някаква момче, което уж се грижи за кучето, но го изтрих от телефона си. Звъня ми да ме пита каква да прави със зъбите му. Уфффф гадна работа - чувствам се виновна. Трябваше да разговарям с тях, но ми се сториха някакви мутри и предпочетох да прекратя контакта.

Ами той не е изхвърлен точно, защото стопанина е от шефовете на Арената и е наредил да се грижат за него. Хранят го редовно, наиситна. Брат ми тренира в тази зала и ми потвърди същото. Даже го разхождат всеки ден. И аз не одобрявам, но какво да се прави... :dry:

#3482 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 10:48 AM

Показване на мнениетоakitaface2, в 02 May 2013 - 08:24 AM, написа:

xael ти с какви куичета се занимаваш същия въпрос го задавам и към деси както и към шибуми

ОЩЕ ЕДИН СПАМ!!!
Кой с какво се занимава си е тяхна работа! Форумът за АКИТА е да споделяме, обсъждаме и решаваме проблемите си по отношение на тези кучета!!! Пак, като мойте 2 постинга преди спирането на форума,това си е чист СПАМ! Моля модератора, интерпретатора, администратора, или който и да поддържа форума да ги изчисти. И в крайна сметка, знам, че ще отнеме време, но 173 страници са МНОГО за обособен форум! Много моля тръкнете първите 100 страници. Просто е излишно...или там което прецените...ако имате време да преценявате.
В същото време, считам, че който се е посветил да бъде администратор или модератор на форум, би трябвало да му отделя достатъчно внимание...
Относно стопирането на форума: явно аз по незнайни причини можех да си се логна, и както виждате го правех, въпреки безумствата, които съм написала, имах достъп...и едва когато осъзнах че си говоря сама, се обадих тук-там... и незнайно как (ама наистина, вярвайте ми НЕЗНАЙНО) форумът отново заработи.
Считам, че всички потребители на този форум заслужават обяснение за това ЗАЩО НЕ РАБОТЕШЕ в този период от време.
От друга страна - ЧЕСТИТО ПЕТЯ ЗА СТРАХОТНОТО КУЧИЛО НА КАЗУМИ!!! МНОГО СЕ РАДВАМ! Винаги съм вярвала, че Кирей няма да има никакви здравословни проблеми и изследванията го доказаха!!!
:rc_036::wub::dog:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3483 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 10:56 AM

Показване на мнениетоMartinaV, в 07 May 2013 - 10:20 AM, написа:

И тук да честитя на Петя прекрасните бебета :) да са ти живи и здрави! Наистина много сладки :wub:

Лили, аз не знам защо бях останала с впечатлението, че живеете в Младост, но се оказа, че твоят Хачко го познавам от няколко месеца :ab_041: Вчера даже се запознаха с моят Хачи. Прекрасен акит :wub: Нашите (които също са го засичали квартално) са влюбени в него :ab_041: Толкова величествено стои :D И като пристъпя до стопанина му се кара, сладур! :ab_041:

Мда, и аз случайно разбрах за вашата среща, но преди това ти бях писала къде се разхождаме по принцип, но това няма значение!!! Както казах в предишния постинг - някой трябва да изчисти форума от простотии, за да се вижда най-същественото!
Много се радвам че в нашия регион вече има 3 Хачита. Все яки мъжкари! :ab_041: Ще те запозная и със стопаните на нашия "брат", а защо го пиша в кавички, ти сама ще прецениш впоследствие.
А нашият не се "кара"...:ab_041: Той ЗАЩИТАВА! Това е най-страхливото говедо, което познавам!!! Колкото е красив и величествен, толкова е страхлив!!! Пази си дупето отвсякъде, и все още не сме го научили да не лае при среща... Много е досаден!!! :wub: Ама пък разбира от приказка - един път. Онази сутрин аз си доспивам, той пристига и почва с лапа да ме чеше... Аз нямам идея за какво става на въпрос. И питам: Какво, маме, навън ли ти се ходи, или си гладен? - Той маха опашка. И аз: " Ако ти се ходи навън дай лапа". Той маха опашка. Аз: "Ако си гладен, дай лапа" и той плясна лапата на леглото и маха опашка..... Станах, направих му ядене, изблиза паницата до огледало... Е НЯМА ТАКЪВ ПРИМАТ ПРОСТО!!!:wub::dog:
А като иска да отиде вън, просто те води на вратата и маха опашка, ей тая завъртяната, красивата...

Не знам как сте с косопада, но аз използвах празниците за да го изчеша много здраво на село. Сега пак се ръси, но не е това, което беше преди 2 седмици!
Днес ще го изкъпем отново, за да махнем прахта, щото 5 дни на село си е направо ужас...лежим в КАЛТА, цяла поляна, цял двор в трева, той търси калта, говедото му с говедо...и се пльосва най-величествено в нея...:af_089:

Някой да сподели относно честотата на къпане...за Хачи2- брат му на нашия знам че го къпят всеки месец...но не ми се струва адекватно...
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3484 Потребителят е офлайн   MartinaV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 May 2013 - 02:07 PM

Извинявам се, просто наистина темата е ПРЕТЪПКАНА с ненужна информация и важното остава някъде измежду постингите :( Иначе Лили, нямам какво да кажа за твоя акит. Прекрасно същество :wub: Ще започнем кучешки курсове скоро при твоя учител :ab_041:

#3485 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 03:53 PM

Честито Петя, да са ти живи и здрави! И още много хубави кученца! :ba_025:

Ето малко пресни снимки от едно уж невъзможно приятелство:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3486 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 04:04 PM

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 08 May 2013 - 01:53 PM, написа:

The Dogs friend, къде се губиш - липсваше ни :smile:

Ти ме разби с тези снимки :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3487 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 04:23 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 08 May 2013 - 04:04 PM, написа:

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 08 May 2013 - 01:53 PM, написа:

The Dogs friend, къде се губиш - липсваше ни :smile:

Ти ме разби с тези снимки :ab_041:

Тук съм, и чета редовно, но нямаше нищо интересно за което да се пише. Виж ти промени нещата с радостната новина.:rc_036:

#3488 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 08 May 2013 - 04:42 PM

Първа клубна изложба на " Акита и шиба ину " България

сайт за изложбата
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3489 Потребителят е офлайн   deneva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2013 - 06:20 PM

Показване на мнениетоNorth face, в 08 May 2013 - 02:42 PM, написа:

Wow!
Поздравявам ви за тази изложба и специално за впечатляващата личност на избрания съдия!

#3490 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2013 - 09:57 AM

Показване на мнениетоNorth face, в 08 May 2013 - 02:42 PM, написа:

Там сме въпреки, че нямаме голям опит в изложбите :smile: Но пък имаме и хубави кучета, които трябва да бъдат оценени подобаващо :md_064:
Имам едно питане - на Хару родословието от Белгия се забави прекалено дълго ( Акихо-родословието, което се издава от Япония е ясно, че се бави, то не ни трябва) Питахме в клуба в Белгия и се оказа, че селекционера на Хару не си е платила навреме издаването на родословието и ще се забави поне още 2 месеца. Ако не дойде до тогава той може ли да участва в изложбата, защото вече му е време да бъде показван? Той е едно от най-добрите ни кучета, ето му педигрито http://www.akitapedi...ls.php?id=72757
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3491 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2013 - 09:06 AM

Kamiko :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Хубавите кучки предимно са с "кофти" характер :ab_041:

Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3492 Потребителят е офлайн   Bellboy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2013 - 09:21 AM

Камико наистина е прекрасна!Честито за малките сладури в развъдника,да пораснат здравички и да имат най-добрите стопани!

П.П:Надявам се няма да е проблем,но исках да попитам,как е Норта,понеже видях,че не е била добре?Дано вече се оправя!
Поздрави!

#3493 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2013 - 11:34 AM

Показване на мнениетоBellboy, в 10 May 2013 - 07:21 AM, написа:

Камико наистина е прекрасна!Честито за малките сладури в развъдника,да пораснат здравички и да имат най-добрите стопани!

П.П:Надявам се няма да е проблем,но исках да попитам,как е Норта,понеже видях,че не е била добре?Дано вече се оправя!
Поздрави!

Здравей :smile: Радвам се, че следите темата. Как е вашият сладур? Скоро не сме се засичали :smile:
Преди малко ми звъняха да ме питат за Норта собственици на нейните деца :smile: Тя е добре - възтанови се напълно. Отново е жизнена и щастлива :smile: Както бях писала и преди имаше много тежка анемия, която така и не се разбра от какво беше предизвикана. Най-вероятно от отравяне. Хората може да сме по-висши същества, но това не значи, че сме по-добри за съжаление.....

Поздрави на всички от нашата голяма банда :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3494 Потребителят е офлайн   Bellboy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 May 2013 - 12:37 PM

Много се радвам,че Норта е добре!Следя темата,да,още в парка се бях влюбила в един красавец-акита,червен. :) Иначе ни е малко далече и сега с момчето се разхождаме на едно наше си място! :) Той е добре,старая се да е така.Доста се старая.Глезен,страшно дружелюбен,умничък.. Във фейса имам доста снимки.Поздрави на Норта,Химера,Киро(страхотен е),Камико,Казуми...Сигурно пропуснах някого от прекрасната банда.А на Норта-специални прегръдки!

#3495 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 13 May 2013 - 04:19 PM

Богровския акит след цели 6 месеца вече си има семейство и ново име Хачиро :be_107: :flagbg:

Цитат

Затова днес е ден за голямо Мацури, мили приятели! Самураят получи своето истинско име – Хачиро и вече служи вярно на своите Асен Златков-доно и Евдокия Златарова-сан! Нещо повече – това се случва в най-приказната, мечтана и подходяща обстановка – в истинска планинска хижа, където Хачиро ще може да бъде свободен и и най-вече – щастлив…

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3496 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2013 - 05:14 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 13 May 2013 - 03:19 PM, написа:

Богровския акит след цели 6 месеца вече си има семейство и ново име Хачиро :be_107: :flagbg:

Цитат

Затова днес е ден за голямо Мацури, мили приятели! Самураят получи своето истинско име – Хачиро и вече служи вярно на своите Асен Златков-доно и Евдокия Златарова-сан! Нещо повече – това се случва в най-приказната, мечтана и подходяща обстановка – в истинска планинска хижа, където Хачиро ще може да бъде свободен и и най-вече – щастлив…

Браво!!! Ако новите стопани се интересуват, родословието му е у мен!

#3497 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2013 - 05:22 PM

Предполагам,че АРС имат координатите на новите стопани.Може би Вие можете да се свържете с тях и да им го дадете :ae_085:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3498 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 May 2013 - 11:10 PM

Самурай_бродник може ли да оставите някакви координати за да могат да се свържат с Вас и да си получат родословието.Опитах се да Ви пратя ЛС,но форума не знам защо не ми позволява.Ако Вие може да ми изпратите ЛС с някакви координати-мейл,телефон.
Благодаря :rc_036:

ПС:Намерих координати на сайта на Микада ину-ваши ли са?
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3499 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 May 2013 - 05:51 AM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 13 May 2013 - 10:10 PM, написа:

Самурай_бродник може ли да оставите някакви координати за да могат да се свържат с Вас и да си получат родословието.Опитах се да Ви пратя ЛС,но форума не знам защо не ми позволява.Ако Вие може да ми изпратите ЛС с някакви координати-мейл,телефон.
Благодаря :rc_036:

ПС:Намерих координати на сайта на Микада ину-ваши ли са?

ДА.

#3500 Потребителят е офлайн   tenisha Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 May 2013 - 11:37 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 September 2012 - 08:34 PM, написа:

Ами, такива са - особени :smile: Мен ме прие от раз, все едно съм я гледала от бебе.....а сега въобще не иска дъщеря ми. Дано в бъдеще да не е така!

Ето малко снимки от днес. Не крия, че Kamiko е акитата, която напълно оправда очакванията ми :ab_041: Само на 4 месеца е..... Да са ми живи и здрави всички :af_089:

кучето е невероятно красиво :be_107:
User's Signature

Качена снимка

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема